Obnoviť stránku

60" Sharp LC-60LE857E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

60" Sharp LC-60LE857E

Sharp LC-60LE875E využíva tenký, ľahký a nadčasový dizajn , Ktorým očarí všetky svoje divákov. Na obrie uhlopriečke šesťdesiatich palcov si budete môcť vychutnávať zážitok v 2D, aj 3D . Obraz so svojimi prirodzenými farbami je skutočne ako živý, má bohatý kontrast a hĺbku, ktorá berie dych. Potešujúcim rysom je schopnosť konvertovať programy zo 2D na simulovanej 3D. To všetko a ešte oveľa viac pri veľmi nízkej spotrebe .


Luxus najvyššej kvality

Televízor sa vyznačuje moderným panelom s technológiou Quattron , Ktorá umožňuje až o 33% lepšie rozlíšenie , Než štandardné Full HD panely. Jasný a uhladený obraz pri sledovaní filmov s dynamickými scénami a športových prenosov zaručí 800 Hz zobrazovacie frekvencie Active Motion. Zvukový sprievod obstará dvojica reproduktorov kombinovaná so subwooferom o výkone 15 W. Vaše uši tak zažijú nepoznané vo formáte Dolby Digital Plus.

Bohatá výbava televízora sa nesie v znamení všetkých súčasne používaných tunerov pre príjem televízneho vysielania. Jedná sa o DVB-T pre príjem digitálneho pozemného vysielania, DVB-C pre príjem káblovej televízie a DVB-S pre sledovanie satelitného vysielania. Všetky tunery sú samozrejme integrované aj v ich HD variante a doplnené CI + slotom pre vloženie platené karty. Začlenenie televízora do domácej siete umožní LAN konektor RJ-45, alebo moderné WiFi adaptér . Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne podporu pre streamovanie hudby a fotografií z vášho počítača priamo na obrazovku televízie.
Technológie AQUOS NET + vám dá prístup do obľúbených internetových služieb z vášho televízora. Ako ľahké a pohodlné. Okrem plného prístupu na internet čaká na vyskúšanie tiež mnoho aplikácií . Nechýba ani dômyselná možnosť plného ovládania z aplikácie na šikovnom zariadení. Nahrávanie na pripojený USB disk alebo vloženú SD kartu sa počíta, pomocou funkcia Time Shift potom nezmeškáte žiadny váš obľúbený program.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 63 " (160,02 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 137,8 cm
Výška 84,8 cm
Hĺbka 38,5 cm
Výška bez podstavca 81 cm
Hĺbka bez podstavca 5,8 cm
Hmotnosť 40 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WSA402
Produktové číslo:  LC60LE857E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12