Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" LG 65SK7900PLA

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65SK7900PLA

Realistické farby a bohatý kontrast

UHD televízor LG 65SK7900PLA s uhlopriečkou 65" ponúka vynikajúcu obrazovú kvalitu vďaka inovatívnemu Nano Cell displeju a obrazu vo vysokom 4K rozlíšení s reálnou reprodukciou farieb a bohatým kontrastom. Vďaka používateľskému rozhraniu webOS 3.5 môžete využiť šikovné funkcie televízora ako je možnosť zobrazovania internetového a multimediálneho obsahu priamo na obrazovke. O vynikajúci zvuk sa postarajú špičkové 20 W reproduktory Harman/Kardon.


Elegantný dizajn od LG

Elegantný displej zaujme ultra tenkým rámčekom, ktorý sa stane ozdobou vašej obývačky a zaistí fantastický obraz ako z plátna kina. Televízor LG 65SK7900 je možné postaviť na pevný podklad či umiestniť na stenu pomocou závesného systému VESA.


Úžasný zážitok z ľubovoľného uhla

Vďaka širokému zornému uhlu obrazovky si sledovanie obsahu užijete v úžasných farbách a detailoch z akéhokoľvek miesta v obývacej izbe. Teraz už nemusíte bojovať o lepšie miesto pred obrazovkou televízora a športové zápasy si užijete aj v početnej spoločnosti vašich priateľov.


LG displej Nano Cell s fantastickými farbami

Displej LG Nano Cell využíva špeciálne nanočastice, ktoré absorbujú prebytok vlnovej dĺžky svetla a obmedzujú tak prelievanie farieb zobrazených na obrazovke televízora. Táto špičková technológia umožňuje tvorbu celého farebného spektra, ktorého výsledkom je dokonale verný obraz hýriaci čistými a živými farbami.


Realistický obraz s technológiou 4K Active HDR

Podpora formátu HDR vrátane HDR10 Pro a HLG Pro umožní zobraziť obrazový obsah s jemnými detailmi, realistickými farbami a bohatým kontrastom. Televízor LG 65SK7900 spracováva obraz po jednotlivých snímkach pomocou dynamických úprav. Prostredníctvom tohto citlivého spracovania obrazu možno reprodukovať aj štandardný obsah do režimu HDR.


Futbalový režim

Futbalový režim poskytuje lepšiu kvalitu obrazu a zvuku na LG televízore pre čo najdokonalejší zážitok zo sledovania futbalového zápasu. Plynulý pohyb, živé farby a fantastický zvuk – to všetko vám umožní zdieľať vzrušenie, ako by ste sa nachádzali priamo na štadióne. Celkovú atmosféru ešte viac podporí exkluzívny všesmerový zvuk Stadion Surround Sound.


Používateľské prostredie LG webOS

S používateľským prostredím LG webOS 3.5 môžete zabudnúť na klasické ovládanie televízora a využívať vybrané aplikácie a iné prémiové služby, ktoré možno ovládať aj hlasom. Prístup na internet, prehrávaniu filmov, hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom prepojenia s mobilným telefónom Magic Remote umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou jednoduchých gest a príkazov.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Telly, Facebook
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,5 cm
Výška 90,9 cm
Hĺbka 27,1 cm
Výška bez podstavca 84,1 cm
Hĺbka bez podstavca 6,35 cm
Hmotnosť 24,4 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK607t51
Produktové číslo:  65SK7900PLA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09