Obnoviť stránku

60" Sharp PN-E603 čierny

Príslušenstvo k tovaru

60" Sharp PN-E603 čierny

Každý verejný priestor je možné oživiť veľkoformátovým displejom, na ktorom sa budú zobrazovať informácie pre početné publikum. Model PN-E603 s logom spoločnosti Sharp k tomu má tie najlepšie predpoklady. Prináša totiž ostrý obraz v živých farbách a s jemným kontrastným stupňovaním. K tomu je možné ho sledovať takmer z ľubovoľného uhla bez zmeny v farebnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoký kontrastný pomer 4000: 1 pre krištáľovo jasný obraz
  • Navrhnutý na prevádzku 24/7
  • Mimoriadne tenký profil
  • Podpora inštalácie na výšku a na šírku
  • Full HD rozlíšenie s technológiou panelu UV2A
  • Dostatok konektorov na pripojenie zdroja obrazu

Oživený obraz v luxusnom vyhotovení

Displej Sharp PN-E603 je špeciálne navrhnutý sprostredkovať obrazový výstup úplne bez prerušenia v režime 24/7. Práve preto má výrazne navýšené možnosti využitia. Obchody, hotelové lobby, kancelárie, ale aj čakárne napríklad v luxusnej súkromnej klinike. Všade tam sa môže objaviť a splní svoju úlohu. Vo výbave navyše nechýbajú dôležité porty typu HDMI, DVI, DisplayPort, ale aj RJ-45 alebo RS-232.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  SHP152b
Produktové číslo:  PNE603
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12