Obnoviť stránku

65" LG 65NANO76

4,6 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
619 €

65" LG 65NANO76

Radi by ste si v domácom prostredí vytvorili tú skvelú filmovú atmosféru, ktorá vás obklopuje v kine? Potom by mohol byť trefou do čierneho televízor LG. Doprajte si nezabudnuteľné vizuálne zážitky najmä vďaka technológii NanoCell a podpore formátov HDR10 a HLG. Preferované filmové a seriálové lahôdky zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vám nedovolia vstať z kresla. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najnáročnejších hráčov. Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS a jeho dizajn dotvára elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dotvára čierna farba. Televízor môžete pripevniť na stenu za pomoci držiaka VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 65
Televízor 65

Hlavné vlastnosti televízora 65" LG 65NANO76

  • Obraz ako na filmovom plátne vám sprostredkuje televízor LG
  • Úžasné vizuálne zážitky predvedie technológia NanoCell a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Obdivovatelia rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva moderný operačný systém WebOS
  • Výrobca pridal aj podsvietenie Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • Zvuk ako v kine obstará Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Obľúbená filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video a Vodafone TV

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor LG vám sprostredkuje obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Značenie 4K vyjadruje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní so štandardným Full HD rozlíšením. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, a vďaka tomu sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s excelentnou ostrosťou a bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED umožňuje presné zónové podsvietenie, ktoré sa dokáže aktívne prispôsobiť obsahu obrazu a zaistiť optimálny kontrast a vernú reprodukciu farieb.

Televízor 65
Televízor 65

NanoCell na jedinečný zážitok z intenzívnych a prirodzených farieb

Technológia NanoCell TV poskytuje neuveriteľný zážitok. NanoCell technológia zaručuje široký pozorovací uhol, obraz tak zostáva konzistentný aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Kompatibilný s formátmi HDR

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Konkrétne je vybavený štandardom HDR10 a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 nastavený podľa najjasnejšej scény.

Televízor 65
Televízor 65

Prevalcujte súperov v hrách s televízorom LG

Vstavané herné funkcie vám zaistia výhodu nad ostatnými hráčmi. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte ten pravý herný zážitok. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Operačný systém ponúka neobmedzené možnosti zábavy

Smart televízor WebOS skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v oblasti TV. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo je ideálne pre najmenších divákov. Ľahko tak objavia napríklad svoju najmilšiu rozprávku bez nutnosti ručne zadávať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia teraz budete ovládať jediným inteligentným ovládačom. Stačí stlačiť tlačidlo a na obrazovke televízora sa objaví vaša obľúbená streamovacia služba.

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Pomocou pridanej funkcie HbbTV sa televízor premení na interaktívny zážitok, ktorý umožňuje používateľom prispôsobiť si televízne zážitky a využívať ďalšie online zdroje a možnosti bez nutnosti pripájania externých zariadení alebo prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Skúste tiež ovládanie televízora gestami. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie operácie. Televízor vám umožní ľahko otvoriť webový prehliadač. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Vďaka smart funkciám budete môcť prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Skvelou vymoženosťou je prehrávanie 360° videa. Môžete si takto pozrieť video z každej perspektívy. Týmto sa vám otvorí príležitosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali skryté.

Využite pokročilé multimediálne funkcie

NanoCell televízor LG si vás získa svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nemáte čas na svoj obľúbený program, zaznamenajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď vás program v televízii už nebude baviť, môžete pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a prehrávať si, na čo máte práve náladu. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Za pomoci základného hotelového režimu možno nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

90,8 × 145,4 × 34 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,8 × 5,84 cm (V × H)

Hmotnosť:

24 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia NanoCell
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, HLG

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 145,4 cm
Výška 90,8 cm
Hĺbka 34 cm
Výška bez podstavca 83,8 cm
Hĺbka bez podstavca 5,84 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 115,7 cm
Hmotnosť 24 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 111 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 158 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK612e01a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  65NANO763QA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09