Obnoviť stránku

65 "LG 65EG960V

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

65 "LG 65EG960V

V znamení zajtrajška


LG prichádza s kombináciou Ultra HD rozlíšenia na prehnutej ploche a toľko očakávanou OLED zobrazovacou technológiou, ktorá oproti LCD televízorom ohromí nevídane reprodukovanými farbami. Technológia OLED už nepotrebuje LED podsvietenie matrice z tekutých kryštálov, ale sama matrica je zložená zo svietivých bodov. Konečne ponúka dokonalý kontrast sýtych farieb, ktorý bol pre LED televízory nedosiahnuteľný, pretože bez podsvietenia celej plochy je jas jednotlivých bodov na sebe nezávislý! Aj v najjasnejšej scéne budú tmavé oblasti hlboko temné. Prehnutie obrazu dáva vyniknúť krajom, aby obraz pôsobil ucelenejšie.

Dokonalá paleta farieb


Technológia LG 4 Color Pixel dopĺňa obrazové body o biely subpixel, ktorý modifikuje tri konvenčné farby a zlepšuje farebnú škálu aj presnosť reprodukcie farieb. Táto skutočnosť výrazne zvyšuje schopnosť televízorov OLED zobrazovať reálne farby a predstavuje obrovský pokrok oproti konvenčným obrazovkám. 4 Color Pixel je jedinečná inovácia LG pre budúcu generáciu televízorov OLED. OLED obraz je tak naozaj ako živý - vytvorí reálne hĺbky a tóny farieb zodpovedajúce skutočnosti.
 

Ultra HD naplno


Nechajte sa očariť 4-násobkom rozlíšenia Full HD, ktoré vás dostane svojou brilantnou čistotou. Jeho výhody vyťažíte zvýšením rozlíšenia cez TRU-4K upscaler, ale tiež vstavanou podporou formátu HEVC, čo je budúci štandard pre kompresiu videa. HEVC podporuje 4K video so 60 snímkami za sekundu, čím poskytuje do bodky jasne viditeľný obraz a nerozmazaný pohyb.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 65 " (165,1 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Podpora 3D Pasívny 3D

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV, Prehnutý TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube
SMART funkcie Inteligentný ovládač, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 144,7 cm
Výška 88,4 cm
Hĺbka 23,7 cm
Výška bez podstavca 82,6 cm
Hĺbka bez podstavca 5 cm
Hmotnosť 25,1 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WK609r72
Produktové číslo:  65EG960V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12