Obnoviť stránku

58" LG 58UF8307

4,8 50 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

58" LG 58UF8307

ColorPrime

ColorPrime

Ponorte sa do senzačného spektra a škály farieb, ktoré možno zažiť len s technológiou LG Nano Spectrum. Spoznajte odtiene a farebné tóny, ktoré ste si predtým nedokázali predstaviť a ktoré teraz oživujú každý obraz, ktorý vidíte na obrazovke. Technológia ColorPrime vylepší farebnú realitu priamo pred vašimi očami.


Rozlišení 4K

rozlíšenie 4K

Rozlíšenie 4K ULTRA HD ponúka špičkový obraz, ktorý svojou kvalitou prekonáva ostatné zobrazovacie technológie. Pri štvornásobnom rozlíšenie v porovnaní s Full HD uvidíte celkom jasne tie najjemnejšie detaily, aj keď budete stáť blízko pri obrazovke. Rozlíšenie 4K posúva váš zážitok zo sledovania televízie na úplne novú úroveň vďaka vysoko precíznemu zobrazenie.


4K Upscaler

4K Upscaler

Obohaťte akýkoľvek svoj ??obsah o všetky prednosti televízore s rozlíšením 4K ULTRA HD. 4K Upscaler sprostredkováva bežné vysielanie, filmy a športové prenosy dynamickým a živým spôsobom. Aj najdrobnejšie detaily prírody uvidíte tak, ako keby ste ich pozorovali priamo pod holým nebom.


ULTRA tenký

ULTRA tenký

Obrazovka ULTRA Slim 4K zvyšuje na maximum kvalitu obrazu a znižuje na minimum svoju hrúbku. Kompaktnejšie a štíhlejší dizajn nešetrí na kvalite ani komfortu a televízor dokonale splynie s vaším interiérom. Nemusíte sa obávať, že by sa nehodil do vašej domácnosti alebo že by ste museli meniť svoju vnútornú výzdobu. Vneste do svojho života viac svetla s pomocou kompaktnejší technológie.


ULTRA Surround

ULTRA Surround

Vyplňte celú miestnosť všetkým, čo môže zvuk v kvalite Ultra Surround ponúknuť. Nechajte sa obklopiť zvukom, ktorý svojou hĺbkou posúva hranice vášho vnímania dynamiky. Z každého smeru a uhla pohľadu si uvedomíte, ako povznášajúci a očarujúce môže byť LG 4K ULTRA HD TV.


webOS 2.0

webOS 2.0

Platforma LG webOS 2.0 vám zjednodušuje život a vytvára televízne prostredie, ktoré je zábavné poznávať a jednoduché používanie. Využite maximálne potenciál svojho chytrého televízora a získate ľahko prístup k väčšiemu počtu funkcií než kedykoľvek predtým. Pohodlne sa posaďte a venujte sa nerušenému príjemnému sledovanie televízie s webOS 2.0.


Launcher

launcher

Môžete si prezerať kompletnú ponuku aplikácií, programov, služieb VOD a pripojených periférnych zariadení, bez toho aby ste museli opúšťať aktuálne obrazovku. Launcher umožňuje rýchlo, plynulo a bez prerušenia prepínať medzi zobrazovaným obsahom. Len zostaňte sedieť a nenechajte si ujsť žiadnu zábavu.


SmartShare

SmartShare

SmartShare vám umožňuje pohodlne si prezerať všetok obľúbený obsah v jedinom stredisku zábavy. Získajte okamžitý prístup k zábave uložené na vašich chytrých zariadeniach a spojte sa s rodinou a priateľmi, zatiaľ čo budete sedieť pri televízii. Každý teraz môže zdieľať a užívať si zábavu prostredníctvom funkcie SmartShare v televízore so systémom webOS TV.


Ovladač Magic Remote

Ovládač Magic Remote

Majte svoju zábavu úplne pod kontrolou s pomocou ovládača Magic Remote. Zbavte sa všetkých ťažkostí pri používaní televízora s pomocou kurzora, klikanie a rolovanie ako pri ovládaní počítačovou myšou. Funkcia Universal Control pre nastavenie obrazu a zvuku nikdy nebola jednoduchšie a intuitívnejšie. Stačí len sedieť a spoliehať sa na svoj čarovný diaľkový ovládač.


4K 60P HEVC

4K 60P HEVC

Televízor LG 4K ULTRA HD je vybavený dekodérom HEVC, ktorý sprostredkováva krištáľovo čistý obraz bez rozmazaných pohybov so snímkovou frekvenciou 60 snímok za sekundu. Teraz si môžete užívať rovnako bezchybný obraz, vysoké rozlíšenie a dokonalú reprodukciu farieb aj pri streamovanie obsahu z internetu alebo externého zariadenia. Keď necháte televízor pracovať za vás, každá akcia bude zachytená bez akýchkoľvek problémov a straty kvality.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 58 " (147,32 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém WebOS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Inteligentný ovládač, Webový prehliadač

Pripojenie

HDMI 3 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 129,8 cm
Výška 81,5 cm
Hĺbka 26,3 cm
Výška bez podstavca 77 cm
Hĺbka bez podstavca 5,42 cm
Hmotnosť 23 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK609n22
Produktové číslo:  58UF8307
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06