Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" TCL 65DP600

4,7 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" TCL 65DP600

UHD 4K rozlíšenie

Smart TV TLC 65DP600 je vybavený špičkovou LED obrazovkou s Ultra HD 4K rozlíšením (3 840 × 2160 px), ktorá zobrazí až 4× viac detailov, než štandardné Full HD rozlíšenie. Výsledný obraz oplýva vynikajúcou ostrosťou a presným zobrazením aj tých najmenších detailov, vďaka čomu budete ešte viac vtiahnutí do deja.

Bezrámiková technológia

Minimalistický dizajn televízora dopĺňa veľmi tenký, takmer neviditeľný rámik, vďaka ktorému môže obraz tvoriť úžasný celok s okolitým nábytkom a dekoráciami. Pri sledovaní obrazovky už nebudete obmedzovaní nevzhľadnými televíznymi rámami.

Podpora HDR obsahu

HDR technológia poskytuje úžasne detailný obraz s bohatším kontrastom a živšími farbami. Použitím jedinečného algoritmu sa podsvietenie televízneho panelu automaticky rozjasní či stlmí tak, aby sa zvýšil maximálny jas objektov na obrazovke a tým bol zabezpečený oveľa bohatší kontrastný pomer.

Dolby Audio

Smart TV TCL 65DP600 je vybavený kvalitnými stereo reproduktormi s technológiou Dolby Audio, ktorá poskytuje krištáľovú čistotu, skvelé detaily a reálny priestorový zvuk. Či už sa pozeráte na filmy, televízne relácie, online videá, alebo koncerty, Dolby Audio sa vždy postará o špičkovú kvalitu zvuku, ktorý splní vaše očakávania.


Technológia T-Cast

Technológia T-Cast

S technológiou T-Cast môžete ovládať televízor pomocou vášho smartfónu. Aplikácia umožní zobrazovať mobilný obsah na veľkej obrazovke alebo nahrávať obraz aj zvuk priamo do vášho mobilného zariadenia. Ľahko urobíte záznam televíznej obrazovky, který môžete okamžite zdielať na sociálnych sieťach.

App Store

App Store

Smart TV TCL 65DP600 umožňuje nainštalovať viac ako 300 aplikácií, ktoré sa postarajú o dlhotrvajúcu multimediálnu zábavu. K dispozícii sú populárne VOD portály, zábavné hry, spravodajstvo, služby na počúvanie hudby, internetový prehliadač a množstvo ďalšieho obsahu. 

Netflix

Netflix

V ponuke zábavy nechýba ani podpora jednej z najpopulárnejších televíznych staníc s veľkým množstvom populárneho obsahu. Netflix ponúka pre každého niečo. Môžete sledovať obľúbené televízne programy, vrátane ocenených originálnych seriálov Netflix, filmov a dokumentov.

YouTube

YouTube

S aplikáciou YouTube môžete sledovať aktuálne video trendy z celého sveta – od najhorúcejších hudobných videí až po novinky v oblasti hier, zábavy, spravodajstva, a podobne. Prihláste sa k obľúbeným kanálom, zdieľajte ich s priateľmi a prezerajte si obsah na ľubovoľnom zariadení.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Kompozitný, Komponentný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 146,5 cm
Výška 90,6 cm
Hĺbka 24,4 cm
Výška bez podstavca 84,2 cm
Hĺbka bez podstavca 7,5 cm
Hmotnosť 18,2 kg

Farba

Farba Čierna

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK690f1l1
Produktové číslo:  65DP600
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04