Obnoviť stránku

60 "Samsung 60HC890

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

60 "Samsung 60HC890

Kráľ medzi hotelovým TV Samsung diváka úplne odzbrojí súhrou toho najlepšieho vo vizuálnej aj audio oblasti. Micro Dimming Pro optimalizuje každú oblasť obrazu a je schopný vyladiť ideálny kontrast s hlbšiu čiernu, živšie farby, a čo najpresnejšie detaily v závislosti na obsahu. Wide Color Enhancer Plus využíva pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu u každej snímky. Aby bol zážitok pohlcujúce, všetko doplní zvuk s vierohodnou simuláciou 3D a so servírovaním cez reproduktory a 20W woofer . To všetko máte k dispozícii pre televíznu v najnovších štandardoch DVB-S2/T2/C, keby náhodou nič nedávali môžete pustiť film z prehrávača alebo sa odde smart funkciám.

Chytré sieťové služby


Službou Smart Hub objavíte skvelé aplikácie, videoklipy, televízne programy a príspevky v sociálnych sieťach . Napríklad taká aplikácia Smart View prenáša TV vysielanie do mobilných zariadení, čím sa dá cez televíziu pozerať kdekoľvek v dosahu siete. A naopak obsah mobilných zariadení je možné jednoducho zrkadliť. S funkciou AllShare Play môžete streamovať filmy, fotografie a hudbu z akýchkoľvek zariadení v blízkom okolí vrátane počítačov a smartfónov. Na televízore teraz môžete skrátka sledovať najrôznejší obsah v pohodlí.

Informácie hosťom po spustení


Zvýšte pohodlie hostí a prestíž vášho ubytovanie s Hospitality Home menu, a to aj v prostredí bez siete. Pozdravte hostí na domovskej obrazovke, kde sa zobrazí živé vysielanie a potrebné informácie o ponúkaných službách . Domovská obrazovka ponúka bežné hotelové funkcie, ako je napríklad ranné prebudenie či časovača pre spánok a podobne. Navyše, tieto úpravy možno ľahko klonovať do USB portu pre efektívne nastavenie rovnakého obsahu na ostatných displejoch.

Management na úrovni


Zjednodušte si management TV na izbách a zároveň kontrolujte náklady s riešením Samsung Lynk REACH as REACH serverom s využitím existujúcej koaxiálny infraštruktúry. Môžete vzdialene ovládať viac TV z jedného miesta , Tým zvýšiť efektivitu a produktivitu bez nutnosti set-top boxu (STB) v každej izbe. Navyše môžete vytvárať rôzne skupiny displejov s vyhradeným obsahom pre každú skupinu , Čo je ideálne pre zacielenie na určitú skupinu klientov ako je privítanie individuálnych účastníkov alebo celej skupiny turistov.

Viac displejov a ovládačov pohromade


Diaľkový ovládač podporuje multikódování , Aby sa predišlo tomu, že ovládačom k jednej televízii budete nechtiac ovládať inú. Nastaviť možno až 10 rôznych kódov, vďaka ktorým budete ovládať vždy iba požadovanú televíziu. Táto vlastnosť sa osvedčí predovšetkým na verejných miestach s množstvom obrazoviek, ako sú telocvične, čakárne a podobne.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 63 " (160,02 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth

Tunery

Typ tuneru DVB-S2

Rozmery a hmotnosť

Šírka 136,21 cm
Výška 83,31 cm
Hĺbka 26,77 cm
Výška bez podstavca 79,27 cm
Hĺbka bez podstavca 3,42 cm
Hmotnosť 21,1 kg
VESA prichytenie 400×400

Farba

Farba Čierna
Kód:  WR228v7
Produktové číslo:  HG60EC890XBXXC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13