Obnoviť stránku

65" TCL 65P616

3,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" TCL 65P616

TCL 65P616 reprezentuje vysokú obrazovú kvalitu 4K HDR a široké možnosti v tenkom tele

Kvalita obrazu u TCL 65P616 dokonale rozkvitne vďaka podpore 4K HDR. Pomocou SMART HDR na báze umelej inteligencie televízor HDR ešte ďalej zlepšuje a do HDR prevádza i bežný SDR obsah. Android TV je operačný systém s obrovskou ponukou zábavy vďaka obsahu a aplikáciám z Obchodu Play. V ponuke sú aj hry, ktoré môžete hrať pomocou pribaleného ovládača, alebo pomocou Bluetooth gamepadu. Televízor prichádza so zabudovaným Google Asistentom a podporou hlasových funkcií. Vyhľadávať pomocou hlasu je možné aj v slovenskom, alebo českom jazyku. Všetky tieto možnosti sa zmestia do tenkého a úzkeho tela TV TCL 65P616 , ktorý je veľmi elegantný a bude sa vynímať v každom interiéri.

4K HDR: vysoké rozlíšenie 4K s HDR, čo prestavuje lepší jas, kontrast, paletu farieb a jemnejšie detaily

HDR, alebo High Dynamic Range štandard v kvalite Ultra HD. Obraz televízora TCL 65P616 zobrazuje pomocou vyššieho kontrastu a reprodukuje širšie spektrum farieb pre úžasne detailný a živý zážitok. V kombinácii s vysokým rozlíšením 4K ponúka skutočnú lahôdku pre oči.

Televízor TCL 65P616 využíva SMART HDR, vďaka čomu prevedie čokoľvek do HDR a zlepšuje HDR samotné

HDR obsah dnes síce nachádzame na Netflixe, YouTube, v 4K Ultra HD filmoch, hrách a seriáloch, ale stále je medzi nami vysoký podiel obsahu v SDR (štandardný dynamický rozsah) ako napríklad bežné TV vysielanie. SMART HDR algoritmus od TCL dovoľuje divákom vychutnať si aj tento bežný obsah v možnostiach HDR a ťažiť tak z lepšej farebnej palety a kontrastného rozsahu. U samotného HDR obsahu Smart HDR funkcia ešte zlepšuje úroveň detailov v tmavých a svetlých scénach vďaka tomu, že sa neustále dynamicky prispôsobuje každej jednotlivej scéne. Všetko sa deje na báze výkonu umelej inteligencie (AI).

Micro Dimming slúži na dosiahnutie ešte lepšieho jasu a kontrastu

Funkcia Micro Dimming umožňuje ešte zvýšiť obrazovú kvalitu televízora TCL 65P616 vďaka detailnejšej práci s jasom a kontrastom. Obrazovka televízora TCL je rozdelená do približne sto nezávislých zón, v ktorých je následne jas prispôsobovaný tak, aby vyniklo viac detailov, tmavé časti scény zostali tmavé a jas bol smerovaný tam, kam je to potrebné.

Dolby Audio je zárukou kvalitného zvuku

Celý filmový a audiovizuálny priemysel uznáva laboratória Dolby ako skutočných profesionálov a inovátorov na poli obrazu a zvuku, ktorí neustále posúvajú latku kvality vyššie. Dolby Audio je preto v TV TCL 65P616 pre vás zárukou kvalitného, priestorového a čistého zvuku v akomkoľvek žánri a type obsahu.

Android TV: najrozšírenejšia platforma inteligentných televízorov s neskutočne pestrou ponukou možností

Android TV ponúka obrovské množstvo aplikácií, hier a obsahu vďaka Google Obchodu Play. Najpopulárnejšie služby ako Netflix, alebo Youtube nájdete priamo v základnej ponuke a ďalšie aplikácie môžete získať práve z Obchodu Play. Na hranie hier na televízore TCL 65P616 môžete pripojiť gamepad a zažiť tak veľa zábavy. Nechýbajú ani najpokročilejšie multimediálne prehrávače ako napríklad VLC, alebo KODI. Android TV TCL 65P616 ponúka aj vstavaný Google Home a Google Asistent. Vyhľadávať informácie a obsah môžete aj vaším hlasom, a to pokojne v slovenskom/českom jazyku. Aj tí najmenší si tak veľmi ľahko nájdu svoje obľúbené rozprávky bez toho, aby museli písať pomocou virtuálnej klávesnice. Na hlasové funkcie môžete využiť aplikáciu T-Cast vo vašich mobilných zariadeniach Android a iOS, alebo si môžete zaobstarať inteligentný Bluetooth diaľkový ovládač RC802V so zabudovaným mikrofónom.

Google Asistent bude váš inteligentný spoločník vo svete Android TV

Pýtajte sa televízora TCL 65P616 na čokoľvek. Zadávajte mu príkazy a úlohy. Google Asistent vám poradí a pomôže s obrovským množstvom rôznych úloh.

Alexa sa stane vaším sprievodcom vo svete smart TV

Amazon Alexa je hlasová asistenčná služba, váš inteligentný spoločník a radca. Prehrá vám hudbu, pustí správy, zobrazí počasie, pomôže vám s obsluhou inteligentnej domácnosti a podobne.

NETFLIX: sledujte vo vysokej 4K HDR kvalite


Netflix* je jeden z najpopulárnejších zdrojov obsahu. Čaká v ňom na vás veľa filmov a seriálov, dokumentov a to ako priamo z produkcie Netflixu, tak aj veľa lokálneho a iného obsahu. U nás sa teší stále väčšej obľube nielen vďaka titulom samotným, ale aj vďaka prístupu k miestnemu divákovi, keď ponúka u mnohých titulov ako titulky, tak i dabing. Netflix predstavuje tiež jednu z možností, ako si vychutnať obrazovú kvalitu televízora TCL 65P616 na maximum, vďaka ponuke obsahu v 4K rozlíšení s podporou HDR. Vyskúšajte si Netflix na mesiac zadarmo.

YOUTUBE: sledujte vo vysokej 4K HDR kvalite

Na Youtube si každý naozaj príde na svoje. Navyše u TCL 65P616 môžete videá na Youtube pohodlne vyhľadávať hlasom, a to aj v slovenskom, alebo českom jazyku. Túto funkciu si obľúbia aj tí najmenší, ktorí tak ľahko nájdu napríklad ich obľúbenú animovanú rozprávku. Na hlasové vyhľadávanie sa dá použiť aplikácia T-Cast v mobilnom zariadení, ktorá je zadarmo ponúkaná pre Android zariadenia v Obchode Play a pre iOS v App Store, prípadne je na veľmi komfortné ovládanie možné dokúpiť aj inteligentný Bluetooth diaľkový ovládač RC802V, ktorý má v sebe zabudovaný mikrofón. Aj pomocou aplikácie T-Cast môžete zdieľať obsah z Youtube s vaším inteligentným televízorom. Youtube ponúka i kvalitu 4K UHD HDR, ktorá dokáže z vášho nového televízora dostať maximum a stane sa skutočnou lahôdkou pre oči.

Amazon Prime Video

Populárny poskytovateľ obsahu najmä v zahraničí, ktorý sa však hlási o slovo aj u nás. Ponúka veľké množstvo titulov priamo z dielne Amazonu a po novom zahŕňa i slovenské a české tituly, prípadne i české titulky, alebo dabing.

Jednoduchý a praktický dizajn, ktorý vás zaujme tenkou eleganciou

Smart televízor TCL 65P616 prichádza so širokými možnosťami v tenkom tele. Kombinuje funkčnosť a eleganciu a zapadne do každého interiéru s možnosťou postavenia na nábytok, alebo zavesenia na stenu.


Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 77 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 132 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,1 cm
Výška 89,2 cm
Hĺbka 35,5 cm
Hmotnosť 17,8 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK690f3a7a
Produktové číslo:  65P616
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04