Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" Samsung UE65MU6502

5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
1 058,69 €

65" Samsung UE65MU6502

Nádherné farby prírody

S pomocou technológie UHD Crystal Colour objavíte na obrazovke televízora farebnú rozmanitosť, ktorú ste doteraz mohli nájsť iba v rozkvitnutej prírode. Množstvo farebných odtieňov urobí z každého sledovania jedinečnú udalosť.

HDR
 

Ako vo skvelom kine

Doprajte si prvotriedny divácky zážitok vďaka výnimočnému farebnému rozsahu a neuveriteľnej kvalite obrazu, ktorú vylepšuje technológia HDR. Budete sa cítiť ako v tom najlepšom kine.

Ešte detailnejší obraz

Vďaka rozlíšeniu UHD si vychutnáte filmy v doposiaľ nepoznanej kvalite. Pri sledovaní obľúbených programov vo vysokom rozlíšení Vám neunikne ani tá najmenšia maličkosť a najdrobnejší detail.

4K
 
Funkce Auto Depth Enhancer
 

Neuveriteľná hĺbka

Naplno si užite vizuálne vyšperkované scény. Funkcia Auto Depth Enhancer obohatí starostlivo zvolené časti obrazu o nevídanú hĺbku. Vášmu zraku dopraje zážitok, na ktorý len tak nezabudnete.

Nádhera aj navonok

Nezáleží na programe, ktorý práve sledujete. Na elegantne navrhnutom televízore budete môcť oči nechať kedykoľvek a kdekoľvek. Sledovanie tohto dizajnového skvostu je vždy viac ako príjemné.

Zakřivený design
 

Ladne prehnutý tvar

Zakrivený dizajn televízora vám zoberie dych a vkusne doplní každý interiér. Jeho krása sa rozvinie v každom priestore, do ktorého ho umiestnite, a jeho prirodzené prehnutie pritiahne pozornosť.

Zábava vždy na dosah

Dosiahnite pri sledovaní absolútne pohodlie. Nebudete potrebovať viac diaľkových ovládačov, ani keď budete mať k televízoru pripojených viac zariadení. A s používateľským rozhraním One Depth budete mať vždy ľahký prístup k obľúbenej zábave.

Nechajte vládnuť svoj smartfón

Vychutnajte si obsah svojho inteligentného telefónu na luxusnej obrazovke. Aplikácia Smart View navyše ponúka možnosť váš televízor ovládnuť telefónom. A to bez akéhokoľvek zložitého nastavovania.

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV, Prehnutý TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145 cm
Výška 93,5 cm
Hĺbka 38 cm
Výška bez podstavca 83,5 cm
Hĺbka bez podstavca 12 cm
Hmotnosť 19,8 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WR184v9
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  UE65MU6502UXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09