Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" LG OLED65CX

5 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" LG OLED65CX


Samosvietiaci LG OLED


Sila samosvietiacich pixelov

Vychutnajte si jedinečný zážitok vďaka revolučnej technológii LG OLED so 65" LG OLED65CX3LA. Spojenie viac než 100 miliónov samosvietiacich subpixelov vám poskytne dokonalý vizuálny zážitok. Užite si najbohatšie farby, najrealistickejšiu kvalitu obrazu a najhlbšiu čiernu



Revolučný procesor Alpha 9 4K Gen3 AI

Inteligentný procesor Alpha 9 4K tretej generácie AI pomocou algoritmov hlbokého učenia analyzuje a vylepšuje obsah na obrazovke. Všetky úpravy nastavenia prebiehajú automaticky a sú optimalizované s ohľadom na maximálnu možnú kvalitu obrazu a zvuku, aby bolo sledovanie televízora vždy jedinečným zážitkom.



Úžasný vývoj televíznych technológií

Pomocou technológie ThinQ AI môžete svoj televízor premeniť na centrum domácnosti. LG ThinQ umožňuje zadávať príkazy a ovládať vaše inteligentné zariadenia bez potreby diaľkového ovládača. Televízor LG OLED65CX3LA podporuje aplikácie Apple TV, Netflix a LG Channels. Všetok obsah tak budete mať na jednom mieste a všetky vaše obľúbené relácie či športové prenosy budú ľahko prístupné.



Profesionálne spracovaný zvuk aj obraz

Technológia Dolby Vision IQ inteligentne upravuje jas obrazovky, farby a kontrast s ohľadom na žáner obsahu a svetelné podmienky v miestnosti. Technológia Dolby Atmos zase zaisťuje pôsobivý zvukový prednes, aby ste si obsah vychutnali na maximum.

Vyššia kvalita obrazu televízora LG OLED pri hraní hier

Televízor LG OLED ako prvý ponúka kompatibilitu s technológiou NVIDIA G-SYNC a preto je ideálnou voľbou aj pre hráčov. Vaše hry budú ostrejšie a plynulejšie, obraz nebude trhaný, oneskorený a nebude ani preblikávať.

Plynulejšie hranie vám zaistí víťazstvo

Vyššia rýchlosť snímok, VRR, ALLM a eARC s podporou HDMI 2.1 zaručí zobrazenie aj rýchleho obsahu vo vyššom rozlíšení a s plynulou, synchronizovanou grafikou. Hranie je teda o dosť prirodzenejšie.

Nezostávajte pozadu za svojimi súpermi

Vďaka nízkemu oneskoreniu na vstupe a rýchlej odozve 1 ms budete môcť nastaviť detaily na maximu bez toho, by bol obraz rozmazaný. Zásluhou veľmi rýchlych pohybov a reakcií bez oneskorenia sa budete môcť do hry naozaj ponoriť.


Veľký zápas si zaslúži veľkú pozornosť

Televízor 4K Ultra HD LG OLED65CX3LA je skvelým partnerom aj na sledovanie športových zápasov. Funkcia Športové upozornenie vás informuje pred zápasom, počas neho aj po ňom. Nemusíte sa báť, že prídete o dôležité momenty, aj keď sledujete niečo iné. Funkcia OLED Motion Pro sa postará o detailné vykreslenie obrazu. Eliminuje pohybovú neostrosť a vy perfektne uvidíte pohyb každého hráča. Ak chcete zažiť športový zážitok ako na štadióne, stačí pripojiť dva Bluetooth reproduktory a vďaka funkcii Bluetooth Surround tak vytvoríte efekt priestorového zvuku, ako by ste boli priamo v centre diania.



Elegentný luxusný vzhľad Smart OLED televízora LG OLED65CX

Dizajnový stojan Smart OLED televízora LG OLED65CX prirodzene splynie s okolím a dodá vášmu interiéru luxusnú atmosféru. Aj napriek svojej veľkosti 164 cm skvele zapadne do akéhokoľvek priestoru.



Ochrana vašich očí

LG OLED TV majú certifikovaný displej komfortný pre oči. LG OLED televízory vyžarujú iba 29 % modrého svetla, čo je o dosť menej, než stanovený štandard na pohodlie očí, ktorý bol stanovený na 50 %. Nemusíte sa teda obávať o zdravie vašich oči ani pri dlhom sledovaní obľúbeného seriálu.



Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 133 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 245 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,9 cm
Výška 86,2 cm
Hĺbka 25,1 cm
Výška bez podstavca 83 cm
Hĺbka bez podstavca 4,69 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 99,8 cm
Hmotnosť 32,6 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Strieborná

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK607v5d
Produktové číslo:  OLED65CX3LA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04