Obnoviť stránku

65" SmartTech SMT65E1MUC2M1B1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" SmartTech SMT65E1MUC2M1B1

Na sledovanie obľúbených filmov a relácií môžete staviť na televízor 65" SmartTech SMT65E1MUC2M1B1 s výnimočne kvalitným obrazom a pokročilými funkciami. Plnohodnotná veľkosť uhlopriečky 65 " spolu s rozlíšením 4K Ultra HD ocení každý, kto hľadá televízor do väčších aj menších izieb. Rozlíšenie 4K TV vám pomôže objaviť detaily, o ktorých ste nemali ani poňatie. Technológia Android TV vám otvára pestrú paletu multimediálnych aplikácií. Výrobcom použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód sľubuje meniteľný odtieň bielej až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV vám otvára úplne intuitívne prepojenie s vaším smartfónom a možnosť inštalácie radu aplikácií.

Kľúčové znaky TV 65" SmartTech SMT65E1MUC2M1B1

  • Televízor SmartTech s peknou uhlopriečkou 65"
  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Dovoľuje využívať Google Assistant
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 50 / 60 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Televízor SmartTech ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, ten kombinuje televízne vysielanie a širokopásmový internet
  • Červené tlačidlo HbbTV ovládača dovoľuje čítanie napr. vysielacieho programu, spätné prehrávanie programov, informácií o počasí alebo spravodajstvo

Výnimočne kvalitný obraz TV SmartTech

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. TV 65" SmartTech SMT65E1MUC2M1B1 s vysokým rozlíšením je pre vás ako stvorený. Pomenovanie 4K znamená panel so štvornásobkom takzvaných obrazových bodov, než mávajú klasické Full HD typy. Obraz televízora SmartTech je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu dosahuje veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky nestráca kvalitu, je vždy perfektne ostrý. Kvalitný, jemný obraz si užijete nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj klasické filmy a seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, vie prepočítať a tým ich vylepší. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod najrôznejších aplikácií, tieto TV totiž dostávajú výkonnejší hardvér.

DVB-T2 tuner a praktické funkcie TV 65" SmartTech SMT65E1MUC2M1B1

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, môžete hodiť za hlavu jakékoľvek obavy. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvládne, je veľmi ľahkým riešením aktuálneho prechodu. Na väčšinu zaujímavých funkcií je potrebný internet, na ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Podporuje zvukové formáty Dolby Digital Plus a Dolby Digital+.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore SmartTech

Televízor SmartTech vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a Amazon Prime Video. Televízor podporuje Google Assistant.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Amazon Prime Video
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Pripojenie

Výstupy 2.0 USB, LAN
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC

Rozmery a hmotnosť

Šírka 149,53 cm
Výška 89,19 cm
Hĺbka 22,63 cm
Hmotnosť 18,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WST386
Produktové číslo:  SMT65E1MUC2M1B1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14