Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" Sony Bravia OLED KD-65AG8

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Sony Bravia OLED KD-65AG8


Televízor Sony Bravia KD-65AG8 je navrhnutý ako majstrovské dielo dizajnu, s najnovšími technológiami nechá obživnúť realitu zachytenú do filmov, seriálov a hier. Najpokročilejšia OLED obrazovka dodá nevídaný kontrast a sýtu paletu farieb aj na jemné vytieňovanie modrej farby neba a oceánov. Každý bod vytvára vlastné svetlo v presne danej intenzite, takže aj v komplikovaných scénachdokonale vystihne kontúry a textúry tak, ako by žiadny LED televízor nikdy nedokázal. Vzniká tak obraz na nerozoznanie od skutočnosti. Navyše zvuk vychádza priamo z obrazovky vďaka technológii Acoustic Surface.



Pokročilý hardvér pre špičkový obraz

Najvýkonnejší 4K HDR Processor X1 Extreme disponuje o 40 % vyšším výkonom spracovania obrazu v reálnom čase ako preslávený 4K Processor X1. S televízorom Sony Bravia KD-65AG8 si môžete vychutnať hlbokú čiernu a prirodzené farby. Televízor pri reprodukcii obrazu pracuje s dvoma databázami. Prvá je čistený obraz a redukovaný šum, druhou sa zvyšujú rozlíšenie a jas. Obe výkonné databázyspoločne v reálnom čase dynamicky vylepšujú kvalitu obrazu.



Sony Bravia KD-55AG8

Dolby Vision

Obsahuje funkciu HDR, ktorá vás priblíži k zážitku ako v kine. Dolby Vision dosahuje žiarivejších farieb a temnejšej čiernej.

Sony Bravia KD-55AG8

Hlasové ovládanie

Už nemusíte zabíjať čas prácnym manuálnym vyhľadávaním. Stačí si len povedať a televízor úkon vykoná.
Hlasové vyhľadávanie v platforme Android TV vám umožní používať vyhľadávač Google bez prácneho vypisovania.

Sony Bravia KD-55AG8

Bluetooth

Pripojte k televízoru zariadenie kompatibilné s technológiou BLUETOOTH a doprajte si jednoduchú bezdrôtovú zábavu. S televízorom môžete spárovať aj slúchadlá podporujúce Bluetooth a užívať si obľúbené televízne programy a hudbu na obľúbenom miestebez rušenia a prerušovania.



Sony Bravia KD-55AG8

Chromecast

Model BRAVIA má funkciu Chromecast built-in, takže si
môžete pohodlne užiť prenos zábavy zo služieb, ako sú YouTube alebo Netflix, zo svojho osobného zariadenia na úchvatnej obrazovke televízora BRAVIA. Môžete využiť
zariadenia so systémom Android alebo iOS alebo notebook.

Sony Bravia KD-55AG8

CLEAR PHASE

Výkonný počítačový model analyzuje a kompenzuje nepresnosti pri odozve reproduktorov. Tieto údaje sa využívajú na odstránenie rušivých elementov (stúpanie a pokles v prirodzenej odozve reproduktorov). Výsledný zvuk je tak úplne bez chybičky.

Sony Bravia KD-55AG8

S-FORCE

Technológia S-Force Front Surround vytvorí zvukovú scénu, ktorá vás vtiahne do centra diania. Napodobňuje spôsob, akým mozog harmonizuje zdroje zvuku na tvorbu správnej hlasitosti, časové oneskorenia a spektra zvukových vĺna potrebuje na to iba kanál ľavého a pravého reproduktora.


Nové poňatie zvuku Accoustic Surface

Dialógy a špeciálne efekty počujete zo správneho miesta, čím vás vtiahnu priamo do centra diania. Accoustic Surface využíva na reprodukciu zvuku jemné mechanizmy priamo za obrazovkou, takže nie je zážitok z obrazu degradovaný zlým zvukom a dizajn televízora Sony Bravia KD-65AG8 nie je narušený veľkými reproduktormi. Zvuk je v starostlivosti sady ClearAudio+. Technológia DSEE obnovujestratené frekvencie a Clear Phase optimalizuje výstup podľa charakteristiky reproduktorov. S-Force Front Surround PRO vierohodne napodobuje trojrozmerné zvukové pole len s vlastnými reproduktormi. Subwoofer potom dodá hlboké a silné basy aj pre akčné scény.



Služba Netflix

S novými 4K televízormi disponujúcimi operačným systémom Android môžete pohodlne sledovať všetky vaše obľúbené relácie na Netflix. Táto služba totiž vytvorila špeciálnu aplikáciu, ktorá vám zjednoduší sledovanie nových relácií.


Vzrušujúca zábava v 4K HDR

Tento 4K televízor s HDR vám prinesie úplne nový pocit zo sledovania filmov a hrania hier. Poradí si s väčšinou HDR formátov vrátane HDR10 a Hybrid Log-Gamma.


Hranie v HDR

Televízory Sony 4K HDR sú skvelým príslušenstvom pre herné konzoly Playstation 4 a Playstation 4 Pro.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Disney+, Apple TV, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145 cm
Výška 85,4 cm
Hĺbka 29 cm
Výška bez podstavca 83,4 cm
Hĺbka bez podstavca 5,1 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 65,7 cm
Hmotnosť 22,5 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1019x7d
Produktové číslo:  KD65AG8BAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16