Obnoviť stránku

65" Samsung QE65Q80B

4,9 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q80B

Dokonalá symfónia brilantných farieb a zvuku Samsung QLED TV

QLED Samsung TV ponúka bohatý a čistý kontrast s priamym zadným podsvietením

Objavte ohňostroj intenzívnych farieb a krištáľovo čistej ostrosti s novou generáciou televízorov Samsung QLED. Sú vybavené priamym zadným podsvietením, ktoré využíva precízne riadené LED diódy v koncentrovaných zónach, čím vytvára neuveriteľne reálne zobrazovanie v perfektnom plnom kontraste s fascinujúcou hĺbkou čiernej a čistotou bielej farby.

Hrajte na svojej Samsung Smart QLED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


Obraz a zvuk Samsung Smart TV QE65Q80B SMART QLED v dokonalej harmónii

Ponorte sa do akcie, či už sledujete najnovší film, alebo hráte svoju obľúbenú hru. Kombinácia moderných reproduktorov s vrchným vyžarovaním a špičkovej technológie Dolby Atmos vytvára priestorový zvuk, ktorý vás úplne pohltí. Nechajte sa obklopiť dynamickým audiom a pripravte sa na zážitok ako v kine.

Televízor Samsung Smart s výkonným Quantum Processorom 4K

Televízor Samsung Smart QE65Q80B SMART QLED poháňa pokročilý Quantum Processor 4K, ktorý operuje s podporou umelej inteligencie a hlbokého učenia. Vďaka jeho výkonu uvidíte každý obsah, dokonca aj staršiu filmovú klasiku, v kvalitnom 4K rozlíšení. Okrem optimalizácie každej scény vylaďuje aj ozvučenie a pozdvihuje tak vaše televízne zážitky na novú úroveň špičkového zobrazenia.


Q HDR 1000 odhalí aj tie najmenšie detaily

Vstúpte do nového sveta neuveriteľne reálnych farieb, dynamického zobrazenia a fascinujúceho hlbokého kontrastu. S pokročilou technológiou Q HDR 1000 teraz uvidíte aj tie najmenšie nuansy a detaily v plnej kráse v nočných aj jasných scénach – bez toho, aby bol obraz až príliš tmavý, alebo naopak presvetlený. Vášmu zraku už nič neunikne a vy si so Samsung 4K TV QE65Q80B SMART QLED môžete vychutnať hollywoodske trháky aj filmovú klasiku v najkvalitnejšom vyhotovení dokonca aj v obývacej izbe zaliatej ostrým svetlom, či naopak v romantickom prítmí. Všetky farby aj kontrast budú vždy absolútne dokonalé.

Skvostné, reálne farby Smart TV Samsung QE65Q80B SMART QLED

Tráva na futbalovom štadióne, pleť hollywoodskej herečky aj kovové brnenie vo videohre budú mať reálny, žiarivý odtieň. Technológia Quantum Dot ponúka miliardu farebných odtieňov a 100 % farebný objem zaručuje, že vyniknú pri vysokom aj nízkom jase.

Smart TV Samsung s 3D hĺbkou obrazu

Prehĺbte svoje filmové zážitky s integrovanou funkciou Real Depth Enhancer od spoločnosti Samsung, ktorá využíva technológiu zväčšenia hĺbky obrazu. Funguje na rovnakom princípe ako ľudské oko – primárne zvýrazní hlavný objekt a okolie nechá bez zmeny. Vďaka tomu vzniká dokonale reálne pôsobiaci obraz.

Samsung 4K televízor je pre hráčov ako stvorený

Pripravte sa na nezabudnuteľné herné zážitky v rozlíšení až 4K bez nepríjemných lagov a zásekov vďaka inovatívnej funkcii Motion Xcelerator Turbo+. Špičkový výkon a ostrý obraz televízora Samsung QE65Q80B SMART QLED aj pri extrémne rýchlom pohybe prináša 120 Hz obnovovacia frekvencia a certifikovaná technológia AMD FreeSync Premium Pro, vďaka ktorej bude každá snímka bezchybne synchronizovaná s vaším herným zariadením, či už hráte na PC, alebo na hernej konzole .

Buďte obklopení špičkovým zvukom Smart TV Samsung QE65Q80B SMART QLED

Každý priestor je iný, už však nemusíte na Smart TV Samsung QE65Q80B SMART QLED nastavovať každý detail. Kalibrácia zvuku SpaceFit Sound všetko analyzuje a optimalizuje za vás,  takže vám stačí len ponoriť sa do svojich obľúbených hier, či filmov a naplno si ich vychutnať.

Spríjemnite si život na maximum s TV Samsung Smart

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi inteligentnými spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z veľkej obrazovky vášho Samsung 4K TV QE65Q80B SMART QLED vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.


Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 143 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 283 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, HLG

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze)

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,65 cm
Výška 90,57 cm
Hĺbka 28,91 cm
Výška bez podstavca 82,98 cm
Hĺbka bez podstavca 5,47 cm
Hmotnosť 27,8 kg
VESA prichytenie 400×300

Farba

Farba Strieborná

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný so solárnym nabíjaním

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WR177o6
Produktové číslo:  QE65Q80BATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17