Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" LG 65NANO91

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65NANO91


Perfektne čistý obraz s LG NanoCell TV

Dokonalé rozlíšenie Real 4K

Na sledovanie športových zápasov, filmov či obľúbených seriálov si doprajte skutočnú kvalitu v podobe LG NanoCell TV s prvotriednym obrazom a pokročilými funkciami. LG 65NANO91 disponuje naozajstným 4K rozlíšením a vďaka tomu si vychutnáte jasnejšie a čistejšie farby. Technológia NanoCell využíva nanočastice, ktoré zvyšujú čistotu farieb filtrovaním a podporujú tak čistotu spektra RGB. Inteligentný výkonný procesor Alpha 7 4K tretej generácie pozdvihne zážitok zo sledovania televízora na novú úroveň vďaka vylepšeniu zdrojov zvuku a obrazu.



So Smart TV LG 65NANO91 budete mať zážitok ako v kine

Rozlíšenie 4K Ultra HD ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Vďaka vysokému kontrastu a živým čistým farbám, ktoré spôsobuje technológia Nano Black, zažijete so Smart TV LG 65NANO91 naozaj realistické scény. K naozajstnému zážitku ako z kina prispieva tiež vylepšený priestorový zvuk, ktorý vás vtiahne do deja.


Televízor LG 65NANO91 prehrá obsah tak, ako zamýšľali jeho tvorcovia

Televízor LG 65NANO91 dokáže prehrávať celý obsah so všetkými umeleckými prvkami a v takej kvalite, ako ho jeho tvorcovia vytvorili. FILMMAKER MODE sa postará o čo najpresnejšie vyobrazenie pohybu vďaka automatickým opravám obrazu. Dolby Vision IQ upraví kontrast podľa aktuálnych svetelných podmienok a žánru premietaného obsahu, zvuková technológia Dolby Atmos sa postará, aby ste si prehrávaný obsah vychutnali na maximum.

Podpora HDR formátov

LG NanoCell upravuje podporované hlavné formáty HDR – HLG a HDR 10. Vychutnáte si tak váš obľúbený obsah vo vysokom rozlíšení. Technológia Full Array Dimming vám sprostredkuje vylepšený kontrast a úroveň čiernej pomocou individuálneho riadenia LED podsvietenia.

Nekonečná filmotéka

Vďaka šikovným aplikáciám neprídete o svoje obľúbené filmy, seriály či športové prenosy. LG TV NanoCell podporuje aplikácie ako Netflix, Apple TV, Youtube či LG Channels.



Herný svet ako na dlani

Ešte nikdy nevyzeral virtuálny svet tak realisticky, ako s čistými farbami technológie NanoCell. Užijete si skrátka herný svet na maximum, okrem iného vďaka nízkemu oneskoreniu na vstupe, HGiG a podpore HDMI 2.1.

Súperi nemajú šancu

S NanoCell TV sa vám nestane, že by vás súper vyradil z hry kvôli trhavému obrazu. Televízor LG 65NANO91 má totiž nízky Input lag, teda minimálne oneskorenie na vstupe a synchronizuje tak dianie v hre s vašimi zmyslami.

Herný štandard novej generácie

LG NanoCell TV poskytuje tiež podporu VRR, takže všetky vaše hry budú plynulejšie, obraz nebude preblikávať a nebude sa trhať. Vyššia snímková frekvencia, ALLM (variabilná obnovovacia frekvencia) a eARC (vylepšený zvukový spätný kanál) s podporou HDMI 2.1 urobí z vášho hrania úžasný zážitok. Režim HGiG vylaďuje HDR pre živší hráčsky zážitok.

ADM FreeSyncTM Premium

Smart televízor LG 65NANO91 vám poskytne plynulejší herný zážitok vďaka podpore technológie ADM FreeSyncTM Premium, ktorá eliminuje preblikávanie a trhanie obrazu. Môžete si tak vychutnať vaše obľúbené akčné hry bez problémov.


S televízorom UHD 4K LG 65NANO91 zažijete autentický zážitok z každého stretnutia

Máte radi atmosféru na štadióne? S televízorom UHD 4K LG 65NANO91 o kvalitný športový zážitok neprídete. Technológia Nano Accuracy zaistí presne vykreslené farby z akéhokoľvek uhla. Rýchle a jemné pohyby budú vždy ostré vďaka funkcii Motion Pro, nemusíte sa teda obávať, že vám unikne nejaký detail kvôli rozmazanému obrazu.

4K Ultra HD LG NanoCell s perfektným priestorovým zvukom

4K Ultra HD LG NanoCell televízor dokáže previesť dvojkanálový zvuk na virtuálny zvuk 4.0, čím pri použití až dvoch Bluetooth reproduktorov dosiahnete priestorový zvuk.

*Aktuálne sú podporované len reproduktory LG. Reproduktory iných značiek nemusia fungovať správne.

Informácie o zápase

Funkcia Športové upozornenie vám podáva informácie pred zápasom, počas neho aj po ňom. Aj keď sledujete iný program, neuniknú vám žiadne dôležité detaily.

Umelá inteligencia LG AI ThinQ

Vďaka inteligentnej technológii LG AI ThinQ môžete pomocou televízora LG NanoCell ovládať aj svoje ostatné inteligentné zariadenia v domácnosti. Hlasovému ovládaniu stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho získate potrebné informácie alebo ovládate vašu inteligentnú domácnosť.

Dokonalý vzhľad LG Smart TV 65NANO91 pre tú správnu atmosféru

LG Smart TV 65NANO91 z radu NanoCell sa perfektne hodí do každého interiéru vďaka svojmu ultratenkému rámčeku a minimalistickému vzhľadu.


Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 118 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 139 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia NanoCell
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,6 cm
Výška 91 cm
Hĺbka 32,4 cm
Výška bez podstavca 84 cm
Hĺbka bez podstavca 7,05 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 83,1 cm
Hmotnosť 25,7 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Sivá

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Sivá
Kód:  WK612e04a
Produktové číslo:  65NANO913NA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12