Obnoviť stránku

65" Panasonic TX-65DX900E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Panasonic TX-65DX900E

Prémiový obraz v 4K rozlíšení s inteligentnými funkciami a výnimočným dizajnom

Tento model televízora Panasonic je vďaka tenkému elegantnému rámčeku s podstavcom skvelým doplnkom do moderného interiéru. Spojenie krásneho dizajnu a úchvatného obrazu vám prinesie úžasné zážitky pri sledovaní vašich obľúbených filmov alebo relácií vo fantastickom 4K rozlíšení.


4K Pro Studio Master UHD

4K Pro Studio Master UHD

Televízor 4K Ultra HD s rozlíšením 3840 × 2160 ponúka špičkový obraz, ktorého vynikajúca kvalita a čistota zodpovedá predstavám filmových tvorcov. Obraz spĺňa najprísnejšie požiadavky a vďaka tomu bol tento model ocenený prestížnym certifikátom THX.


Studio Master HCX+

Nový štvorjadrový procesor Studio Master HCX+ 4K predstavuje úplný vrchol v spracovaní obrazu. Špičková kvalita detailov, vynikajúci jas a živé realistické farby, ktoré sú vypilované hollywoodskym koloristom, to všetko ponúka nová generácia televízorov Panasonic.

Studio Master HCX+

Studio Master Colour

Studio Master Colour

Pokročilá technológia Wide Colour Phosphor dokáže reprodukovať širší rozsah farieb, ktorý pokrýva viac ako 98 % štandardov DCI. Vďaka tomu je k dispozícii rozsiahla paleta prirodzených odtieňov, ktoré si zachovajú realistický vzhľad v akejkoľvek scéne.


Local Dimming Pro

Technológia Local Dimming Pro sa postará o dokonalý kontrast vďaka segmentovému LED osvetleniu. Pokročilá analýza osvetlenia obrazu zaručí prepracovanejšie detaily v tieňoch a bohatšie farby v temných scénach.

Local Dimming Pro

Profesionální Cinema Display

Profesionálny Cinema Display

Panasonic vyvinul nový typ displeja, ktorý ešte viac umocní zážitok pri sledovaní filmu a vy sa budete cítiť, akoby ste práve sedeli v kine. Jedinečný systém tlmenia svetla Panasonic Honeycomb kombinuje širokú škálu farieb s oslnivo jasnými svetlami a výsledkom je dokonalý obraz s vysokým dynamickým rozsahom.


My Home Screen 2.0

Úvodná obrazovka My Home Screen sa stane vašou bránou k všetkým kanálom, aplikáciám a pripojeným zariadeniam. Obrazovka najnovšie využíva systém Firefox a umožní ľahký a intuitívny prístup k vami zvolenému obsahu.

my Home Screen 2.0

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Firefox OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,7 cm
Výška 88,8 cm
Hĺbka 33,4 cm
Výška bez podstavca 84,4 cm
Hĺbka bez podstavca 6,4 cm
Hmotnosť 42,5 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna
Kód:  WX246w9
Produktové číslo:  TX-65DX900E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06