Obnoviť stránku

65" Panasonic TX-65CZ950E

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" Panasonic TX-65CZ950E

Panasonic TX-65CZ950E

Exkluzívny dizajn a špičková kvalita obrazu

Špičkový zakrivený televízor Panasonic Viera vám naservíruje zábavu, ktorá vás úplne pohltí. Luxusný 360° dizajn s povrchom Alcantara a vynikajúca kvalita obrazu vyladená profesionálnym koloristom z Hollywoodu sú hlavné prednosti tohto televízora. Určite oceníte aj najnovšie inteligentné funkcie, ktoré vám umožnia používať internetové aplikácie alebo bezdrôtovo zdieľať multimediálny obsah.

Dokonalý obraz

Panasonic prichádza s novou generáciou OLED panelov a poskytuje používateľom ten najlepší obraz, ktorý súčasné technológie umožňujú vytvoriť. Základom perfektného obrazu je panel zložený z organických pixelov, kedy každý bod môže mať svoju vlastnú farbu a jas, nezávisle od ostatných. To má významný potenciál pri presnej reprodukcii farieb alebo perfektnom vykreslení pohybu.


4K Ultra HD

4K rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov ponúka čistý a detailný obraz zodpovedajúci realite. Pre ešte lepší zážitok z detailov je k dispozícii OLED panel s vysokým jasom a farebnosťou. O spracovanie obrazu sa stará štvorjadrový procesor 4K Studio Master.


Úžasné farby

Pokročilý OLED panel spoločne s profesionálnym spracovaním farieb Accurate Colour Drive poskytuje rozsiahlejšiu paletu prirodzených odtieňov, ktoré si oproti klasickým LCD televízorom zachovávajú realistický a sýty vzhľad v akejkoľvek scéne.


4K Studio Master Processor

Televízor vybavený najmodernejšími technológiami a 4K rozlíšením si kladie nemalé hardvérové nároky. Tie spĺňa štvorjadrový procesor 4K Studio Master. Vďaka výkonnému procesoru je obraz čistejší, plynulejší a samozrejme kvalitnejší.


Dokonalá čierna

Vďaka špeciálnej technológii je každý pixel osvetlený samostatne a dosahuje vlastnú hodnoty jasu, čím vzniká širšia farebná hĺbka na plynulé podanie priechodov a presnejšiu reprodukciu čiernej farby na dokonalé vykreslenie tmy a tieňov.


Internetové aplikácie

Prepojte televízor s vašim inteligentným telefónom a získajte prístup k obľúbeným aplikáciám, ktoré teraz môžete spustiť na veľkej obrazovke. Pomocou aplikácie Panasonic Media Center nastavíte časové nahrávanie a streamovanie živých prenosov priamo do vášho mobilného zariadenia.

Panasonic TX-65CZ950E

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podpora 3D Pasívny 3D

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV, Prehnutý TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,8 cm
Výška 91,3 cm
Hĺbka 31,1 cm
Výška bez podstavca 84,7 cm
Hĺbka bez podstavca 11,3 cm
Hmotnosť 45 kg
Kód:  WX248w9
Produktové číslo:  TX-65CZ950E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03