Obnoviť stránku

58" Orava LT-1480

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

58" Orava LT-1480

Na chvíle odpočinku si zaslúžite televízor 58" Orava LT-1480 s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Rozmerovo vyhovujúca uhlopriečka 58 " spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí pre každého, kto hľadá televízor dostačujúci na nezabudnuteľné divácke zážitky. Rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy sa zaručuje za meniteľný odtieň bielej až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV prináša bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom.

Najzásadnejšie výhody televízora 58" Orava LT-1480

  • Televízor Orava poskytuje uhlopriečku celkovo 58"
  • Všetok obsah vynikne vo vysokom 4K rozlíšení
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • K dispozícii budete mať asistenta Amazon Alexa
  • Snímková frekvencia 50 / 60 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Orava ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, to je spojenie televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Červené tlačidlo HbbTV vám dá možnosť na prehliadanie napríklad aj aktuálneho televízneho programu, možnosť opätovného prehrávania, informácií o počasí alebo spravodajstvo
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Možnosť nahrávania na flash disk na záznam ľubovoľného filmu aj seriálu a samozrejme aj následného pozerania
  • Štandard VESA prichytenia s vopred pripravenými otvormi so závitom v rozstupe 200×200 na zachytenie napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Výnimočne detailný obraz TV Orava

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. TV 58" Orava LT-1480 s extrémne jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Pomenovanie 4K pripadá panelu so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov, než máva bežný typ s rozlíšením Full HD. Obraz televízora Orava sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke sa jeho kvalita nijak nemení a je dokonale ostrý. Veľkú jemnosť obrazu oceníte predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Aj staršie filmy či seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, vie upraviť do vyššieho a trochu ich tým zdokonalí. Vedľajším, ale užitočným efektom vysokého rozlíšenia, býva svižnejšie fungovanie najrôznejších aplikácií, tieto televízory dostávajú výkonnejší hardvér.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 58" Orava LT-1480

Pokiaľ chytáte kanály na bežnú anténu, to najdôležitejšie si môžete odškrtnúť. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 tento televízor ovláda, žiadne komplikácie pre vás nenastanú. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, môžete prijímať satelitný signál, ktorý ponúka veľmi široké pokrytie a pestrú paletu programov. V prípade káblového typu je možné zapojiť 58" Orava LT-1480 pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Kvôli radu smart funkcií potrebujete internet, na ktorý je pripravený bežným konektorom. Ak už doma nie ste na káble zariadení, pripojíte ho k internetu bezdrôtovo, cez WiFi. Rovnako ako v smartfónoch a počítačoch, aj na tejto veľkej obrazovke nájdete okrem špecifických aplikácií tiež klasické internetové prostredie. Na spojenie s ďalšou elektronikou využijete Bluetooth signál. V podstate samozrejmou funkciou TV Orava je prehrávanie obsahu z externých diskov vďaka USB konektoru. S týmto modelom je možné aj, naopak, obsah na disk nahrať. Podporované sú zvukové formáty Dolby Digital 2,0.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Orava

TV Orava vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a Skylink Live TV. Použiť môžete inteligentného asistenta Amazon Alexa.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 58 " (147,32 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV
SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, HDMI, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Audio analóg vstup
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 130,5 cm
Výška 81,2 cm
Hĺbka 25 cm
Výška bez podstavca 76 cm
Hĺbka bez podstavca 8,1 cm
Hmotnosť 15,11 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  WO455g
Produktové číslo:  LT-1480
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04