Obnoviť stránku

65" Sony Bravia OLED XR-65A80L

4,9 16 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
2 399 €

65" Sony Bravia OLED XR-65A80L

Odporúčané k tomuto modelu

Nový Smart OLED TV Sony s prvotriednou kvalitou videa a zvuku bol stvorený na zábavu

Obzeráte sa po novom smart televízore, ktorý by mal nielen skvelý obraz a zvuk, ale zároveň vám otvoril dvere do sveta zábavy úplne dokorán. Vďaka platforme Google TV môžete sledovať ohromné množstvo filmov a seriálov alebo využívať množstvo aplikácií. Využitím OLED panelu, moderných technológií a algoritmov si na 65-palcovej obrazovke so 4K rozlíšením užijete hladký a detailný obraz v realistických farbách. K internetu Smart OLED TV Sony Bravia XR-65A80L pripojíte buď cez LAN kábel alebo pomocou bezdrôtovej WiFi. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Vision a Dolby Atmos. Priestorový zvuk vychádza z reproduktorov s celkovým výkonom 50 W. Vďaka technológii Acoustic Surface Audio+ sa stáva aj samotná plocha televízie reproduktorom na vytvorenie perfektnej akustiky scén. Inteligentný televízor Sony podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad HLG aj HDR10. Na prichytenie 4K TV na stenu poslúži držiak štandardu VESA 300 × 300 mm.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Kľúčové vlastnosti Smart OLED TV Sony Bravia XR-65A80L

Google TV ponúkne široké množstvo obsahu

4K televízor má 65" uhlopriečku a pracuje s detailným 4K rozlíšením

Ideálny smart televízor pre herné konzoly PlayStation 5

Procesor XR a technológia Triluminos Pro sa postarajú o precíznu farebnú reprodukciu, skvelý jas a kontrast

Možnosť inštalácie držiaka TV so štandardom VESA 300 × 300 mm

Smart OLED TV Sony s podporou technológie Dolby Vision

Mimoriadne kvalitné ozvučenie vrátane technológie Dolby Atmos

Vďaka technológii Acoustic Surface Audio+ funguje samotná obrazovka televízora ako reproduktor

Po pripojení externého HDD možno nahrávať vlastné obľúbené programy

Na pripojenie smart zariadení či soundbarov môžete využiť Bluetooth pripojenie

K internetu sa môžete pripojiť prostredníctvom WiFi alebo LAN kábla

UHD TV Sony Bravia XR-65A80L podporuje hlasové ovládanie

Pre hráčov má OLED televízor Sony pripravený špeciálny herný režim a množstvo ďalších predvolieb a funkcií (VRR, Crosshair, ekvalizér čiernej a iné)

Výnimočná kvalita obrazu

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Smart televízor Sony má vrcholnú kvalitu obrazu vďaka OLED panelu

Nechajte sa úplne pohltiť výnimočnou kvalitou obrazu s čistou čiernou a vysokým jasom na zaistenie skvelej hĺbky a textúr. Použitý OLED panel totiž ešte zdokonaľuje technológiu XR OLED Contrast Pro. Vďaka nej dosahuje Smart televízor Sony Bravia XR-65A80L skvelý kontrast. Navyše OLED panel neskresľuje obraz ani pri sledovaní z uhla, takže môžete v svojej obývačke sledovať filmy v hojnom počte. Ohromnou výhodou Google TV Sony Bravia XR-65A80L je široká farebná paleta a skvelé podanie farieb. Algoritmus Triluminos Pro ponúka širokú paletu odtieňov aj farieb, ktoré často nenájdete v iných televízoroch. Ľahko sa tak úplne ponoríte do sledovania filmov, televíznych relácií aj hrania hier. Takto jasný a presný farebný obraz má u UHD TV Sony XR-65A80L na svedomí prvotriedny procesor XR. Ten dokáže analyzovať zábery v reálnom čase a upraviť im kontrast, jas aj farby tak, aby bol výsledný obraz doslova dych vyrážajúci. Podpora Dolby Vision je iba čerešničkou na pomyselnej torte, pretože táto technológia sa obvykle spája s veľkými kinosálami. Na televízore Sony Bravia XR-65A80L uvidíte všetko tak, ako by to malo vyzerať v skutočnosti.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

4K TV Sony Bravia A80L ohromí skvelým ozvučením

V Sony posunuli kvalitu zvuku zase o úroveň vyššie a 4K TV Sony Bravia XR-65A80L vybavili technológiou Acoustic Surface Audio+. Tá premení samotnú televíznu obrazovku na reproduktor. Pod panelom sú umiestnené aktuátory, ktoré neviditeľne rozvibrujú obrazovku a vytvárajú akustiku, a tá sa pohybuje spolu s dejom. Ďalej je 4K televízor Sony Bravia osadený ľavým a pravým subwooferom na zosilnenie zvuku basov. Smart TV Sony Bravia XR-65A80L podporuje technológiu Dolby Atmos, ktorá sa postará o plnohodnotný priestorový zvuk. S funkciou Acoustic Center Sync môžete posunúť svoje domáce kino ešte o úroveň vyššie. Funkcia funguje tak, že synchronizuje zvukový systém televízora so stredovým kanálom kompatibilného soundbaru Sony, čím ho premení na váš stredový reproduktor.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Smart OLED televízor Sony Bravia A80L a PS5 tvoria silné duo

Smart OLED televízor sám rozpozná, kedy je k nemu pripojená a zapnutá herná konzola. Potom sa automaticky prepne do režimu automatického zníženia oneskorenia v rozhraní HDMI 2.1. Vďaka tomu si na Smart TV Sony Bravia XR-65A80L vychutnáte plynulejšie hranie. Toto ocenia predovšetkým hráči rýchlych a náročných hier (FPS akcie, športové a pretekárske hry).

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Ekologický produkt s citom pre životné prostredie

Na výrobu niektorých súčastí televízora Sony Bravia XR-65A80L sa využívajú recyklované plasty. Navyše vám Smart TV poskytne nástroje, ako ušetriť na účtoch za energie. Nový panel ECO Dashboard sa ľahko používa a navyše, čím viac ekologických nastavení zapnete, o to viac porastie váš virtuálny strom. Ekologickými nastaveniami tak môžete ušetriť až o 32 % viac energie. Televízor s WiFI Sony Bravia XR-65A80L disponuje automatickým úsporným režimom a množstvom ďalších úsporných opatrení. Okrem toho obal, v ktorom televízor 4K Sony Bravia dostanete, je z eco kartónu a obsahuje menej atramentu aj menej plastu.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

UHD TV Sony má tenký rámček so zapusteným povrchom

Sústreďte sa na to, čo je dôležité, a nenechajte sa rušiť nevzhľadnými rámčekmi, ako je to pri iných televízoroch. UHD TV Sony Bravia XR-65A80L má tenké kovové rámčeky so zapusteným povrchom. Svojím dizajnom tak bez problémov doplní akýkoľvek interiér. Google televízor Sony Bravia A80L má navyše trojcestný stojan, ktorý môžete zafixovať v troch pozíciách – štandardná pozícia, blízko seba a ďalej od seba (vhodné napr. na umiestnenie soundbaru).

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Obsah na dosah

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Aplikácia Sony Pictures Core ponúkne množstvo kvalitného obsahu

K OLED TV Sony Bravia XR-65A80L dostanete predplatné filmovej aplikácie Sony Pictures Core na 24 mesiacov. Otvoria sa vám tak dvere k najnovším titulom aj klasikám, a to aj v rozlíšení 4K HDR a IMAX Enhanced. Vďaka tomu pri streamovaní filmov uvidíte viac detailov, farieb a kontrastu. Užite si snímky ako sú Spider-Man: Bez domova, Jumanji: Ďalší level, Venom alebo napríklad film Krotitelia duchov z roku 1984. Okrem toho je Sony Pictures Core najväčšou knižnicou IMAX® Enhanced filmov, ktoré dokáže streamovať rýchlosťou až 80 Mb/s. K 24-mesačnému predplatnému získate tiež 10 filmových kreditov na odomknutie vybraných snímok.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

S Google TV získate prístup k viac ako 700 000 filmom a seriálom

Vďaka platforme Google TV budete mať prístup k ohromnému množstvu filmových a seriálových titulov naprieč rôznymi streamovacími službami. S Google TV sa môžete tešiť na príjemné používateľské rozhranie, vylepšené hlasové ovládanie, možnosť vytvorenia viacerých používateľských účtov, a predovšetkým obľúbené aplikácie ako Netflix, HBO Max, Disney+, YouTube, Spotify a celý rad ďalších na jednom mieste.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

České a slovenské aplikácie na jednom mieste

Operačný systém Google TV u 4K TV Sony Bravia XR-65A80L umožňuje priame stiahnutie obľúbených platených aj neplatených českých a slovenských aplikácií do televízora bez nutnosti vlastniť set-top box. Odomknite bohatý filmový a seriálový obsah na O2 TV, Voyo, iVysielanie, Orange TV, Magio GO, Vodafone TV, iPrima a Magenta TV na niekoľko kliknutí.

Zábava pre všetkých

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

TV 65 palcov Sony Bravia XR-65A80L ako skvelý parťák na hranie

Okrem automatického zníženia oneskorenia v rozhraní HDMI 2.1 ponúkne TV 65 palcov Sony množstvo ďalších výhod pre hráčov. S technológiou Auto HDR Tone Mapping uvidíte aj v scénach s vysokým kontrastom dôležité detaily, ktoré by vám mohli normálne uniknúť. 165 cm televízor Sony navyše má až 120-snímkovú obnovovaciu frekvenciu pri 4K, takže sa môžete bez starostí pustiť do natáčania a veľa ďalšieho.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

4K televízor s novou hernou ponukou

4K televízor Sony Bravia XR-65A80L má úplne novú hernú ponuku, kedy jediným stlačením tlačidla otvoríte ponuku na optimalizáciu herného zážitku. Medzi nastavenia patrí VRR (zapnuté/vypnuté), redukcia pohybovej neostrosti, ekvalizér čiernej, funkcia Crosshair (zameriavač) a rad ďalších žiadaných noviniek a funkcií. Prispôsobiť si navyše môžete aj veľkosť obrazovky podľa potrieb. 

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Japonské kreslené seriály na dosah ruky so službou Crunchyroll

Získajte prístup k obsahu poprednej streamovacej služby zameranej na anime a užite si kreslenú tvorbu v kvalite, ktorú si zaslúži. So služnou Crunchyroll sa na jedno stlačenie tlačidla dostanete k anime v excelentnej kvalite. Vďaka skvelému obrazu a bezchybnému zvuku vás animovaný svet japonských seriálov ihneď pohltí.

Skvelé príslušenstvo

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Prehľadné diaľkové ovládanie v štandardnej a SMART verzii

K Smart OLED TV Sony Bravia XR-65A80L dostanete hneď dva diaľkové ovládače, medzi ktorými si budete môcť vybrať ten, ktorý vám viac vyhovuje. Či už zvolíte štandardné vyhotovenie s tradičným rozložením tlačidiel, alebo SMART ovládač s multimediálnymi tlačidlami a podporou hlasového ovládania, čaká vás pohodlné a príjemné ovládanie televízora.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Sony BRAVIA CAM umožní kvalitné videohovory

Doprajte si videohovory so svojimi blízkymi a priateľmi na veľkej obrazovke TV s Bluetooth s pomocou kamery Sony BRAVIA CAM. Už nebudete musieť hľadať optimálnu pozíciu na to, aby ste sa všetci zmestili pred kameru notebooku alebo telefónu. Kamera Sony BRAVIA CAM vás bez problémov zachytí aj keď budete sedieť vo väčšej skupine ľudí na sedačke.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Organizujte videokonferencie cez TV s WiFi Sony Bravia XR-65A80L

Komunikujte na diaľku cez veľkú televíznu obrazovku a užite si realistickejšiu komunikáciu priamo vo vašej obývačke. Vďaka podpore aplikácií Zoom for TV a Google Meet sa cez TV s WiFi Sony Bravia XR-65A80L prepojený s kamerou BRAVIA CAM ľahko pripojíte k videokonferencii, či už budete komunikovať s rodinou, priateľmi alebo kolegami zo zamestnania. BRAVIA CAM navyše sama rozpozná, ako ďaleko sa od televízora nachádzate, a prispôsobí vzdialenosti nastavenia obrazu a zvuku.

Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L
Smart Google TV Sony Bravia OLED XR-65A80L

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie Canal+, SledovanieTV
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor, Calman Ready

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,8 cm
Výška 86,2 cm
Hĺbka 32,7 cm
Výška bez podstavca 83,6 cm
Hĺbka bez podstavca 5,3 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 116,4 cm
Hmotnosť 24 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 50 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 96 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 112 kWh/1000h

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS7911b1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  XR65A80LAEP
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17