Obnoviť stránku

60" LG 60UF852V

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

60" LG 60UF852V

Nový štandard vysokého rozlíšenia posúva latku digitálneho obrazu vyššie ako kedykoľvek predtým. Rozlíšenie 4K je budúcnosťou digitálneho zobrazovania, keďže s úchvatným počtom 8,3 milióna pixelov predstavuje štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD. 4K Upscaler navyše vylepšuje detaily televízneho vysielania, filmov a športových prenosov takmer na kvalitu 4K, čím vám sprostredkováva nový a vzrušujúci pohľad na dokonalý obraz. Štíhly rám televízora LG 60UF852V skvele ladí s moderným domácim interiérom.


4K ROZLÍŠENIE

V kvalite 4K si môžete dopriať aj najkomfortnejší a zároveň najostrejší 3D obraz. Vďaka štvornásobnému rozlíšeniu je zobrazenie 3D obsahu lepšie a realistickejšie ako kedykoľvek v minulosti. HDMI je nevyhnutným predpokladom kvalitnej reprodukcie obsahu z externých zariadení. HDMI dokáže prenášať veľký objem obrazových a zvukových dát bez straty kvality

65UF852V 3D SMART LED TV

ULTRA SURROUND

Ozvučenie značky Harman/Kardon vám pripraví zážitok zo zvuku novej kvality, ktorý vás vtiahne do deja rovnako ako obraz. Systém ULTRA Surround účinne reprodukuje zvuk, ktorý akoby sa šíril zo siedmich rôznych smerov. Viackanálový priestorový zvuk vás obklopí a úplne pohltí zo všetkých strán.


SMARTSHARE

Prehliadajte a zdieľajte súbory zo svojich externých zariadení na veľkej obrazovke televízora alebo sledujte televíziu na inom šikovnom prístroji prostredníctvom funkcie Smart Share, ktorou je vybavený šikovný televízor LG Smart. Užite si akýkoľvek obsah bez obmedzenia.


65UF852V 3D SMART LED TV

WEBOS 2.0

LG webOS TV má veľmi jednoduchý dizajn, ktorý prispieva k ľahšiemu pochopeniu a väčšej zábave pri použití. Vy tak môžete pri televízii relaxovať, pretože s operačným systémom webOS 2.0 je ovládanie jednoduchšie než kedykoľvek predtým. Jednoduchým kliknutím na tlačidlo Domov (Home) môžete vybrať obsah a funkcie z Launcher umiestneného v spodnej časti obrazovky. Launcher vám umožňuje prepínať medzi vysielanými TV programami a ďalším obsahom podľa vašej voľby.


MAGICKÝ OVLÁDAČ

LG vám prináša TV diaľkový ovládač Magic Remote pre LG Smart TV s technológiou LG "Ukáž, potvrď a ovládaj". Diaľkový ovládač zabezpečuje vaše spojenie s obsahom na obrazovke prostredníctvom jednoduchých gest a rýchlych kliknutí na tlačidlo OK.


4K 60P HEVC

Integrovaný kompresný formát HEVC bude novým štandardom na kompresiu videa v kvalite 4K. HEVC podporuje 4K video sa snímkovou frekvenciou 60 snímok za sekundu, takže rýchle pohyby sú zobrazené ostro a bez rozmazania. Obsah v kvalite 4K teraz môžete streamovať z internetu alebo prenášať cez USB bez nutnosti podpory zo strany prídavného zariadenia.

Doplňujúce informácie:

Typ podsvietenia:
EDGE LED

Zvuk:
Dolby Digital Decoder
DTS Dekodér
Systém reproduktorov: 2.0 HarmanKardon
Bezdrôtová zvuková synchronizácia

3D technológia:
Dual Play režim

SMART SHARE:
Operačný systém: webOS
Nahrávania TV vysielania
Pripojenie klávesnice, myši
USB rozbočovač

Sieť:
Miracast
Aplikácia diaľkový ovládač
WiFi
DLNA (Filmy/Fotografie/Hudba)
WiDi

Bočné vstupy a výstupy:
1x CI Slot
1x HDMI 1.4
2x HDMI 4K
2x USB 2.0
1x USB 3.0

Zadné vstupy a výstupy:
2x RF vstup
1x Scart (Plný)
1x Kompozitný vstup
1x Komponentný vstup
1x Digitálny Audio výstup (optický)
1x LAN (internetový prístup & DLNA)
1x Výstup na slúchadlá

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 63 " (160,02 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Podpora 3D Pasívny 3D

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube
SMART funkcie Inteligentný ovládač, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, PIP (obraz v obraze)

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 134,3 cm
Výška 84,1 cm
Hĺbka 27,6 cm
Výška bez podstavca 78,8 cm
Hĺbka bez podstavca 5,1 cm
Hmotnosť 25,4 kg
VESA prichytenie 300×300
Kód:  WK609p73
Produktové číslo:  60UF852V
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02