Obnoviť stránku

55 "Thomson 55UA6406

1,0 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55 "Thomson 55UA6406

Spoločnosť Thomson predstavuje svoj najnovší Smart televízor z radu A6 vybavený mnohými šikovnými funkciami. V kombinácii s rozlíšením Ultra HD a technológiou Ultra Pure Image zaisťujúce realistické farby vám sprostredkuje pohlcujúci zážitok s ostrým a prenikavým obrazom.

Ultra jemné rozlíšenie

Nebývale jemné rozlíšenie si rýchlo zamilujete. Tam, kde iné zariadenia končí, televízia zo série A9 začínajú. Aj ten najväčší detail bude dokonale ostrý a vo verných farbách. 400Hz frekvencie Clear Motion Index zaistí plynulý obraz aj pri rýchlom pohybe. Nespoznáte, že sa ešte stále pozeráte na televíziu.

svet zábavy

Smart TV novej generácie s intuitívnym rozhraním vás pohodlne a rýchlo prenesie k vašim obľúbeným aplikáciám. Zabavte sa, zostaňte v spojení so svojimi priateľmi cez sociálne siete či sledujte dianie vo svete. Surfujte na internete s webovým prehliadačom, na veľkej obrazovke to bude nový zážitok.

nabitý technológiami

Televízor si ľahko začleníte do domácej siete vďaka bezdrôtovému pripojeniu pomocou Wi-Fi. Streamujte hudbu, videá či si pustite prezentáciu fotiek z vášho počítača priamo na obrazovku televízie. Aj to, čo si prehrávate na vašom smartphonu, môžete teraz zároveň vidieť aj na veľkej obrazovke, a to vďaka systému Miracast. Pripojte USB kľúč alebo pevný disk a sledujte všetko, čo na nich máte uložené. Technológia DLNA vám ľahko umožní zdieľať obsah medzi ostatnými multimediálnymi zariadeniami.Náročného užívateľa určite poteší podpora pre montáž na stenu pomocou držiakov štandardu VESA.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C, Duálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 124,4 cm
Výška 77,4 cm
Hĺbka 23 cm
Výška bez podstavca 74 cm
Hĺbka bez podstavca 9,5 cm
Hmotnosť 21,8 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WK680t6k
Produktové číslo:  55UA6406

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19