Obnoviť stránku

65" TCL 65QLED800

4,4 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" TCL 65QLED800

Android TV

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

TCL 65QLED800 SMART ANDROID QLED

PRÉMIOVÁ VÝBAVA, PRÉMIOVÉ ZÁŽITKY

Televízor TCL 65QLED800 SMART ANDROID QLED vládne obrazom, skvelým zvukom a elegantným dizajnom. TCL 65QLED800 predstavuje najvyššiu kvalitu obrazu vďaka technológii Quantum Dot, ktorá zaisťuje širokú škálu farieb a vysoký jas, 4K rozlíšenie a podporu najvyšších štandardov HDR ako sú Dolby Vision a HDR10+. Pozornosť je venovaná aj priestorovému zvuku Dolby Atmos. Operačný systém Android ponúka nespočetné množstvo aplikácií a široké spektrum využitia, medzi ktoré patrí aj hlasové ovládanie – dokonca aj s podporou slovenského jazyka.

Inteligentný TV

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

TCL 65QLED800 SMART ANDROID QLED

Android TV s neuveriteľne pestrými možnosťami

QLED TV 65QLED800 má nielen rozmanitú paletu farieb, ale aj najširšie množstvo aplikácií a využitia vďaka systému Android 9.0 Pie, ktorý môžete poznať aj z mobilných zariadení. Na TV TCL vás čaká množstvo obsahu z populárnych streamovacích služieb, ako sú Netflix alebo Youtube, v najlepšej možnej kvalite 4K HDR, ale aj veľký výber hier. V obchode Google Play môžete vyberať z veľkého množstva aplikácií rovnako ako na mobilných zariadeniach.

Inteligentný TV

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

4K TV

TV 4K TCL 65QLED800 ponúkne najvyššiu triedu kvality obrazu

Užite si v TV 4K TCL 65QLED800 SMART ANDROID QLED každú scénu bez toho, aby ste prišli o jediný detail. Technológia Quantum Dot a 10-bitový panel vykreslia viac ako 1 miliardu jasných farebných odtieňov a ich farebných prechodov. Televízor TCL z radu QLED800 ponúka najširšiu podporu formátov HDR: HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG.

4K UHD

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Android TV

Televízor 4K Ultra HD TCL 65QLED800 SMART ANDROID QLED počúva vaše príkazy

Televízor 4K Ultra HD TCL 65QLED800 SMART ANDROID QLED vás oslní nielen obrazom a zvukom. Dokonca vám poradí alebo vám uľahčí vyhľadávanie. Vstavané funkcie hlasového ovládania a vyhľadávania fungujú aj v slovenskom jazyku, takže si ich jednoducho zamilujete.

4K SMART TV

Efektný bezrámový dizajn 4K TV TCL 65QLED800

4K TV TCL 65QLED800 disponuje iba minimálnym rámčekom, preto dokonale vynikne väčšia obrazovka. Televízor TCL 65QLED800 v sebe snúbi eleganciu s technológiou QLED.

4K Android TV

Vstavaný Chromecast a MagiConnect

S Android TV a vstavaným Chromecastom môžete ľahko a rýchlo prehrávať fotografie, videá, hudbu a ďalší obľúbený obsah z vášho zariadenia priamo na televízore. UHD TV TCL 65QLED800 SMART ANDROID QLED komunikuje s najbežnejšími zariadeniami, vrátane iPhone, iPad, telefónov a tabletov so systémom Android, Mac, Windows a Chromebookov. Pre mobilné zariadenia s operačnými systémami Android a iOS ponúka TCL aplikáciu MagiConnect, ktorá umožňuje ako zdieľať obsah, tak ovládať aj váš televízor pomocou mobilného zariadenia.

Užite si funkciu Google Asistent

Rad 65QLED800 má zabudovanú funkciu Google Asistent*. Spýtajte sa Google Asistenta. Je to vlastne váš osobný Google, ktorý je pripravený vám vždy pomôcť s viac ako miliónom aktivít. Stačí mu povedať, čo má robiť. Spýtajte sa ho napríklad, aké bude zajtra počasie alebo kedy má váš obľúbený spevák koncert. On vám jednoducho odpovie, informácie vyhľadá. Televízor TCL 65QLED800 SMART ANDROID QLED ponúka hlasové možnosti aj bez použitia inteligentného ovládača. Televízor má už v sebe zabudovaný mikrofón s možnosťou zapnutia/vypnutia.
* Google Asistent nie je v určitých krajinách a jazykoch k dispozícii. Asistent Google vyžaduje pripojenie na internet. Na pripojenie sa môžu vzťahovať poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb sú závislé od služby, zariadení a siete a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 124 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 211 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,6 cm
Výška 88,7 cm
Hĺbka 30 cm
Výška bez podstavca 83,7 cm
Hĺbka bez podstavca 7,6 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 137,5 cm
Hmotnosť 19,5 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK690f3a6
Produktové číslo:  65QLED800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12