Obnoviť stránku

58" VIVAX 58UHD10K

378,90 €

58" VIVAX 58UHD10K

Chcete si doma vytvoriť podobnú filmovú atmosféru ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor VIVAX. Nechajte sa okúzliť neuveriteľnými vizuálnymi zážitkami vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10. Obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Potešení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Vynikajúci obraz je doplnený ohromujúcim zvukom v podaní 16W reproduktorov. Smart TV VIVAX využíva pokročilý operačný systém Android TV a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. K zaujímavému stvárneniu prispieva čierna farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 58
Televízor 58

Kľúčové vlastnosti televízora 58" VIVAX 58UHD10K

  • Obraz ako v kine, to vám ponúkne televízor VIVAX
  • Ohromujúce vizuálne zážitky ponúka moderná technológia LCD LED a podporované formáty HDR10
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Ohromí vás zvuk 16W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 58" uhlopriečke
  • Smart TV VIVAX využíva novodobý operačný systém Android TV
  • Ponúka podsvietenie Edge LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Digital+
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Favorizovaná filmová tvorba a seriálová produkcia zo služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Apple TV, Spotify a Vodafone TV

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Zahoďte všetky starosti, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 58" uhlopriečke. Televízor VIVAX vám sprostredkuje obraz veľmi podrobne vďaka veľkému množstvu pixelov, čiže obrazových bodov. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s klasickou Full HD obrazovkou. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, tým je možné prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Edge LED využíva LED diódy umiestnené iba na vonkajších stranách obrazovky a je príťažlivou voľbou pre tých, ktorí dávajú prednosť štíhlemu dizajnu TV.

Televízor 58
Televízor 58

LCD LED na nezabudnuteľný zážitok z autentických a realistických farieb

Technológia LCD LED TV poskytuje fantastický zážitok. S LED technológiou ponúka obrazovka vysoký jas, tým je zaistené pohodlné sledovanie filmov aj v priestoroch s dostatočným svetlom. Využíva rad LED diód umiestnených za LCD panelom, to zaručuje čistotu obrazu.

Podpora HDR formátov

S týmto TV a jeho podporou technológie High Dynamic Range (HDR) získate rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10. HDR10 nastavuje jas obrazu podľa scény s najvyšším jasom.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor Android TV v sebe prináša množstvo zaujímavých funkcií, ako je Google Assistant. Budete tak mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, reflektovať mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a integrovať TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Rýchlo a jednoducho vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo využijú najmä tí najmenší diváci. Ľahko tak vyhľadajú svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti písať názov na klávesnici. Pomocou jediného inteligentného ovládača budete mať kontrolu nad všetkými pripojenými zariadeniami. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vybraná streamovacia platforma.

Využívajte všetky smart funkcie televízora VIVAX

Vďaka využitiu funkcie HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý dáva používateľom možnosť prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez potreby používania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. Televízor je vybavený verziou HbbTV. Televízor vám umožňuje surfovať na internete cez webový prehliadač. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete.

Zažite dych berúcu obrazovú kvalitu s multimediálnym televízorom

LCD LED televízor VIVAX vás okúzli svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený seriál, zaznamenajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď sa vám televízne programy prestanú páčiť, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Za pomoci základného hotelového režimu je možné nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti alebo ďalších funkcií.

Rozmery:

80,5 × 128,5 × 35,1 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

75 × 8,6 cm (V × H)

Hmotnosť:

12,8 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, CI+ a kompozitný

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 58 " (147,32 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Apple TV, Spotify, Vodafone TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Odozva 5 ms

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Miracast, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, CI+, Kompozitný
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 128,5 cm
Výška 80,5 cm
Hĺbka 35,1 cm
Výška bez podstavca 75 cm
Hĺbka bez podstavca 8,6 cm
Hmotnosť 12,8 kg
VESA prichytenie 300×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Výkon reproduktora 16 W

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 91 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 92 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  VIV118
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  58UHD10K
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19