Obnoviť stránku

65" Samsung QE65S85D

Doručenie na
predajňu zadarmo
Novinka
2 449 €

Výhody rezervácie:

  • Strážime cenu za vás - Ak sa cena pri začatí predaja zníži, vrátime vám rozdiel.
  • Istota nákupu - Len čo tovar naskladníme, nikto vám ho nevyfúkne pred nosom.
  • Prednostné dodanie - S rezerváciou získavate pevné miesto v poradovníku. Budete medzi prvými, kto tovar dostane.
  • Máte to bez starostí - Zahájenie predaja sledovať nemusíte, urobíme to za vás.

65" Samsung QE65S85D

Radi by ste si v domácom prostredí vytvorili tú skvelú filmovú atmosféru, ktorá vás obklopuje v kine? Potom by mohol byť trefou do čierneho televízor Samsung z radu Samsung OLED. Vychutnajte si skvelé obrazové zážitky najmä vďaka technológii OLED. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne ohromia a budú tým pravým pôžitkom. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideálne pre PlayStation 5 a Cloud gaming uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Smart TV Samsung je riadený pokročilým operačným systémom Tizen a jeho dizajn vás osloví svojou jedinečnosťou. Vzhľad televízora dopĺňa čierna farba. Na prichytenie televízora na stenu použijete držiak VESA s rozmermi 300×200 mm.

Televízor 65
Televízor 65

Kľúčové vlastnosti televízora 65" Samsung QE65S85D

  • Presne takú atmosféru, ako je v kine, prináša televízor Samsung radu Samsung OLED
  • Vynikajúce obrazové zážitky ponúka technológia OLED
  • Milovníci akčných momentov budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV Samsung využíva novodobú technológiu operačného systému Tizen
  • K výbave patrí HDR
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač, prehrávanie 360° videa a ECO mode
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer a iVysílání

Obraz televízora prináša úchvatný vizuálny zážitok

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor Samsung vám umožní sledovať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz je zložený z 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality.

Televízor 65
Televízor 65

OLED sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia OLED TV ponúka pohlcujúcu zábavu. Displej OLED je známy pre svoj vysoký kontrast, široké pozorovacie uhly, rýchlu odozvu a živé farby. Individuálne zapínanie a vypínanie pixelov umožňuje displeju dosiahnuť naozaj výrazné a sýte čierne odtiene. Displej s OLED technológiou prináša zníženie prevádzkových nákladov, vzhľadom na to, že spotrebováva energiu iba v prípade aktívnych pixelov.

Televízor 65

Staňte sa herným profesionálom s televízorom Samsung

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, nvidia G-Sync, ideálne pre PlayStation 5 a Cloud gaming bude hranie naozaj zábavné. Vďaka implementácii VRR budú hry vykresľované s plynulosťou a bez akéhokoľvek trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zaručuje čo najkratšiu odozvu. Televízor Samsung funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou a ohromujúcou rýchlosťou odozvy, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Televízor 65

Využite všetky inteligentné funkcie televízora Samsung

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si televízne zážitky a využívať ďalšie online zdroje a možnosti bez využitia externých zariadení či prepínania medzi jednotlivými aplikáciami. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke svojho TV. Smart funkcie vám umožnia prehliadať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Zaujímavou funkciou je prehrávanie 360° videa. Budete mať schopnosť pohybovať sa po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Týmto sa vám otvorí príležitosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Objavte svet neobmedzenej zábavy s multimediálnymi funkciami

OLED televízor Samsung vás istotne poteší svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás program v televízii už nebude baviť, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si svoj vlastný materiál. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály. Pomocou základného hotelového režimu môžete nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie. Funkcia PIP (picture in picture) umožňuje sledovať dva obrazy z rôznych zdrojov súčasne na jednom displeji. Vstavaná webkamera vám dovolí robiť videohovory, využívať aplikácie s funkciou rozpoznania tváre a pod.

Hrajte Xbox hry aj bez vlastníctva konzoly!

Služba Samsung Xbox Game Pass je skvelou príležitosťou pre všetkých herný nadšencov, ktorí chcú mať prístup k širokému výberu hier priamo na svojom televízore Samsung. Stačí sa pripojiť k internetu a mať aktívne predplatné služby, aby ste mohli začať hrať bez nutnosti sťahovania hier alebo vlastníctva hernej konzoly Xbox. Služba je pravidelne aktualizovaná novými hrami, takže vždy máte prístup k najnovším a najhorúcejším titulom. Túto inováciu ponúka Samsung v exkluzívnej spolupráci so službou Xbox Game Pass a jej cloudovými technológiami, ktoré umožňujú hranie hier na diaľku.

Rozmery:

82,9 × 144,6 × 3,39 cm (V × Š × H)

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2, DVB-T, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Xbox Game Pass, Deezer
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa, ECO mode

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor, Webkamera

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync, Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, WiFi 5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,6 cm
Výška 82,9 cm
Hĺbka 3,39 cm
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Čierna

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR175k25
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  QE65S85DAEXXH
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19