Obnoviť stránku

65" Samsung UE65MU7072

5 3 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
1 242,20 €

65" Samsung UE65MU7072

Extrémne detaily 65" Samsung UE65MU7072

Vžite sa do obľúbených filmov a spoznajte ich do tých najpodrobnejších detailov. Pri ich sledovaní na Ultra HD SMART televízore Samsung UE65MU7072 nadobudne každý obrazový prvok nový rozmer a kvalitu vďaka technológii HDR1000/Extreme. 

Nevídané farby

Rozmanité farebné odtiene, ktoré vyzerajú vždy prirodzene. Práve tie vám sprostredkuje funkcia Dynamic Crystal Color, vďaka ktorej vám TV Samsung UE65MU7072 každý deň ponúkne úžasný divácky zážitok.

Motion Rate 240

Maximálna plynulosť 65" Samsung UE65MU7072 

Už aj tie najdynamickejšie scény budete sledovať bez nepríjemného rozmazania. Vďaka Motion Rate 240 bude mať každý záber na vašom Samsung televízore zaručenú, ničím nerušenú plynulosť.

Precízna čierna

Dovoľte čiernej a bielej naplno prejaviť rafinovaný charakter plný kontrastu. Jeho vynikajúce hodnoty poskytujú televízoru Samsung UE65MU7072 technológie Precision Black a Local Dimming. Výnimočný kontrast vás úplne omámi.

Precision Black a Local Dimming
Peak Illuminator

Jas aj v tých najtmavších scénach

Ponorte sa do deja úplne dokonale. Vďaka funkcii Peak Illuminator bude každý záber na TV Samsung jasnejší ako kedykoľvek predtým. A vám tak bude rovnako jasné, že ste svedkami dokonalého obrazu.

Bez zbytočných káblov

Už sa nemusíte obávať zbytočného neporiadku. Zariadenia k TV Samsung pripojíte pomocou elegantného rozbočovača OneConnect a špeciálne riešenie Clean Cable vám pomôže skryť káble na zadnej strane Samsung UE65MU7072.

Oku lahodiace tvary SMART televízora Samsung UE65MU7072

Pohľad na rafinovaný dizajn Samsung TV UE65MU7072 poskytuje úchvatný estetický pôžitok za každých okolností. Vďaka jeho nádhernému vyhotoveniu je vždy na čo pozerať – aj keď je televízor práve vypnutý.

Krása nepozná hranice

Skvelý vizuálny zážitok z elegantne štíhlej obrazovky televízora Samsung nepozná žiadne obmedzenia. Bezrámečkový dizajn z troch strán Samsung TV vám umožní sústrediť vašu pozornosť výhradne na program, ktorý práve sledujete.

Štíhle vyhotovenie

Zábava vždy na dosah

Dosiahnite pri sledovaní Samsung televízora absolútne pohodlie. Nebudete potrebovať viac diaľkových ovládačov, ani keď budete mať k televízoru pripojených viac zariadení. A s používateľským rozhraním One Depth budete mať vždy jednoduchý prístup k obľúbenej zábave.

Nechajte vládnuť svoj smartfón

Vychutnajte si obsah svojho inteligentného telefónu na luxusnej obrazovke televízora Samsung UE65MU7072. Aplikácia Smart View navyše ponúka možnosť váš SMART televízor ovládnuť telefónom. A to bez akéhokoľvek zložitého nastavovania.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,5 cm
Výška 91,33 cm
Hĺbka 29 cm
Výška bez podstavca 83 cm
Hĺbka bez podstavca 4,5 cm
Hmotnosť 33,2 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  WR184w5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  UE65MU7072TXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13