Obnoviť stránku

60 "Samsung UE60H6200

4,3 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

60 "Samsung UE60H6200

Samsung radu H6200 umožňuje hojne využívať brilantný Full HD obraz v maximálnej možnej miere, pretože budete mať prísun zábavy takmer bez obmedzenia. Vďaka 3D obrazu sa pri sledovaní televízie úplne ponoríte do obrazu. Keď zbadáte bohato prekreslený, dynamický obraz v rozlíšení Full HD, vaše obľúbené televízne relácie a filmy vám doslova ožijú pred očami. Wide Color Enhancer Plus využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu , Kde odhalia aj skryté detaily. Ekologický senzor sa postará o optimálny jas obrazu na základe svetla v miestnosti. Unikátnou funkciou je potom konverzie štandardného 2D video obsahu na 3D .
Rozšírený režim Futbal zariadi vylepšený obraz a zvuk živých prenosov - sledujte každý zásah a gól, ako by ste sedeli na tribúnach a ešte lepšie. Akonáhle režim zapnete (a máte pripojený disk), zapne sa tiež automatické nahrávanie. Ak sa prudko zmení úroveň zvuku, televízor tento význačný okamih automaticky uloží , Aby ste sa na neho mohli neskôr znova pozrieť a zhodnotiť situáciu aj so svojimi priateľmi. Súčasne možno prehrávať živé a nahraté zápasy, a dopriať si tak doma vrcholný zážitok z futbalu.
Výkon 4jádrového procesora dovoľuje vykonávať činnosti simultánne as vysokou rýchlosťou, čo sa odrazí na plynulejším ovládanie aj prechádzanie medzi obsahom. Službou Smart Hub objavíte skvelé aplikácie, videoklipy, televízne programy a príspevky v sociálnych sieťach. Napríklad taká aplikácie Smart View 2.0 prenáša TV vysielanie do mobilných zariadení , Čím sa dá cez televíziu pozerať kdekoľvek v dosahu siete. A naopak obsah mobilných zariadení je možné jednoducho zrkadliť . Aplikácia v spojení s výkonom znamenajú, že na Smart Hub nájdete aj najrôznejšie kategórie hier pre priame hranie na TV .
Rozhranie televízora kraľuje štvorica HDMI vstupov verzia 1.4 signalizujúci podporu 3D a spätného zvukového kanálu. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj filmy z Blu-ray prehrávača v tej najvyššej kvalite. Sada 3 USB 2.0 portov slúži pre pripojenie dátových úložísk, na ktoré si nahráte sledované televízne relácie vrátane funkcie časového posunu živého vysielania Time Shift . Po dokúpení kamery na vás čaká Skype volanie a vylepšená funkcia pre ovládanie pohybom. Tá rozpozná aj pohyb prstov, a tak si okamžite upravíte hlasitosť, zmeníte kanál, spustíte žiadanou aplikáciu alebo sa jednoducho budete pohybovať po internetových stránkach.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 63 " (160,02 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Svetelný senzor

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 136,5 cm
Výška 87,44 cm
Hĺbka 30,69 cm
Výška bez podstavca 79,7 cm
Hĺbka bez podstavca 6,44 cm
Hmotnosť 25,5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR452c3
Produktové číslo:  UE60H6200AKXXH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19