Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" Sony Bravia KDL-65W859C

5 6 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
816,36 €

65" Sony Bravia KDL-65W859C


Pozrite sa, ako dobre môže vyzerať televízor


S pokročilými technológiami, vďaka ktorým je všetko čo sledujete ostrejšie, plynulejšie a realistickejšie, je odlišnosť televízorov BRAVIA jasná. Elegantný design, ktorý podtrhuje tenký hliníkový rám, dodá každému obývačkovému priestoru štýl.

Nechajte sa pohltiť obsahom zobrazeným v kvalite Full HD a užívajte si prístup k televíznemu vysielaniu, aplikáciám, videu, hrám a ďalšiemu obsahu. Množstvo technologií zdokonaľujúcich obraz aj zvuk navodí špičkovú atmosféru kinosály u vás v obývačke.



Spojenie televízorov BRAVIA s platformou Android TV

Váš inteligentný televízor je teraz ešte inteligentnejší. Všetko, čo radi robíte na svojom smartphone alebo tablete, si užijete ešte viac na veľkej obrazovke televízoru BRAVIA. Integrované je hlasové vyhľadávanie a rýchle intuitívne prostredie One-Flick Entertainment, s ktorým budete mať po ruke obľúbený obsah aj ovládanie všetkých funkcií. Prístup do obchodu Google Play a k ponúkaným aplikáciám robí z televízoru Sony skutočné multimediálne centrum. 

Televízor je kompatibilný so zariadením Google Chrome Cast, ktoré vám umožní zdieľať filmy, seriály a fotografie z notebooku alebo mobilného zariadenia so systémom Android alebo iOS.



Rozširujúca sa ponuka príslušenstva

Pripojte k televízoru príslušenstvo a uľahčite si život ešte viac. Gamepad stačí pripojiť k televízoru a zahrajete si svoje obľúbené hry na veľkej obrazovke, bez toho aby ste museli kupovať hernú konzolu. Pripojiť môžete bezdrátovo až 4 ovládače.

Pokiaľ chcete urobiť zo svojho televízoru v obývačke počítač, pripojte bezdrátovú klávesnicu typu all-in-one, ktorá vám uľahčí prehliadanie webu, vyhľadávanie obsahu alebo ovládanie aplikácií. Otvorí sa vám úplne nový spôsob využívania obývačky. Paleta príslušenstva sa navyše stále rozširuje. 


Úchvatné detaily z akýchkoľvek zdrojov

Technológia Sony s vysokým výkonom spracovania obrazu zvyšuje rozlíšenie každého pixelu. Jednotlivé časti každého záberu sú analyzované a porovnané so špeciálnou obrazovou databázou. Redukcia šumu pomocou technológie X-Reality PRO znižuje rôzne typy šumu u analógových a digitálnych televíznych signáloch, diskoch DVD a Blu-ray Disc a dokonca aj u digitálnych fotografiách.


Ponorte sa do 3D akcie 

Vychutnajte si kompatibilné filmy Blu-ray, televízne vysielanie a webové videá s 3D obrazom obsahujúcim jemné detaily. Pozrite sa na obraz s prirodzenejšou hĺbkou ostrosti a ponorte sa do športov, filmov a hier ako nikdy predtým.

Môžete tiež pripojiť prehrávač 3D diskov Blu-ray Disc a vychutnať si 2D video vylepšené na simulované 3D s zdôraznenou hĺbkou ostrosti a kvalitnejšími detailmi obrazu na obrazovke.


Motionflow XR pre plynulé zobrazenie akčných scén  

Užívejte si hladké a ostré detaily aj vo veľmi rýchlych scénach vďaka technológii Motionflow XR. Táto inovatívna technológia vytvára a vkladá zábery naviac medzi tie pôvodné. Porovnáva najdôležitejšie vizuálne faktory v rade záberov a potom vypočíta zlomok sekundy, kedy v sekvenciách chýba akcia.

Režimy zahrnujú tiež vkladanie čierneho záberu, ktorý zaistí naozaj filmový obraz bez rozmazania.


Google Cast: Pohodlné prehrávanie na ďalších zariadeniach

Televízory BRAVIA podporujú službu Google Cast, takže môžete ľahko prenášať obľúbenú zábavu zo služby YouTube alebo Pandora vo svojom osobnom zariadení na úchvatnú obrazovku televízora BRAVIA. Môžete použiť zariadenie so systémom Android či iOS alebo notebook.


Funkcia One-Flick Entertainment 

Ovládajte svet svojho obsahu vďaka rýchlemu a intuitívnemu rozhraniu BRAVIA. Pohybom prsta smerom hore môžete vyhľadávať televíznu ponuku, internetové videá, aplikácie, fotografie alebo iný požadovaný obsah, pohybom dole si zobrazíte doplnkové funkcie, ktoré rozšíria možnosti sledovania.

Jedinečný diaľkový ovládač One-Flick umožňuje rýchle a intuitívne ovládanie, ktoré vás neruší pri sledovaní.


Dotyk, zobrazenie a zdieľanie cez NFC

Stačí sa dotknúť smartphonom alebo tabletom Xperia s funkciou NFC diaľkového ovládača televízoru a môžete ju bezdrátovo zrkadliť na úžasnej obrazovke BRAVIA. Neni nutné žiadne obtiažne nastavovanie – ihneď si môžete užívať rýchle a stabilné bezdrátové pripojenie a dokonca zasielať snímky k zobrazeniu na televízori BRAVIA v natívnom rozlíšení Full HD.


Premeňte televízor na digitálny rekordér: ZÁZNAM USB HDD 

Ukladajte si obľúbené televízne programy na externý pevný disk USB a prehrávajte si ich, kedy sa vám to hodí. Funkcia záznamu USB HDD umožňuje nahrávanie digitálneho vysielania jednym dotykom alebo na základe nastaveného časovača na pripojené zariadenie USB HDD s kapacitou až 2 TB.

Pri sledovaní stačí stlačiť tlačítko nahrávanie. Záznam bude automaticky ukončený pri skončení programu.


Tenké prevedenie z hliníka pre ľahšie upevnenie na stenu 

Tenké prevedenie sa ľahko začlení do obývačky a umožní ľahšie zavesenie na stenu. Obrazovka má úzky rám, ktorý je ešte zdôraznený hliníkovými a minimalistickými rámčekmi. Môžete sa teda venovať zábave s obrazom takmer od okraja k okraju. Jedná sa o dokonalé spojenie formy a funkcie, čoho výsledkom je pohlcujúcí zážitok zo sledovania.


Stvorené k počúvaniu: Režim ClearAudio+ 

Zvuk rovnako živý ako obraz. Technológia ClearAudio+ dokáže vyladiť zvuk televízoru na pôsobivý, citovo obohacujúci zážitok, ktorý vás zdanlivo obklopí. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou a zretelne bez ohľadu na to, čo práve sledujete.

Reproduktor s technológiou Bass Reflex vytvára čistý, bohatý zvuk od jasných výšok po mohutnej hĺbky. 

Kompletnú špecifikáciu nájdete na stránkach SONY.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,5 cm
Výška 89,1 cm
Hĺbka 26,5 cm
Výška bez podstavca 84,3 cm
Hĺbka bez podstavca 7,8 cm
Hmotnosť 24,5 kg
VESA prichytenie 400×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1065e3
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  KDL65W859CBAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02