Obnoviť stránku

55" Thomson 55UB6406

3,8 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Thomson 55UB6406

Zaobstaranie inteligentného televízora s rozlíšením Ultra HD 4K nebolo nikdy dostupnejšie. Teraz má naozaj každý možnosť vstúpiť do sveta moderných Smart TV a užívať si mnoho fantastických funkcií! Neobyčajne jemné rozlíšenie si rýchlo zamilujete. Tam, kde iné zariadenia končia, televízory zo série B6 začínajú. Aj ten najdetailnejší záber bude dokonale ostrý a vo verných farbách. Vďaka pokročilým algoritmom zvýšenia rozlíšenia (upscaling) budú navyše skvele vyzerať aj zdroje nižšieho rozlíšenia. Dynamický index 800 PPI a špeciálny herný režim (Picture Performance Index) zabezpečia plynulý obraz aj pri rýchlom pohybe a hraní na konzolách.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozlíšenie Ultra HD 4K zaistí obraz plný detailov
  • Prepočet na rozlíšenie 4K z nižších
  • Dynamický index 800 PPI zaistí dokonale fluidný obraz
  • Zabudované WiFi, webový prehliadač a ďalšie funkcie Smart TV
  • Miracast a MHL na pripojenie inteligentných telefónov a tabletov
  • DLNA na prehrávanie obsahu z domácej siete
  • HDMI 2.0 pre vstup 4K a ARC pre AV receivery a soundbar
  • Iba 15 mm rámček zaistí elegantný vzhľad

Svet zábavy

Smart TV novej generácie s intuitívnym rozhraním vás pohodlne a rýchlo prenesie k vašim obľúbeným aplikáciám. Zabavte sa, zostaňte v spojení so svojimi priateľmi cez sociálne siete či sledujte dianie vo svete. Surfujte po internete s webovým prehliadačom. Na veľkej obrazovke to bude nový zážitok. Pre ovládanie môžete dokonca pripojiť rôznorodé zariadenia podľa štandardu USB HID (klávesnice, myši a pod.). A aby všetko fungovalo tak ako má, o to sa postará výkonný štvorjadrový procesor.

Nabitý technológiami

Televízor ľahko začleníte do domácej siete bezdrôtovým pripojením pomocou WiFi. Streamujte hudbu, videá alebo si pustite prezentáciu fotiek z vášho počítača priamo na obrazovke televízora cez DLNA. Aj to, čo si prehrávate na vašom smartfóne, môžete teraz zároveň vidieť aj na veľkej obrazovke pomocou systému Miracast a takisto aj cez káblové pripojenie inteligentných zariadení prostredníctvom štandardu MHL 2.0. K dispozícii sú tiež aplikácie na ovládanie televízora priamo z vášho telefónu/tabletu s operačným systémom iOS alebo Android. Alebo pripojte USB kľúč/hdd a sledujte všetko, čo na nich máte uložené. Podporované je video (AVI/WMV/MP4/MPG/TS/MKV/OGM) aj audio (WMA/MP3).

 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Edge LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie HbbTV, Webový prehliadač

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,4 cm
Výška 77,4 cm
Hĺbka 23,5 cm
Výška bez podstavca 72,1 cm
Hĺbka bez podstavca 9,2 cm
Hmotnosť 15,4 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK680t6m
Produktové číslo:  55UB6406

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11