Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" Samsung QE65Q85

4,9 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q85

Objavte krásu skrytú v detailoch


Neskutočné farby televízora Samsung

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na televízore Samsung QE65Q85 so zobrazovacou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny ako v tmavých, tak aj vo svetlých scénach.



Výnimočný kontrast QLED Samsung

Objavte nové funkcie smart televízora Samsung QE65Q85 s technológiou priameho zadného podsvietenia Direct Full Array Plus. Tá sa postará o dokonale presné podanie farieb aj kontrastu. Čierna je vďaka tomu naozaj čierna a zobrazené scény získajú neuveriteľnú hĺbku a vyšší jas v detailoch. A ultra-široký pozorovací uhol znamená, že si ich môžete vychutnať v rovnako vysokej kvalite kdekoľvek. Už nemusíte sedieť priamo oproti obrazovke, každé miesto je teraz to najlepšie.



Objavte jedinečnú krásu HDR

Vysoký dynamický rozsah pre výnimočne realistický divácky zážitok má u Samsung QE65Q85 na starosti technológia Quantum HDR 12X. Odhalí vám na obrazovke všetko, čo by inak zostalo ukryté vo svetlách a v tieňoch. Ani nočná scéna tak nezahalí všetko do čierneho kúta, ale naopak v nej vynikne prirodzený kontrast a farebnosť.



Rozšírený herný displej smart televízora Samsung

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká na vás len hladká jazda na tej najvyššej rýchlosti. Nový Samsung QE65Q85 podporuje technológiu FreeSync (VRR) a skracuje dobu odozvy, takže aj šialená herná akcia sa vykresľuje na obrazovke bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa postará o dobrú viditeľnosť v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera ukrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry navyše Samsung QE65Q85 optimalizuje nastavenia obrazu a zvuku. To všetko zaisťuje režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami Xbox, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link.



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom televízora Samsung QE65Q85 je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých vašich obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upravovať nastavenia zvuku a jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii sa snímky s nízkym rozlíšením posunú takmer na úroveň 4K. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším videám.



Absolútna čistota dizajnu televízora Samsung

Samsung QE65Q85 využíva riešenie One Invisible Connection. Vďaka nemu pripojíte k obrazovke iba takmer nepostrehnuteľný kábel, ktorý zaistý prenos dát aj energie. Vedie ku špeciálnemu rozbočovaču, ktorý spája ďalšie zariadenia a ktorý môžete ľahko ukryť z dohľadu. Podobne elegantnú dizajnovú čistotu je tiež vidieť aj v samotnom dizajne televízora Samsung QE65Q85. Jeho absolútne minimalistický rámček vám umožní sústrediť sa len na film, ktorý sledujete.



Neviditeľný televízor Samsung

Nový Samsung QE65Q85 dokáže zmeniť vašu obývačku nielen na luxusnú kinosálu, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž z vypnutej obrazovky vytvára priestor pre prezentáciu fotografií a dizajnérskych dekorácií, alebo ju jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik je už minulosťou. Nahrádza sa inteligentným a moderným displejom, ktorý je schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka Samsungu je plná možností

S diaľkovým ovládaním One Remote ovládate oveľa viac ako len klasickú televíziu. S funkciou Smart Hub budete môcť otvoriť dvere do sveta online zábavy, streamingových služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládať celú vašu inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie alebo vypnutie svetiel.



Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,95 cm
Výška 91,79 cm
Hĺbka 32,79 cm
Výška bez podstavca 83,12 cm
Hĺbka bez podstavca 6,19 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 89,66 cm
Hmotnosť 28,2 kg
VESA prichytenie 400×300

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WR181f4
Produktové číslo:  QE65Q85RATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09