Obnoviť stránku

65" LG 65OLEDB39

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -10 %
1 799 € 1 999 €

65" LG 65OLEDB39

Radi by ste si doma užili filmy v rovnakej kvalite ako v kine? Potom by mohol byť vhodnou voľbou televízor LG. Vynikajúce obrazové zážitky budete mať predovšetkým vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) spoločne s odozvou 0,001 s uspokojí všetkých náruživých herných nadšencov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho precízny dizajn mu dodáva elegantný vzhľad. K zaujímavému stvárneniu prispieva sivá farba. Televízor pripevníte na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač nájdete v balení.

Televízor 65
Televízor 65

Hlavné prednosti televízora 65" LG 65OLEDB39

  • Úžasnú filmovú atmosféru, ktorú poznajú len návštevníci kina, prináša televízor LG
  • Vynikajúce obrazové zážitky ponúka technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • TV môže ponúknuť 0,001 s odozvu
  • Doprajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • O zážitok ako v kinosále sa stará technológia Dolby Atmos, AI Sound Pro a dolby Digital
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Obľúbená filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch a Vodafone TV

Obraz televízora sa zaslúži o fantastický zážitok

Nechajte starosti bokom, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor LG vám sprostredkuje obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená, že obraz je vykreslený so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, čo umožní sledovať vaše obľúbené filmy a programy bez straty kvality.

Televízor 65
Televízor 65

OLED na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia OLED TV prináša skvelú vizuálnu zábavu. OLED displej je charakteristický svojím vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živým podaním farieb. Dokáže individuálne zapínať a vypínať jednotlivé pixely, čím dosahuje naozaj čierne odtiene. Displej s OLED technológiou prináša zníženie prevádzkových nákladov, keďže spotrebováva energiu iba pri zapnutých pixeloch.

Kompatibilný s formátmi HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Jas obrazu je pri HDR10 upravený na základe scény s maximálnym jasom. Dolby Vision IQ predstavuje rozšírenie pôvodného Dolby Vision Senzor tejto inteligentnej technológii umožňuje sledovať množstvo svetla v okolí televízora a automaticky upraviť obraz na dosiahnutie najlepších výsledkov.

Televízor 65
Televízor 65

Staňte sa neohrozeným herným profesionálom s televízorom LG

S balíčkom herných funkcií získate hernú prevahu. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor LG pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Operačný systém ponúka neobmedzené možnosti zábavy

Smart televízor WebOS skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším spoločníkom vo svete TV. Rýchlo vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú najmä tí najmenší diváci. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti vyťukávať názov na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete mať kontrolu nad všetkými pripojenými zariadeniami. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vami vybraná aplikácia.

Televízor 65
Televízor 65

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online možnostiam a funkciám bez potreby pripájania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Vďaka smart funkciám budete môcť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Originálnym prvkom je možnosť prehrávania videa s 360° obrazom. Budete mať schopnosť pohybovať sa po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Týmto sa vám otvorí príležitosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Perfektný spoločník pre každú domácnosť

Prepojenie s ďalšími smart zariadeniami vám umožní WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zážitok ako v kinosále sprostredkujú technológie Dolby Atmos, AI Sound Pro a Dolby Digital. Dolby Atmos umožňuje 3D reprodukciu priestorového zvuku prostredníctvom rozšíreného počtu kanálov. V jednom kanáli sa nesie zvuk streľby, zatiaľ čo iný kanál zachytáva mechaniku zbrane, vďaka tomu bude rozloženie v priestore presnejšie a reálnejšie.

Televízor 65
Televízor 65

Vychutnajte si nekonečný prístup k obľúbeným multimediálnym funkciám

OLED televízor LG vás osloví svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, nahrávajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď už nebudete mať chuť sledovať televíziu, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, s ktorou vďaka špeciálnemu skenovaniu získate rýchly a efektívny prehľad dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Za pomoci základného hotelového režimu možno nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Farebná hĺbka:

10 bit

Rozmery:

86,9 × 144,9 × 24,6 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,2 × 4,69 cm (V × H)

Hmotnosť:

25 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+ 1,4

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG, Dolby Vision IQ
Farebná hĺbka 10 bit

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2023

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, Rakuten TV, Deezer, Facebook Watch, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Odozva 0 s
Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,9 cm
Výška 86,9 cm
Hĺbka 24,6 cm
Výška bez podstavca 83,2 cm
Hĺbka bez podstavca 4,69 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 55,9 cm
Hmotnosť 25 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Sivá

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 189 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 404 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  WK612e166a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OLED65B39LA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17