Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

65" TCL 65T7B

Doručenie na
predajňu zadarmo
Kúpiť s kódom ALZADNI30
Kód bude uplatnený automaticky.
699,30 €
Garancia najlepšej ceny
Novinka
999 €

65" TCL 65T7B

Chcete si doma užiť rovnakú atmosféru ako v kine? Potom by mohol byť trefou do čierneho televízor TCL. Doprajte si nezabudnuteľné vizuálne zážitky najmä vďaka technológii QLED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú vizuálnym pôžitkom. Veľkú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming nadchne všetkých herných fanúšikov. Smart TV TCL sa opiera o pokročilý operačný systém Google TV a jeho dizajn dotvára elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dopĺňa titán farba. Televízor pripevníte na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 65
Televízor 65

Kľúčové prednosti televízora 65" TCL 65T7B

  • Presne takú atmosféru, ako je v kine, prináša televízor TCL
  • Úžasný vizuálny zážitok ponúka technológia QLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV TCL využíva moderný operačný systém Google TV
  • Ponúkne vám podsvietenie Direct LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a TÜV Low Blue Light
  • Zvuk ako v kine zaistí Dolby Atmos
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox a F1 TV

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Zbavte sa všetkých starostí, pohodlne sa usaďte a naplno si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor TCL je vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky schopný zobrazovať veľmi podrobný obraz. Značenie 4K označuje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz je tvorený 3840 × 2160 pixelmi, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED vám sprostredkuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa inteligentne prispôsobuje obsahu obrazu a zaručuje vynikajúci kontrast a verné podanie farieb.

Televízor 65
Televízor 65

QLED sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia QLED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. QLED displej sa vyznačuje neobyčajnou technologickou výnimočnosťou, ktorá je schopná produkovať široký farebný rozsah vrátane jasných a sýtych farieb. Umožní vám sledovať dokonale čistý obraz aj pri intenzívnom osvetlení alebo pri pohľade z rôznych strán.

Podporuje širokú škálu formátov HDR

Tento TV s podporou technológie High Dynamic Range (HDR) poskytuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach vášho obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 upravený na základe scény s maximálnym jasom. Vďaka HDR10+ sa jas obrazu mení dynamicky podľa konkrétnej snímky. Dolby Vision vám zaručí bohatú paletu jasných a živých farebných odtieňov aj pri maximálnom jase obrazu.

Televízor 65
Televízor 65

Prevalcujte súperov v hrách s televízorom TCL

Vstavané herné funkcie vám zaistia výhodu nad ostatnými hráčmi. V hrách je dôležitá dobrá grafika aj rýchle reakcie a nízka odozva. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming bude hráčska skúsenosť skutočne intenzívna. Televízor TCL funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Operačný systém poskytuje nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor Google TV poskytuje širokú škálu funkcií, ako je Google Assistant. Budete tak môcť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Jednoducho a rýchlo pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo obzvlášť využijú deti. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti písať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať jednoducho jediným inteligentným ovládačom. Len stlačíte tlačidlo a následne sa vám na televíznej obrazovke objaví vaša obľúbená aplikácia.

Televízor 65
Televízor 65

Využite všetky inteligentné funkcie televízora TCL

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online zdrojom a funkciám bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. Televízor vám umožní ľahko otvoriť webový prehliadač. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete.

Ideálny partner na vaše televízne zážitky

Zabezpečuje komunikáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast a WiFi5. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos prináša 3D reprodukciu priestorového zvuku s využitím rozšíreného množstva kanálov. Jeden kanál tak môže zahŕňať zvuk výstrelov a iný sa zameriava na mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie v priestore presnejšie a reálnejšie.

Televízor 65
Televízor 65

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

QLED televízor TCL si vás získa pre svoje multimediálne funkcie. Keď vás televízny program prestane zaujímať, pripojte cez USB externý disk alebo flash disk a prehrávajte si svoj vlastný materiál. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá za pomoci špeciálneho režimu skenovania umožní rýchlo a efektívne nájsť dostupné televízne a rozhlasové kanály.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

89 × 144,6 × 32,3 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,3 × 8,1 cm (V × H)

Hmotnosť:

15,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, TÜV Low Blue Light
Povrch obrazovky Matný
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,6 cm
Výška 89 cm
Hĺbka 32,3 cm
Výška bez podstavca 83,3 cm
Hĺbka bez podstavca 8,1 cm
Hmotnosť 15,4 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Titán

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 100 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 180 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK690f3a7a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  65T7B
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11