Obnoviť stránku

55" Thomson 55UG6400

4,4 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Thomson 55UG6400


Inteligentný multimediálny televízor Thomson 55UG6400: 4K ULTRA HD s Android TV

Smart televízor Thomson 55UG6400 ponúka široké spektrum využitia. V ultra tenkom tele sa skrývajú nevídané možnosti. Funkcia Micro Dimming umožňuje ešte zvýšiť obrazovú kvalitu vďaka detailnejšej práci s jasom a kontrastom, ktorú má na svedomí 10-bitová hĺbka farieb. Tá zobrazuje aj tie najjemnejšie detaily, ktoré 4K HDR poskytuje. Na TV Thomson 55UG6400 vám neunikne jediný detail a to preto, že rozlíšenie je 4× väčšie ako vo Full HD televízore. Môžete si naplno vychutnať 4K HDR videá na Youtube alebo filmy na Netflixe. Android TV ponúka obrovské množstvo aplikácií, hier a obsahu vďaka Google Obchodu Play.

4K Ultra HD Thomson 55UG6400 ponúkne vyšší kontrast + kvalitu obrazu + rozšírenú paletu farieb = 4K HDR

HDR čiže High Dynamic Range je štandard v rámci 4K Ultra HD obsahu. Umožňuje pracovať s oveľa vyšším kontrastom a širokou paletou farieb aj vďaka rozlíšeniu 3 840 × 2 160 obrazových bodov. Na televízore 4K Ultra HD Thomson 55UG6400 si môžete vychutnať obraz plný detailov v tmavých aj svetlých scénach.

Štandardný Dynamický Rozsah a SMART HDR – o to ide

S Ultra HD kvalitou a HDR si užijete tú najvyššiu možnú kvalitu obrazu. SMART HDR to ešte ďalej pozdvihuje vďaka analýze scén, optimalizácii jasu a kontrastu farieb pre každú scénu zvlášť, aby vyniklo čo najviac detailov pre najlepší zážitok. Funkcia SMART HDR sa postará o prevod obsahu natočeného v Štandardnom Dynamickom Rozsahu alebo SDR. Thomson 55UG6400 dokáže previesť obraz do HDR a vyťaží tak z obsahu širšiu paletu farieb a výrazne optimalizuje jas a kontrast. Všetko je riadené AI – umelou inteligenciou, ktorá sa stará o to, aby ste na obrazovke Smart LED televízora Thomson 55UG6400 neprišli o jediný detail.

Televízor UHD 4K Thomson 55UG6400 ponúkne Micro Dimming ako nástroj na lepší jas a kontrast

Čo vlastne funkcia Micro Dimming dokáže a ako funguje? Predstavte si obrazovku, ktorá je rozdelená do približne 100 nezávislých zón, v ktorých je následne jas individuálne prispôsobený tak, aby vyniklo viac detailov. Laicky povedané, tmavé zóny obrazu zostávajú tmavé a jas je smerovaný na televízor UHD 4K Thomson 55UG6400 tam, kde je to potrebné.

Picture Performance Index (PPI) 1500 pre hodnotenie obrazu

Rozlíšenie, kontrast alebo tiež farebný gamut, podanie pohybu či typ obrazovky sú faktory, ktoré PPI zohľadňuje. Thomson 55UG6400 má hodnotu PPI 1500, čo znamená, že televízor využíva 4K rozlíšenie s HDR. Ide tak o panel, ktorý pracuje s hĺbkou farieb 10-bit a zároveň funkciou Micro Dimming.

Android TV Thomson 55UG6400 je skutočne inteligentný televízor

Určite dobre poznáte Google Obchod Play zo svojich mobilných zariadení. Android TV Thomson 55UG6400 tiež ponúka širokú škálu aplikácií a hier na sledovanie. Medzi najpopulárnejšie služby patria určite Netflix a Youtube, ktoré nájdete v základnej ponuke a navyše si ich môžete vychutnať v 4K HDR kvalite. Ostatné aplikácie môžete sťahovať priamo z Obchodu Play do televízora Thomson 55UG6400. Ako herní fanúšikovia určite uvítate možnosť pripojenia gamepadu. Televízor s WiFi Thomson 55UG6400 ponúka taktiež vstavaný GoogleHome a Google Assistant*. Umelá inteligencia umožňuje vyhľadávanie priamo vaším hlasom. Aj deti si tak pustia svoje obľúbené rozprávky. Stačí, aby povedali nahlas „Bob a Bobek Youtube“ a rozprávka sa vyhľadá.

* Google Assistant Google nie je v určitých krajinách a jazykoch k dispozícii.
Assistant Google vyžaduje pripojenie k internetu. Na pripojenie sa môžu vzťahovať poplatky za dáta. Dostupnosť a výkon niektorých funkcií a služieb sú závislé od služby, zariadenia a siete, a nemusia byť dostupné vo všetkých oblastiach.

Sledujte na televízore 4K Thomson 55UG6400 YouTube vo vysokej 4K HDR kvalite

Youtube patrí nepochybne medzi najsledovanejšie kanály. V televízore 4K Thomson 55UG6400 navyše stačí váš hlas a pustíte si svoje obľúbené video. Pokiaľ si ráno chcete pospať, stačí aby vaše deti vyslovili napríklad „Perníková chalúpka Youtube“ a môžu sledovať svoju obľúbenú rozprávku. A to nie je všetko. Aj pomocou aplikácie MagiConnect môžete zdieľať obsah z Youtube do smart televízora Thomson 55UG6400. Youtube ponúka vysokú kvalitu 4K UHD HDR, ktorá umožňuje z nového televízora Thomson 55UG6400 dostať maximum, a stáva sa tak skutočnou pastvou pre oči.

Nikdy nekončiace filmové noci na NETFLIXE

Netflix* sa stáva čoraz populárnejším filmovým kanálom, ktorý ponúka všetko, čo si len filmový fajnšmeker môže priať. Na televízore s Bluetooth Thomson 55UG6400 sa môžete pozrieť na ponuku filmov, seriálov a dokumentov, ktoré Netflix poskytuje. Milým prekvapením pre divákov sú nielen tituly samotné, ale aj titulky a ponúkaný dabing. Filmy v 4K HDR kvalite si na televízore Thomson 55UG6400 naozaj vychutnáte.

*Záleží od dostupnosti služby a variantu predplatného

TV 4K Thomson 55UG6400 ponúkne krištáľovú čistotu zvuku s Dolby Audio

Zvuk je nepochybne alfou a omegou zážitku z filmu či hudby. TV 4K Thomson 55UG6400 vám ponúka štandard Dolby Audio, vďaka ktorému si vychutnáte dynamiku, čistotu a priestorový zvuk z vašich obľúbených filmov, videí alebo hier. Spoločnosť Dolby je uznávaná ako najvýraznejší hráč na poli filmového priemyslu. Garancia kvalitného zvuku je teda v televízore Thomson 55UG6400 zaručená.

Tenký nadčasový rám obrazovky UHD televízora Thomson 55UG6400

Pokiaľ máte radi dizajnové veci vo svojom byte či kancelárii, obrazovka UHD televízora Thomson 55UG6400 vás svojím tenkým rámom naozaj nadchne. Jednoduchá elegancia spojená s užitočnosťou v bežnom živote. Nadčasový dizajn spolu s výkonom tvoria v televízore Thomson 55UG6400 dokonalú súhru.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 59 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 93 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, Komponentný, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,4 cm
Výška 77 cm
Hĺbka 26,5 cm
Výška bez podstavca 71,9 cm
Hĺbka bez podstavca 8,4 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 102,9 cm
Hmotnosť 11,3 kg
VESA prichytenie 200×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK680t71
Produktové číslo:  55UG6400

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09