Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

65" LG 65NANO806

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65NANO806


Televízor LG 65NANO806 SMART LED poskytne dokonale čisté farby

Obraz, ktorý sa nenechá ničím obmedzovať

Nároční diváci chcú vyťažiť z kvality filmov maximum. Televízor 65" LG 65NANO806 s extrémne jemným rozlíšením prinesie skutočne výnimočné zážitky. Prídomok 4K znamená panel so štvornásobným počtom obrazových bodov, než máva bežný televízor s rozlíšením Full HD. Obraz televízora LG je teda poskladaný z 3 840 × 2 160 bodov a vďaka tomu ponúka veľmi dobrú úroveň detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke nestratí nič zo svojej kvality, za každých okolností zostáva ostrý. Veľkú jemnosť obrazu si môžete vychutnať nielen pri seriáloch, či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj bežné a staršie filmy, alebo seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení skúsi televízor preniesť do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod rôznych funkcií a aplikácií, tieto televízory totiž potrebujú veľmi výkonný hardvér.


Kinosála vo vašej obývačke

Technológia Nano Cell vytvára na 4K TV LG 65NANO806 SMART LED vysoký kontrast a vďaka živým čistým farbám vyzerajú všetky scény reálne. Obraz v nízkom rozlíšení sa automaticky prevedie do vyššieho rozlíšenia. Pôsobivejší zážitok vám poskytne aj optimalizovaný obraz aj zvuk. Teraz sa aj doma so 4K TV LG 65NANO806 môžete cítiť ako v kinosále.


FILMMAKER MODE

S FILMMAKER MODE si navyše vychutnáte automatické úpravy obrazu a zobrazenie pohybu čo najprirodzenejšie. Teraz si môžete vychutnať zážitok ako v kine aj u vás doma!

HDR 10 Pro a HLG Pro

Tieto dva formáty HDR 10 Pro a HLG Pro poskytujú 4K TV LG 65NANO806 optimálnu kvalitu obrazu HDR, pretože upravujú podporované hlavné formáty HDR – HLG a HDR 10. Vychutnáte si tak váš obľúbený obsah vo vysokom rozlíšení.

Lokálne stmievanie

Ostré detaily umožňuje funkcia lokálneho stmievania, ktorá tiež zlepšuje úroveň farieb a kontrastu v porovnaní s televízormi s priamym podsvietením.

Nikdy nekončiaca zábava

Doprajte si rôzne typy obsahu, ktoré sú dostupné v aplikáciách Netflix, LG Channels a Apple TV a mnoho ďalších. Všetky najnovšie televízne seriály, filmy, dokumenty, alebo živé športové prenosy nájdete na jednom mieste. To všetko v 4K TV Ultra HD LG 65NANO806 SMART LED.



Výhra každého gamera s LG Smart TV 65NANO806

Virtuálny svet bude vyzerať lepšie ako v skutočnosti vďaka technológii NanoCell a čistým farbám, ktoré táto technológia vytvára. So zdokonalenou grafikou v reálnom čase vďaka rôznym herným funkciám, ako je nízke oneskorenie na vstupe, HDMI 2.1 a HGiG si vychutnáte virtuálny svet ešte viac.LG SMART televízor 65NANO806 má navyše nízky Input lag, ktorý vám umožní zaútočiť na súpera okamžite a bez omeškania.

ThinQ AI

Ovládajte vašu smart domácnosť vďaka inteligentnej technológii LG ThinQ AI pomocou rozpoznávania pokynov v prirodzenej reči.

Režim HGiG

Príjemnejšie zobrazenie pre oči vás vtiahne priamo do deja hry. Režim HGiG rozozná výkon televízora a kvalitu obrazu.


Naozajstný zážitok zo športových stretnutí

Televízor LG 65" 65NANO806 obsahuje technológiu Nano Accuracy, ktorá umožňuje vidieť presné farby bez skreslenia, a to z ľubovoľného uhla. Ultra veľká obrazovka, čisté farby a úžasná kvalita obrazu potešia každého fanúšika pri sledovaní športových prenosov. S funkciou Motion Pro môžete sledovať všetky rýchle a jemné pohyby každého hráča bez rozmazania.

Virtuálny zvuk

LG televízor 65NANO806 SMART LED disponuje bohatším virtuálnym zvukom 4.0. Vytvorte si vo vašej obývačke efekt priestorového zvuku vďaka možnosti pripojenia až dvoch Bluetooth reproduktorov.

Športové upozornenia

Teraz vám už neunikne žiadne športové stretnutie vďaka funkcii Športové upozornenia, ktorá vás informuje pred zápasom, počas neho aj po ňom.

Urobte si skvelú atmosféru s  LG 4K TV 65NANO806

LG 4K TV 65NANO806 SMART LED disponuje ultra tenkým rámikom, vďaka ktorému budete vnímať iba dianie na obrazovke a rámik si ani nevšimnete. Televízor z radu NanoCell tak skvele zapadne do akéhokoľvek interiéru.


Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 118 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 156 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia NanoCell
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,2 cm
Výška 90,9 cm
Hĺbka 29,5 cm
Výška bez podstavca 83,9 cm
Hĺbka bez podstavca 4,43 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 116,7 cm
Hmotnosť 24,9 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK612e02b
Produktové číslo:  65NANO806NA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12