Obnoviť stránku

65" Samsung QE65Q800TA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q800TA


Zajtrajšky televízneho sledovania


33 miliónov pixelov v špičkovom 8K rozlíšení

Superjemné detaily, obraz ostrý ako žiletka, explózia vibrujúcich farieb a hĺbka vizuálu, ktorá vás ohromí. Pôsobivé 8K rozlíšenie totiž ponúka až 16× detailnejší obraz v porovnaní s Full HD TV. Mimoriadnu obrazovú kvalitu podporuje inteligentný Quantum Processor 8K v spolupráci s technológiou upscalingu. Tá pomocou strojového učenia a pokročilého algoritmu dopočítava jednotlivé obrazové dáta z rôznych zdrojov a každý jednotlivý záber vylepšuje do jedinečného 8K prevedenia. A funkcia Adaptívneho obrazu dokonca prispôsobí jas na obrazovke okolitému svetlu.



Dynamické audio, ktoré je vždy v pohybe

Dobrý akčný film či gaming sa nezaobíde bez kvalitného zvuku. Televízor od spoločnosti Samsung je vybavený funkciou Zvuku sledujúceho pohyb (OTS+), ktorá sa maximálne prispôsobuje dianiu na obrazovke. Takto budete doslova obklopení zvukom, čo vám dovolí prežívať televíznu zábavu rovnajúcu sa zážitku v kine.



Dokonalý kontrast v každom uhle

Kvalitný obraz si vyžaduje výnimočne vyvážený kontrast. O to sa postará technológia Priameho zadného podsvietenia, ktorá automaticky upravuje scénu po scéne tak, aby obraz dosiahol maximálny rozsah tmy a svetla. Vypnutie podsvietenia v tmavých miestach zase zabezpečí dokonalé vyznenie čiernej farby. A vďaka ultraširokému pozorovaciemu uhlu bude skutočne jedno, či sledujete TV pri varení z kuchyne, alebo sedíte rovno pred ňou – obraz bude vždy perfektný.



Jeden ovládač vládne všetkému

Zbavte sa všetkých prebytočných ovládačov. Odteraz vám bude stačiť len jeden jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo kontrolovať televízny obsah, set-top box, konzoly, lokálne aplikácie či streamingy.

Obsah zo smartfónu na TV

Vďaka praktickej funkcii Multi View si môžete obrazovku QLED Q800T rozdeliť na dva prehľadné okná, v ktorých môžete súčasne sledovať svoju obľúbenú reláciu, no zároveň prehliadať dôležité správy z vášho smartfónu.

Zvýraznenie zvuku pri zvýšenom hluku

Nenechajte sa rušiť vŕtaním susedov, krikom z ulice alebo zvukmi pri varení. Funkcia Automatické zosilnenie hlasu (AVA) sa postará o to, aby ste pri sledovaní TV zreteľne počuli každé jedno slovo. Zvýši totiž hlasitosť v scénach, kde prebiehajú dialógy.


Od nádherne sýtych farieb až po hlbokú čiernu

Nechajte sa uniesť precíznymi detailmi a bohatým farebným spektrom technológie Q HDR 2000. Dynamické mapovanie odtieňov formátu HDR10+ zvyšuje rozsah jasu televízoru, takže vás ohromí rozmanitosť a bohatosť jednotlivých farieb. Technológia Quantum Dot so 100 % farebným objemom prináša až neuveriteľnú miliardu farieb, ktoré zostávajú živé a sýte pri každej úrovni jasu.



Výhra každého gamera

Zažite epické výhry na epickej QLED TV od spoločnosti Samsung. S pokročilým herným režimom, ktorý zabezpečí čistotu detailov aj pri veľmi rýchlych scénach, bude ostrý nielen obraz, ale i váš gaming. V temných sekvenciách navyše získate nevídanú vizibilitu a vďaka technológii AMD FreeSync môžete zabudnúť na nepríjemné trhanie či lagy.



Minimalizmus v hlavnej úlohe

Nechajte sa očariť nekonečnou obrazovkou Q800T lemovanou ultratenkými rámikmi, ktoré nebudú vyrušovať vašu pozornosť. Jediné, čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.


Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 408 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 430 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 7680 × 4320 Mpx

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Tizen
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze)

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 HDMI 2.1
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,79 cm
Výška 92,11 cm
Hĺbka 28,53 cm
Výška bez podstavca 83,09 cm
Hĺbka bez podstavca 2,52 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 34 cm
Hmotnosť 31 kg
VESA prichytenie 400×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR179l8
Produktové číslo:  QE65Q800TATXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08