Obnoviť stránku

65" LG 65NANO90

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65NANO90


Inteligentný televízor LG 65NANO903NA s naozajstným 4K obrazom

Smart LED televízor LG 65NANO903NA s Real 4K rozlíšením

Na sledovanie športu, filmov a seriálov je Smart LED televízor LG 65NANO903NA s obrazovkou veľkou 164 cm ideálnym nástrojom. LG NanoCell televízor ponúka neuveriteľné rozlíšenie 4K podľa určeného medzinárodného štandardu. Vďaka technológii NanoCell, využíva nanočastice na zvýšenie čistoty farebného spektra RGB a dosahuje tak jasnejší a sýtejší obraz. Inteligentný procesor Alpha 7 4K tretej generácie ponúka nový typ zážitku zo sledovania televízora vďaka vylepšeniu zdrojov zvuku a obrazu. NanoCell TV prehrajú perfektný obraz z ktoréhokoľvek zdroja.



Realistický zážitok ako v kine

V televízore NanoCell sa zdajú všetky scény veľmi reálne vďaka vysokému kontrastu a čistým teplým farbám, ktoré vytvára technológia Nano Black. Optimalizovaný obraz a zvuk ešte viac zvýraznia zážitok zo sledovania vašich obľúbených filmov.


Obsah v originálnej kvalite

Na televízore LG 65NANO903NA môžete sledovať filmy v originálnej kvalite hollywoodskych filmárov. Vďaka technológiám Dolby Vision IQ a Dolby Atmos získate naozaj autentický zážitok zo sledovania. Dolby Vision IQ upravuje podľa žánru a svetla v miestnosti prehrávaný obraz a Dolby Atmos poskytuje jedinečný zážitok z počúvania. Funkcia FILMMAKER MODE vykonáva automatické úpravy obrazu a vypína vyhladzovanie pohybov pre prirodzenejšie zobrazenie pohybových scén.

Každá scéna je jedinečný pohľad

Vďaka úprave hlavných HDR formátov HLG a HDR 10 dosiahnete ideálnu kvalitu obrazu HDR.

Multimediálne centrum v 4K Ultra HD televízore LG 65NANO903NA 

Všetky nové dokumenty, filmy a seriály budete mať dostupné na jednom mieste v 4K Ultra HD televízore LG 65NANO903NA. LG NanoCell podporuje všetky obľúbené aplikácie, ako Apple TV, Netflix a LG Channels. 



4K televízor LG 65NANO903NA s čistými farbami pre realistický svet

S čistými farbami 4K televízora LG 65NANO903NA, ktoré vytvára technológia NanoCell sa môže zdať virtuálna realita lepšia než skutočnosť. Navyše si vychutnáte herné zážitky skutočne na maximum vďaka pokročilým herným funkciám, ako Low Input Lag, HGiG a HDMI 2.1.

Rýchlejšia reakcia a mierenie

Vďaka nízkemu oneskoreniu na vstupe sa vám už nestane, že vás súper zasiahne kvôli oneskorenému a sekajúcemu sa obrazu. Všetko dianie nielen na bojovom poli uvidíte v reálnom čase a bez pomalých prechodov.

Plynulý pohyb

Pomocou režimu HGiG sa budete môcť viac ponoriť do hry. HGiG vylepšuje HDR grafiku a rozpozná výkon a kvalitu obrazu. Funkcie ako Allmi, eARC, VRR a vyššia snímacia frekvencia vám sprostredkujú naozaj prirodzené hranie. Reálne zobrazenie pohybujúceho obsahu vo vysokom rozlíšení a grafika s plynulými prechodmi je kľúčová pre všetkých hráčov. S TV NanoCell vám teda nič chýbať nebude.


Autentický športový zážitok v televízore LG NanocCell

Ak ste vášnivý športový fanúšik, na televízore LG NanoCell okrem iného oceníte funkciu Motion Pro, ktorá odstraňuje zvyškový obraz. Uvidíte teda aj jemné rýchle pohyby bez rozmazania. O neskreslené farby neprídete ani z ostrejších uhlov vďaka technológii Nano Accuracy, ktorá dokáže vykresliť presné farby, nech sa na televízor pozeráte z ľubovoľnej strany. Zaistí presne vykreslené farby z akéhokoľvek uhla.

Živá atmosféra

Pre naozaj autentický zážitok môžete pripojiť až 2 reproduktory pomocou funkcie Bluetooth Surround, čím vytvoríte efekt priestorového zvuku. *Budete sa tak cítiť priamo v centre diania.  

*Aktuálne sú podporované len reproduktory LG. Reproduktory iných značiek nemusia fungovať správne.

So Smart TV LG 65NANO903NA už neprídete o žiadny zápas

Aj keď sledujete film či inú reláciu, vďaka funkcii Športové upozornenie v Smart TV LG 65NANO903NA vám neunikne žiadny dôležitý detail o zápase vášho obľúbeného tímu. Športové upozornenie vám totiž podáva informácie pred zápasom, počas neho aj po ňom.

Pohodlnejší život s inteligentnou technológiou

Pomocou LG AI ThinQ si môžete značne uľahčiť každodenný život. Technológia LG ThinQ AI podporuje hlasové ovládanie a dokážete tak ovládať aj ostatné inteligentné zariadenia vo vašej domácnosti. Nie je potrebný diaľkový ovládač, stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho zadáte úloha alebo otázku. LG ThinQ AI sa postupne učí vaše preferencie vďaka technológii Deep Learning, takže čím viac ju používate, tým lepšie funguje.



Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 118 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 139 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia NanoCell
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,6 cm
Výška 91 cm
Hĺbka 32,4 cm
Výška bez podstavca 84 cm
Hĺbka bez podstavca 7,05 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 122,2 cm
Hmotnosť 24,5 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Strieborná

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK612e04
Produktové číslo:  65NANO903NA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14