Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

65" TCL 65V6B

Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
639,20 €
Garancia najlepšej ceny
Novinka
799 €

65" TCL 65V6B

Radi by ste si v domácom prostredí vytvorili tú skvelú filmovú atmosféru, ktorá vás obklopuje v kine? Potom by všetky vaše požiadavky mohol spĺňať televízor TCL. Prežite úžasné vizuálne zážitky vďaka technológii LCD LED a podpore formátov HDR10 a HLG. Preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás posadia do kresla na dlhé hodiny. Radosť pocítia aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming uspokojí aj tých najväčších herných fanúšikov. Smart TV TCL je založený na modernom operačnom systéme Google TV a jeho dizajn vás osloví svojou jedinečnosťou. K zaujímavému stvárneniu prispieva titán farba. Na montáž televízora na stenu je vhodné využiť držiak VESA s rozmermi 200×200 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný spolu s výrobkom.

Televízor 65
Televízor 65

Hlavné vlastnosti televízora 65" TCL 65V6B

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor TCL
  • Vynikajúce obrazové zážitky ponúka technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV TCL funguje s využitím najmodernejšieho operačného systému Google TV
  • Ponúkne vám podsvietenie Direct LED
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • O zážitok ako v kinosále sa stará technológia Dolby Audio
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Pastvou pre oči bude sledovanie obľúbených seriálov zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox a F1 TV

Obraz televízora poskytuje dych berúci zážitok

Posaďte sa a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor TCL je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje bezchybné prenášanie všetkých filmov a programov na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Technológia Direct LED poskytuje presné zónové podsvietenie, ktoré sa prispôsobuje obsahu obrazu a poskytuje najlepší kontrast a reprodukciu farieb.

Televízor 65
Televízor 65

LCD LED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia LCD LED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. LED technológia prináša výrazný jas a brilantnú farebnú reprodukciu, čo prispieva ku kvalitnému sledovaniu filmov aj v dobre osvetlených miestnostiach. Využíva LED diódy umiestnené za LCD panelom, to umožňuje dosiahnuť čistý obraz.

Televízor podporuje HDR formáty

Tento TV podporuje technológiu High Dynamic Range (HDR), ktorá umožňuje rozšírenú reprodukciu detailov zároveň v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Presnejšie ide o technológiu HDR10 a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu v závislosti od scény s najvyšším jasom.

Televízor 65
Televízor 65

Staňte sa neohrozeným herným profesionálom s televízorom TCL

So vstavanými hernými funkciami budete na špici v boji protihráčov. Pri hraní hrajú rolu kvalitné vizuálne prvky, rýchlosť odozvy a okamžitá reakcia. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor TCL funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou a ohromujúcou rýchlosťou odozvy, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Neobmedzená zábava s najmodernejším operačným systémom

Smart televízor Google TV prináša pestrú paletu funkcií, ako je Google Assistant. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak bude nenahraditeľným radcom v oblasti televíznej elektroniky. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú najmä tí najmenší diváci. Budú mať možnosť rýchlo nájsť svoju obľúbenú rozprávku bez potreby vyťukávania názvu na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete mať kontrolu nad všetkými pripojenými zariadeniami. Len stlačíte tlačidlo a zobrazíte si svoju obľúbenú aplikáciu.

Televízor 65
Televízor 65

Využívajte všetky smart funkcie televízora TCL

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje personalizovať sledovanie televízie a využívať ďalšie online možnosti bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. S televízorom získate jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke televízneho prijímača. Využite smart funkcie na prechádzanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Televízor 65

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

LCD LED televízor TCL vás nadchne svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízny program prestane baviť, môžete pomocou USB pripojiť externý disk či flash disk a prehrávať si tak vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

87,8 × 144,5 × 30 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,3 × 7,2 cm (V × H)

Hmotnosť:

13,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, slúchadlový výstup, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Povrch obrazovky Matný
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,5 cm
Výška 87,8 cm
Hĺbka 30 cm
Výška bez podstavca 83,3 cm
Hĺbka bez podstavca 7,2 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 127,5 cm
Hmotnosť 13,1 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Titán

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 80 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 115 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK690f3a7a3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  65V6B
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06