Obnoviť stránku

60" Sharp LC-60LE751E

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

60" Sharp LC-60LE751E

Sharp LC-60LE751E využíva tenký, ľahký a nadčasový dizajn , Ktorým očarí všetky svoje divákov. Na obrie uhlopriečkou šesťdesiatich palcov si budete môcť vychutnávať zážitok v 2D aj 3D . Obraz so svojimi prirodzenými farbami je skutočne brilantný, má bohatý kontrast a hĺbku, ktorá berie dych. Vďaka najnovšej 3D obrazovej technológii sa pri sledovaní televízie ponoríte do nového sveta . To všetko a ešte oveľa viac získate pri veľmi nízkej spotrebe počas prevádzky .

Televízor sa vyznačuje moderným panelom s technológiou X-Gen , Ktorá vytvára neuveriteľný jas a hĺbku. Nový materiál tekutých kryštálov a štruktúra panelu minimalizujú deformácie obrazu až o 30% . Živý a uhladený obraz pri sledovaní filmov s dynamickými scénami a športových prenosov zaručí Native Panel 100Hz . Zvukový sprievod obstará dvojica reproduktorov o výkone 15 W. Vaše uši zažijú nepoznané vo formáte Dolby Digital Plus.

Bohatá výbava televízora je v znamení všetkých súčasne používaných tunerov pre príjem televízneho vysielania. Jedná sa o DVB-T/T2 pre príjem digitálneho pozemného vysielania, DVB-C pre príjem káblovej televízie. Oba tunery sú samozrejme integrované aj v ich HD variante a doplnené CI + slotom pre vloženie platené karty. Začlenenie televízora do domácej siete umožní LAN konektor RJ-45 alebo moderný WiFi adaptér . Podpora sieťového štandardu DLNA poskytne podporu pre streamovanie hudby a fotografií z vášho počítača priamo na obrazovku televízie.

Technológie AQUOS NET + vám umožní prístup do obľúbených internetových služieb priamo prostredníctvom televízora. Ako ľahké a pohodlné. Okrem plného prístupu na internet čaká na vyskúšanie mnoho aplikácií . Nechýba ani dômyselná možnosť plného ovládania z aplikácie na šikovnom zariadení. Nahrávanie na pripojený USB disk sa tiež počíta. Navyše pomocou funkcia Time Shift nezmeškáte ani žiadny obľúbený program.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 63 " (160,02 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie DLNA, WiFi ready

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 136,8 cm
Výška 85,2 cm
Hĺbka 35,1 cm
Výška bez podstavca 81,2 cm
Hĺbka bez podstavca 4,1 cm
Hmotnosť 27,3 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Strieborná
Kód:  WSA400a
Produktové číslo:  LC60LE751E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13