Obnoviť stránku

65" LG 65QNED91

Doprava
zadarmo
Novinka
1 999 €

Výhody rezervácie:

  • Strážime cenu za vás - Ak sa cena pri začatí predaja zníži, vrátime vám rozdiel.
  • Istota nákupu - Len čo tovar naskladníme, nikto vám ho nevyfúkne pred nosom.
  • Prednostné dodanie - S rezerváciou získavate pevné miesto v poradovníku. Budete medzi prvými, kto tovar dostane.
  • Máte to bez starostí - Zahájenie predaja sledovať nemusíte, urobíme to za vás.

65" LG 65QNED91

Chcete doma prežiť rovnaké zážitky z filmov ako v kine? Potom by vašej pozornosti nemal uniknúť televízor LG. Vychutnajte si skvelé obrazové zážitky najmä vďaka technológii QNED a podpore formátov HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Nadšení budú aj milovníci dynamických scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho dizajn dotvára elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní titán farba. Na montáž televízora na stenu využijete držiak VESA s rozmermi 400×400 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou výrobku.

Televízor 65
Televízor 65

Hlavné vlastnosti televízora 65" LG 65QNED91

  • Filmy ako v kine vám sprostredkuje televízor LG
  • Neuveriteľné vizuálne zážitky ponúka technológia QNED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva moderný operačný systém WebOS
  • Ponúkne vám podsvietenie Mini LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a Local Diming
  • Zvuk ako v kine obstará Dolby Atmos
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač, prehrávanie 360° videa a ECO mode
  • Medzi obľúbené funkcie ďalej patrí kalibrácia zvuku
  • Vizuálny zážitok si užijete pri sledovaní obľúbených filmov zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Obraz televízora vám poskytne mimoriadny zážitok

Nájdite si pohodlné miesto a užite si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor LG vám umožní vnímať obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K predstavuje štvornásobné množstvo obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, tým je možné prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Mini LED je vyhľadávaná pre svoju schopnosť vylepšiť kontrastný rozsah a poskytnúť vernejšie a realistickejšie zobrazenie farieb a tónov. Funkcia lokálneho stmievania sa stará o reguláciu podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas bez toho, aby v dôsledku jasné oblasti výraznejšie utrpeli na kvalite.

Televízor 65
Televízor 65

QNED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia QNED TV poskytuje fantastický zážitok. S technológiou QNED získate široký pozorovací uhol, vďaka ktorému bude obraz čistý a jasný aj z rôznych uhlov.

Televízor podporuje HDR formáty

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Presnejšie ide o technológiu HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 nastavuje jas obrazu podľa scény s najvyšším jasom. Dolby Vision IQ predstavuje rozšírenie pôvodného Dolby Vision Vďaka senzoru umiestnenému na televízore táto inteligentná technológia reaguje na svetelné podmienky v okolí a prispôsobuje tomu obraz.

Televízor 65
Televízor 65

Pokorte všetky výzvy v hrách pomocou televízora LG

So vstavanými hernými funkciami získate výhody proti súperom. Herný výkon je zabezpečený dobrou grafikou, rýchlymi reakciami a minimálnou odozvou. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hranie naozaj nezabudnuteľné. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou efektivitou a ohromujúcou rýchlosťou odozvy, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Operačný systém poskytuje neobmedzenú zábavu s vysokou spoľahlivosťou

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Rýchlo a jednoducho pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú najmä malí diváci. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez potreby manuálneho zadávania názvu na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete mať kontrolu nad všetkými pripojenými zariadeniami. Iba stlačením tlačidla si môžete otvoriť svoju obľúbenú aplikáciu.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si sledovanie televízie a mať prístup k ďalším online funkciám bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. Skúste tiež ovládanie televízora gestami. Môžete jednoducho upravovať hlasitosť, prepínať kanály aj prechádzať menu. Cez televízor sa ľahko dostanete k webovému prehliadaču. Prechádzajte stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete môcť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Originálnym prvkom je prehrávanie videa v režime 360°. Môžete si tak pozrieť video z rôznych perspektív. To vám otvorí možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Skvelý televízor pre každého z vás

Podporuje prepojenie s ďalšími inteligentnými zariadeniami cez WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kine vám prinášajú moderné technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos poskytuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. Jeden kanál tak môže niesť zvuk výstrelu a iný kanál mechaniku zbrane, to zaručuje vyššiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore. Televízor umožňuje kalibráciu zvuku, ktorá umožní prispôsobiť nastavenie zvuku v súlade s akustickými charakteristikami miestnosti alebo osobnými voľbami používateľa. TV vyhodnotí prostredie, kde je umiestnený, a nastaví zvukové parametre tak, aby poskytol optimálny audio výkon.

Prispôsobte svoj multimediálny svet vlastným potrebám

QNED televízor LG na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. V prípade, že nestíhate sledovať svoj obľúbený program, nahrajte si ho prostredníctvom USB na svoje vlastné médium a pozrite si obsah neskôr. Keď sa vám televízne programy prestanú páčiť, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Bezpochyby sa vám zapáči funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálny režim skenovania vám umožňuje rýchlo a efektívne vyhľadať dostupné televízne a rozhlasové kanály. Základný hotelový režim umožňuje nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti a ďalšie funkcie. Funkcia PIP, teda obraz v obraze, vám umožní sledovať dva obrazy z rôznych zdrojov naraz.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

90,7 × 145,2 × 28,5 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,9 × 4,49 cm (V × H)

Hmotnosť:

35 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Mini LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa, ECO mode
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,2 cm
Výška 90,7 cm
Hĺbka 28,5 cm
Výška bez podstavca 83,9 cm
Hĺbka bez podstavca 4,49 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 34 cm
Hmotnosť 35 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Titán

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Kalibrácia zvuku

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 84 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 167 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK636
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  65QNED91T6A
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14