Obnoviť stránku

65" Samsung UE65JU6400

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung UE65JU6400

Smart TV Samsung s nádherne jemným rozlíšením 4K, teda Ultra HD. Vychutnajte si tie najväčšie hollywoodske trháky a športové prenosy na 163cm paneli. Oddávajte sa zážitku zo sledovania vďaka technológii Contrast Enhancer. TV automaticky aplikuje rôzne úrovne vylepšenia kontrastu pre rôzne oblasti a objekty na obrazovke. Filmové zábery na hlboké údolia či majestátne vrcholky hôr s nádhernou panorámou budú ešte pôsobivejšie. Veľmi tenký rámik nebude rušiť a poskytne väčšiu sledovaciu plochu. A ak vás omrzia televízne relácie, prejdite na integrované aplikácie a prechádzajte obľúbený obsah na internete.

Kľúčové vlastnosti

  • Úchvatný dizajn s minimalistickým rámčekom
  • Detailmi nasýtený UHD obraz
  • Intuitívne a svižné prostredie
  • Rozsiahly portál pre zábavu a aplikácie
  • Pokročilá synchronizácia s mobilnými zariadeniami

Viac pixelov, viac detailov

Rozlíšenie Ultra HD znamená jediné - všetko uvidíte nebývalo ostro, bez náznakov rozmazania. Akonáhle okúsite 4K rozlíšenie, už nebudete chcieť meniť. UHD televízor má štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD. Aj keď sa pozeráte na zdroje s nižším rozlíšením, doprajte si kvalitu obrazu UHD. Inovatívnym spôsobom zvyšuje kvalitu obsahu v nižšom rozlíšení a približuje ju úrovni UHD.

Dokonalá tmavá aj svetlá farba

S technológiou segmentového stmavovania obrazu Micro Dimming Pro sledujte obraz s hlbšou čiernou a čistejšími odtieňmi bielej. Všetko na obrazovke bude živšie a dramatickejšie. Táto technológia rozdeľuje obraz na dvakrát viac segmentov ako štandardné technológie Micro Dimming a prináša tak ešte lepší kontrast s prekreslenejším obrazom.

Na blízku užívateľovi

Smart TV vás plynule presunie k zábave. Prostredie je intuitívne a svižné, takže spustenie je dielom okamihu. Vyhľadajte obsah či informácie bez toho, že prerušíte sledovanie programov. Nestrácajte čas hľadaním požadovaného obsahu - televízor si pamätá históriu vášho sledovania a ponúkne najčastejšie používaný obsah. Dokonca odporúča populárny obsah, ktorý by sa vám mohol páčiť.

Multifunkčný televízor

Najrôznejší obsah budete mať na dosah ruky prostredníctvom výrazne zjednodušenej služby Smart Hub. Fanúšikovia ocenia športové aplikácie a kuchári si zamilujú kulinárske aplikácie. K dispozícii sú tiež aplikácie pre zabavenie a vzdelávanie detí alebo fitness aplikácie. A pre hráčov je tu nová generácia hier. Ponuka stále sa rozširujúcich rodinných, závodných i akčných titulov uspokojí všetky herné chute. Využijete mobilné zariadenia ako ovládač. Podporuje aj externé ovládače vrátane tých herných. Hranie na veľkej obrazovke bude zábavnejšie než kedykoľvek predtým.

Prepojte televízor s vaším smartphonom

Smart TV je možné prepojiť s mobilnými zariadeniami tak ľahko, že sa vám tým otvorí úplne nový svet zábavy a užitočných funkcií. Televízor sa zapne presne vo chvíli, keď sa prebudíte a poskytne vám všetky informácie, ktoré sa vám budú hodiť k ideálnemu začatiu dňa - napríklad váš denný harmonogram alebo predpoveď počasia. Jediným kliknutím zdieľajte obsah z mobilných zariadení na veľkej obrazovke alebo dokonca z televízora do smartfónu, aby ste mali svoje obľúbené televízne programy neustále pri sebe.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-C
Kód:  WR457t3
Produktové číslo:  UE65JU6400WXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14