Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" TCL 65C825

+ 3 roky záruka po registrácii
3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" TCL 65C825

Televízor TCL Mini LED QLED 65C825 je víťazom EISA v kategórii "PRÉMIOVÝ LCD TELEVÍZOR 2021-2022"

Značka TCL potvrdila špičkovú kvalitu svojich televízorov, s ktorými víťazí u EISA v rôznych kategóriách už druhý rok po sebe. TCL 65C825 je 4K Mini LED QLED TV so systémom Android TV a vstavaným Soundbar Onkyo.

Mini-LED QLED TV TCL 65C825 so systémom Android TV a vstavaným 2.1 soundbarom Onkyo

TCL 65C825 kombinuje všetky vrcholové technológie dohromady. Farby v ňom ožijú vďaka technológii Quantum Dot. Práve vďaka najširšej palete farieb, kontrastu a jasu si vychutnáte najlepší HDR obsah. O fantastický jas a riadenie kontrastu sa v televízore TCL 65C825 stará nová technológia Mini-LED, ktorú TCL predstavilo ako prvý na svete. V televízore TCL 65C825 sú tieto prémiovétechnológie sprevádzané ešte natívnym 100 Hz panelom a funkciou Motion Clarity Pro, vďaka čomu si tak smart televízor zaslúži označenie 4K HDR PREMIUM. Vďaka HDMI 2.1, VRR a ALLM si na televízore TCL 65C825 zahráte najmodernejšie hry pri 120 snímkach za sekundu v 4K v nádhernej ostrosti a plynulosti. O svižný chod sa stará systém Android TV, v ktorom nájdete obrovské množstvoaplikácií, hier a funkcií, ako vstavaný Google Assistant a Chromecast.

Nehanbite sa a na televízor 4K Ultra HD TCL 65C825 hovorte

Google Assistant sa v inteligentnom televízore TCL 65C825 ovláda výborne pomocou funkcie Hands-free Voice Control, kedy môžete hovoriť priamo na televízor. Dokonca aj česky alebo slovensky budete môcť hlasom vyhľadávať svoje obľúbené videá na Youtube. Novinkou v TV oblasti je aplikácia Google Duo, ktorá opäť po mnohých rokoch prináša do TV možnosť videohovorov s vašimi blízkymi. Zaplikácií nechýba ani populárne KODI či VLC. Zvuk je v televízore 4K Ultra HD TCL 65C825 pod taktovkou vysoko kvalitného vstavaného soundbaru 2.1 od firmy Onkyo so subwooferom pre vynikajúcu zvukovú priestorovosť s podporou Dolby Atmos. Vďaka Mini-LED technológii ide tiež o jeden z najtenších Direct LED televízorov na svete. Smart televízor 4K Ultra HD TCL 65C825 jednoducho snúbivýkon a eleganciu.

Mini-LED umožní televízoru 4K TCL 65C825 nový druh podsvietenia na precízne riadenie jasu a kontrastu

Mini-LED je novou formou podsvietenia, ktorú firma TCL uviedla ako prvá na svete. Táto nová technológia umožňuje televízoru 4K TCL 65C825 vyvinúť fantastický jas, ktorý je dôležitý na zobrazenie detailov a hĺbky obrazu v HDR obsahu a zároveň zachovať hlbokú čiernu pre skvelé filmové zážitky. Tisíce miniatúrnych diód sú rozdelené do samostatne riadených zón priameho zadnéhopodsvietenia. Antireflexný povrch a schopnosť vysokého jasu prinesú najvyšší komfort na sledovanie televízora TCL 65C825 cez deň či všeobecne vo svetlých prostrediach.

4K TV TCL 65C825 ponúkne najširšiu farebnú paletu a 100 % objem farieb

Quantum Dot technológia pri 4K TV TCL 65C825 prináša viac ako jednu miliardu farieb a odtieňov a plynulých prechodov medzi nimi. Vzniká tak obraz plný živých farieb, s detailmi a hĺbkou, ktorá vás jednoducho vtiahne.

4K HDR PREMIUM: Všetko bude na televízore TCL 65C825 ostré a v najjemnejších detailoch vďaka fantastickým farbám a kontrastu

Vysoký Dynamický Rozsah čiže High Dynamic Range (HDR) je najnovším štandardom v UHD obraze a je hnacím motorom kvality. Nejde len o samotné vyššie bodové rozlíšenie, ale aj o prácu so širším rozsahom farieb, kontrastu a jasu na vytvorenie pohlcujúcej hĺbky a zobrazenie detailov. So 4K HDR PREMIUM si na televízore TCL 65C825 všetko vychutnáte naozaj na maximum. Ponorte sa doneuveriteľnej úrovne detailov a hĺbky obrazu. 4K HDR PREMIUM označenie zahŕňa technológiu Quantum Dot, Mini-LED podsvietenie a natívny 100 Hz panel. Inteligentný televízor TCL 65C825 vám poskytne dokonalý zážitok z obrazu.

Na TV 4K TCL 65C825 budete herný šampión vďaka GAME MASTER PRO

TV 4K TCL 65C825 prináša optimalizovaný herný zážitok, kde je dôležitá ako kvalita obrazu, tak aj rýchlosť reakcií a s tým spojená odozva, tzv. input lag. Vďaka kombinácii HDMI 2.1 a 100 Hz panelu, ktorý bežne zvládne aj 120 Hz, prichádza možnosť hrať hry vo vysokom 4K rozlíšení pri vysokej snímkovej frekvencii 120 snímok za sekundu (FPS). HDMI 2.1 tiež prichádza s funkciou VRR(Variable Refresh Rate), ktorá zabezpečuje plynulý obraz bez trhania pri hraní hier. Funkcia ALLM (Auto Low Latency Mode) zabezpečuje automaticky najkratšiu možnú odozvu a ideálne obrazové nastavenie pre hry. TV 4K TCL 65C825 sa vďaka tejto funkcii automaticky prepne do herného režimu, ak pripojíte modernú hernú konzolu alebo PC cez HDMI. Ľahko a pohodlne tak docielite super nízkeodozvy – input lag pod 15 ms. *

*Pre túto funkciu je vyžadovaná herná konzola alebo PC s HDMI 2.1.

4K televízor TCL 65C825 disponuje podporou všetkých HDR formátov

4K televízor TCL 65C825 ukáže vynikajúci HDR efekt z akéhokoľvek zdroja. Každý obsah môže využívať iný HDR formát pre prácu s optimalizáciou obrazu. Existujú: HDR10, HLG, HDR10+ a DOLBY VISION a DOLBY VISION IQ. TV TCL 65C825 ich podporuje všetky. Vďaka Dolby Vision si užijete maximum z Netflixu, Disney + a ďalších. Dolby Vision má najväčší potenciál a prináša najlepšiu kvalitu.HDR10+ nájdete napríklad pri Amazon Prime. Najnovší štandard Dolby Vision IQ navyše optimalizuje obrazovú kvalitu tak, aby sa prispôsobila svetelným podmienkam v miestnosti. Práve tomu pomáha pri televízore TCL 65C825 špeciálny svetelný senzor.

Televízor TCL 65C825 má vstavaný 2.1 soundbar ONKYO so subwooferom a s podporou Dolby Atmos

Ponorte sa priestorového zvuku v podaní vstavaného soundbaru ONKYO s čelne smerujúcimi reproduktormi a subwooferom umiestneným na zadnej časti TV TCL 65C825 pre vynikajúcu priestorový a dynamický zážitok s Dolby Atmos u vás doma. Prvotriedny zvukový systém Onkyo a Dolby Atmos posúvajú kvalitu filmového zvuku a filmové zážitky na úplne novú úroveň.

*Dolby Atmos a symbol dvojité D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories.

Mini LED televízor TCL 65C825 ponúkne Dolby Audio a DTS-HD

Mini LED televízor TCL 65C825 sprostredkuje nielen prémiový obraz, ale aj prémiový zvuk. Užite si filmovú atmosféru a skvelý zvukový zážitok vďaka zvuk od Dolby a DTS.* Dolby Audio™ prináša očarujúce zážitky vďaka perfektnej čistote a priestorovosti zvuku. S DTS-HD na Blu-ray diskoch a v streamingových službách budú filmy na televízore TCL 65C825 úplne dych berúce. 

*DTS a DTS spoločne so symbolom sú ochranné známky spoločnosti DTS. Symbol dvojitého D je ochranná známka spoločnosti Dolby Laboratories. 

TCL 65C825 využíva inteligentnú platformu ANDROID TV

Android TV TCL 65C825 prichádza so vstavanými funkciami Google Home, Chromecast a Google Assistant.* Vďaka Obchodu Play budete mať prístup k mnohým svetovým aj miestnym aplikáciám na streamovanie obsahu. Čakajú na vás Youtube, Netflix, Amazon Prime a ďalšie. Ďalej máte k dispozícii HBO GO, Spotify, Twitch, KODI, VLC, Plex, Google Play Movies a mnoho ďalšieho.

*Google Assistant vyžaduje internetové/dáta pripojenie. Dátové tarify môžu byť spoplatnené. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí od služieb, zariadenia a siete a nemusia byť dostupné vo všetkých lokalitách.

TCL 65C825 umožní využitie Hands-Free Google Assistant: Voľné ruky a jednoduchý prístup k zábave

Funkcia Hands-Free Voice Control v kombinácii s Google Assistant prináša naozaj inteligentné a komfortné riešenie. Google Assistant* nájdete v Android TV TCL 65C825 už vstavaný. Je pripravený pomôcť vám s mnohými úlohami, s vyhľadávaním obsahu a informácií a obsluhou vašej inteligentnej domácnosti. Hlasové prvky môžete využiť aj v češtine či slovenčine. Veľmi jednoducho sa taknapríklad hľadajú videá na Youtube, čo ocenia aj tí najmenší, ktorí na vyhľadávanie ani nepotrebujú vedieť abecedu. Stačí im len vysloviť názov ich obľúbenej rozprávky, hoci aj „Kremienok a Chocholúšik“ a môžu púšťať rozprávky z Youtube prostredníctvom televízora TCL 65C825.

*Hands-Free Voice Control a Google Assistant nemusia byť vo všetkých oblastiach a jazykoch dostupné.

Smart TV TCL 65C825 ponúkne Magic Camera s možnosťou videohovorov pomocou Google Duo

Balenie televízora TCL 65C825 obsahuje magneticky pripojiteľnú kameru, vďaka ktorej si môžete užiť pohodlie pri videohovoroch a tiež kvalitu vďaka rozlíšeniu 1080p a širokým uhlom záberu. Google Duo* videohovory sú zadarmo a vďaka širokému záberu kamery sa ich môže zúčastniť celá rodina. Na veľkej ploche obrazovky televízora TCL 65C825 tak môžete byť v kontakte s vašiminajbližšími. K dispozícii sú ako súkromné, tak aj skupinové hovory.

*Vyžaduje prihlásenie sa pomocou účtu Google.

Works with Alexa

Amazon Alexa je cloudová asistenčná hlasová služba, ktorá sa neustále vyvíja a učí sa nové veci. Alexa vám prehrá hudbu, zistí najnovšie správy, predpovede počasia, zmení kanál či hlasitosť v TV TCL 65C825 a ovláda vašu smart domácnosť.

*Kompatibilita s Alexa vám umožňuje využívať vaše Amazon Alexa zariadenia vrátane Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot a Echo Plus (zakúpiteľné zvlášť) na ovládanie vášho TV.

Prémiovosť zo Smart TV TCL 65C825 priamo srší

Smart TV TCL 65C825 je naozaj skvostný dizajnový kúsok. Prémiový bezrámčekový dizajn je podčiarknutý použitím kovových materiálov, ktoré pôsobia luxusným dojmom a prinášajú zároveň aj vyššiu odolnosť. Televízor TCL 65C825 bude pýchou každého interiéru. TCL 65C825 využíva kovový podstavec umiestnený uprostred, a tak aj veľký televízor sa bude dať ľahko umiestniť na užšie typynábytku v domácnosti. Elegancia sa v televízore TCL 65C825 spája s výkonom v dokonalej súhre.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 136 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 243 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Mini LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor, Webkamera

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 146,7 cm
Výška 91,7 cm
Hĺbka 33,6 cm
Výška bez podstavca 85 cm
Hĺbka bez podstavca 5 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 117,7 cm
Hmotnosť 29,3 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Strieborná

Zvuk

Typ reproduktorov Soundbar
Kód:  WK690f3a4c
Produktové číslo:  65C825
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18