Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" Samsung QE65Q90TA

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q90TA


Žiaden detail neostane skrytý


Dokonalý kontrast v každom uhle

Kvalitný obraz si vyžaduje výnimočne vyvážený kontrast. O to sa postará technológia Priameho zadného podsvietenia, ktorá automaticky upravuje scénu po scéne tak, aby obraz dosiahol maximálny rozsah tmy a svetla. Vypnutie podsvietenia v tmavých miestach zase zabezpečí dokonalé vyznenie čiernej farby. A vďaka ultraširokému pozorovaciemu uhlu bude skutočne jedno, či sledujete TV pri varení z kuchyne, alebo sedíte rovno pred ňou – obraz bude vždy perfektný.



Hlbší zážitok zo sledovania

Zažite skutočne hlboký vizuál so superjemnými detailmi a vibrujúcimi farbami vďaka pôsobivému 4K rozlíšeniu. Mimoriadnu obrazovú kvalitu podporuje inteligentný Quantum Processor 4K v spolupráci s technológiou upscalingu. Tá pomocou strojového učenia a pokročilého algoritmu dopočítava jednotlivé obrazové dáta z rôznych zdrojov a každý jednotlivý záber vylepšuje do jedinečného 4K prevedenia. Navyše, funkcia adaptívneho obrazu prispôsobí okolitému svetlu aj jas vašej obrazovky.



Dynamické audio, ktoré je vždy v pohybe

Dobrý akčný film či gaming sa nezaobíde bez kvalitného zvuku. Televízor od spoločnosti Samsung je vybavený funkciou Zvuku sledujúceho pohyb (OTS), ktorá sa maximálne prispôsobuje dianiu na obrazovke. Takto budete doslova obklopení zvukom, čo vám dovolí prežívať televíznu zábavu rovnajúcu sa zážitku v kine.



Jeden ovládač vládne všetkému

Zbavte sa všetkých prebytočných ovládačov. Odteraz vám bude stačiť len jeden jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo kontrolovať televízny obsah, set-top box, konzoly, lokálne aplikácie či streamingy.

Obsah zo smartfónu na TV

Vďaka praktickej funkcii Multi View si môžete obrazovku QLED Q90T rozdeliť na dva prehľadné okná, v ktorých môžete súčasne sledovať svoju obľúbenú reláciu, no zároveň prehliadať dôležité správy z vášho smartfónu.

Zvýraznenie zvuku pri zvýšenom hluku

Nenechajte sa rušiť vŕtaním susedov, krikom z ulice alebo zvukmi pri varení. Funkcia Automatické zosilnenie hlasu (AVA) sa postará o to, aby ste pri sledovaní TV zreteľne počuli každé jedno slovo. Zvýši totiž hlasitosť v scénach, kde prebiehajú dialógy.


Od nádherne sýtych farieb až po hlbokú čiernu

Nechajte sa uniesť precíznymi detailmi a bohatým farebným spektrom technológie Q HDR 2000, ktorý predstavuje vysokú svietivosť až 2000 nitov. Dynamické mapovanie odtieňov formátu HDR10+ zvyšuje rozsah jasu televízoru, takže vás ohromí rozmanitosť a bohatosť jednotlivých farieb. Technológia Quantum Dot so 100 % farebným objemom prináša až neuveriteľnú miliardu farieb, ktoré zostávajú živé a sýte pri každej úrovni jasu.



Minimalizmus v hlavnej úlohe

Nechajte sa očariť nekonečnou obrazovkou Q90T lemovanou ultratenkými rámikmi, ktoré nebudú vyrušovať vašu pozornosť. Jediné, čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.



Výhra každého gamera

Zažite epické výhry na epickej QLED TV od spoločnosti Samsung. S pokročilým herným režimom, ktorý zabezpečí čistotu detailov aj pri veľmi rýchlych scénach, bude ostrý nielen obraz, ale i váš gaming. V temných sekvenciách navyše získate nevídanú vizibilitu a vďaka technológii AMD FreeSync môžete zabudnúť na nepríjemné trhanie či lagy.


Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 255 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 267 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze)

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,65 cm
Výška 91,93 cm
Hĺbka 28,57 cm
Výška bez podstavca 82,83 cm
Hĺbka bez podstavca 3,48 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 34 cm
Hmotnosť 33,6 kg
VESA prichytenie 400×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR179l6
Produktové číslo:  QE65Q90TATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13