Obnoviť stránku

65" LG 65SM9800PLA

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65SM9800PLA

Harmonický ultra tenký dizajn televízora LG 65SM9800  

Špičkový 4K televízor LG 65SM9800 s uhlopriečkou 164 cm ponúka ultra tenký dizajn s minimalistickým rámčekom, vďaka ktorému sa stane harmonickým doplnkom každého moderného interiéru. Unikátny vzhľad podčiarkuje zaoblený kovový stojanček.

Špičkový NanoCell displej so 4K rozlíšením

Smart TV LG 65SM9800 je vybavená špičkovým displejom Nano Cell, ktorý vás úplne pohltí úžasnou kvalitou obrazu, presnou reprodukciou farieb a vynikajúcimi pozorovacími uhlami. 4K Ultra HD obrazovka dosahuje 4× vyššie rozlíšenie, než je to pri klasických Full HD televízoroch, takže si vychutnáte čistejší a ostrejší obraz s ohromujúcimi detailmi.

Rafinovaná čistota farieb televízora LG 65SM9800

Displej televízora LG Nano Cell využíva špeciálne nanočastice, ktoré priebežne optimalizujú jednotlivé farby, vďaka čomu je umožnená tvorba celého farebného spektra pre dokonale verný a živý obraz.

Intenzívne zvýraznenie čiernej

Technológia Full Array Local Dimming (celoplošné lokálne stmievanie) využíva presné ovládanie jednotky podsvietenia na vytvorenie detailného obrazu s tmavšou čiernou po celej ploche obrazovky. Výsledkom je hlbší kontrast, vďaka ktorému budú svetlé oblasti oveľa živšie a tmavé oblasti prirodzenejšie. 

Presné farby aj pri širokých pozorovacích uhloch

Obrazovka televízora LG NanoCell disponuje širokými pozorovacími uhlami, vďaka ktorým si užijete špičkový obraz s realistickými farbami bez skreslenia a ohromujúcim rozlíšením z akéhokoľvek miesta v obývacej izbe.

Dolby Vision & Atmos pre zážitok ako v kine

Technológia Dolby Vision televízora LG 65SM9800 rozširuje paletu farieb a rozsah kontrastu vďaka využitiu dynamických metadát, pomocou ktorých automaticky optimalizuje obraz snímku po snímke.Zvuková technológia Dolby Atmos vytvára neuveriteľne realistický priestorový zvuk pre hlbší zážitok zo zábavy. Výsledkom je dychberúci obraz a zvuk vo forme, v akej ho zamýšľali jeho tvorcovia a ktorá je porovnateľná s digitálnym kinom.

4K Cinema HDR - zhmotnenie vízie filmárov

Technológia 4K Cinema HDR televízora LG 65SM9800 podporuje väčšinu formátov HDR, vďaka čomu umožňuje reprodukovať víziu filmových tvorcov priamo na obrazovke vášho televízora. S využitím obrazových technológií Dolby Vision™, Advanced HDR (Technicolor), HDR10 Pro a HLG Pro je vytvorený úžasne realistický obraz s ohromujúcim jasom a profesionálnymi farbami, ktoré boli optimalizované renomovaným hollywoodskym štúdiom Technicolor. 

Inteligentný procesor Alpha 7 druhej generácie

Výkonný inteligentný procesor Alpha 7 druhej generácie televízora LG poskytuje vylepšenú kvalitu obrazu a zvuku pre skutočne veľkolepý zážitok zo sledovania obsahu v 4K HDR rozlíšení. Inteligentná technológia hĺbkového učenia optimalizuje čistotu, ostrosť, detaily a jas obrazu na základe analýzy obsahu a okolitých svetiel. Zvukový výstup je tiež spracovaný inteligentným algoritmom, ktorý dokáže zmiešať dvojkanálové audio a previesť ho do formy virtuálneho priestorového zvuku 5.1.

Podpora ovládania hlasom

Podpora hlasového ovládania Google Assistant a Amazon Alexa umožní zodpovedať vaše otázky, zatiaľ čo sledujete svoj obľúbený program a zobraziť výsledky priamo na obrazovke bez prerušenia sledovania. Okrem toho môžete rýchlo vyhľadávať obľúbené filmy, hudbu, ovládať funkcie televízora LG 65SM9800 či kompatibilné zariadenie inteligentnej domácnosti. 

Plynulé hranie hier v 4K HDR

Televízor LG NanoCell TV zaistí výnimočný zážitok plynulého hrania, vďaka čomu hráči môžu okamžite reagovať na dianie na obrazovke. Vďaka podpore rozlíšenia 4K HDR a technológii Dolby Atmos, ktorá sa postará o bohatý priestorový zvuk, je vytvorená úžasná herná atmosféra.

Režim Galéria

Pozrite sa na zázraky našej planéty s režimom galérie a vychutnajte si úžasné zábery a umelecké diela z celého sveta bez toho, aby ste museli opustiť pohodlie obývačky. Jednoduchým hlasovým príkazom alebo stlačením tlačidla na ovládači televízora LG 65SM9800 zobrazíte neuveriteľnú krásu prírody a umenia.

Profesionálne farby úplne verné realite

Vďaka automatickej kalibrácii CalMAN®, ktorá bola navrhnutá expertmi z renomovanej spoločnosti SpectraCal, sú zachované konzistentné a presné farby, ktoré úplne zodpovedajú realite. Úprava farieb pomocou kalibračného softvéru je úplne automatická bez nutnosti manuálneho zásahu. 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2019

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,2 cm
Výška 80,6 cm
Hĺbka 31,5 cm
Výška bez podstavca 83,3 cm
Hĺbka bez podstavca 6,25 cm
Hmotnosť 27 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna, Strieborná

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Kód:  WK607u9g6
Produktové číslo:  65SM9800PLA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07