Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

55" TCL 55T7B

+ 3 roky záruka po registrácii

55" TCL 55T7B

Chcete si v domácom prostredí užiť tie isté filmové zážitky, ktoré ponúka kino? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor TCL. Prežite úžasné vizuálne zážitky vďaka technológii QLED a podporovaným formátom HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás dozaista uchvátia. Veľmi potešení budú aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming uspokojí všetkých náruživých herných nadšencov. Smart TV TCL využíva moderný operačný systém Google TV a jeho dizajn dopĺňa skutočne elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora navyše doplní titán farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 200×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou dodávaného balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Hlavné prednosti televízora 55" TCL 55T7B

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor TCL
  • Neuveriteľné vizuálne zážitky ponúka technológia QLED a podporované formáty HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV TCL je riadený pokročilým operačným systémom Google TV
  • Podsvietenie typu Direct LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a TÜV Low Blue Light
  • Zvuk ako v kine obstará Dolby Atmos
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie hlasom a webový prehliadač
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Skype, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, Crunchyroll, iVysílání, Radio FM, Eurosport, TennisTV, FIFA+, NFL, MLB, UEFA,tv, Google Meet, Euroleague TV, JOJ Play, Kuki, FilmBox a F1 TV

Prekvapí vás výnimočne ostrý obraz televízora

Zahoďte všetky starosti, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor TCL je vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky schopný zobrazovať veľmi podrobný obraz. Značenie 4K vyjadruje štvornásobné množstvo zobrazovaných bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, vďaka tomu je možné prenášať filmy a programy na vašu obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Direct LED poskytuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa inteligentne prispôsobuje obsahu obrazu a zaručuje vynikajúci kontrast a verné podanie farieb.

Televízor 55
Televízor 55

QLED na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia QLED TV ponúka vynikajúci vizuálny zážitok. Displej QLED disponuje nezameniteľnou technologickou výhodou, ktorá zobrazuje bezkonkurenčne najširšie farebné spektrum a obraz je absolútne verný predlohe. Ponúkne vám dokonalý obraz aj pri silnom svetle alebo pri sledovaní z bočných pozícií.

Umožňuje zobrazenie obsahu vo formátoch HDR

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HDR10+, Dolby Vision a HLG. Jas obrazu je pri HDR10 upravený na základe scény s maximálnym jasom. HDR10+ umožňuje, že jas obrazu sa mení dynamicky pre každú snímku. Dolby Vision vám aj bez ohľadu na jas obrazu ponúka širokú paletu bohatých farebných odtieňov.

Televízor 55
Televízor 55

Pokorte všetkých protivníkov v hrách vďaka televízoru TCL

S balíčkom herných funkcií získate výhody proti konkurenčným hráčom. Dobrá grafika, okamžité reakcie a minimálna odozva sú pri hraní hier kľúčové. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) a Cloud gaming bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor TCL pracuje ako efektívny monitor, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Najmodernejší operačný systém ukrýva neobmedzenú zábavu

Smart televízor Google TV prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v oblasti TV. Ľahko a rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Jednoducho tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti ručne prepisovať názov na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia teraz budete ovládať jediným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vami vybraná aplikácia.

Televízor 55
Televízor 55

Využívajte všetky smart funkcie televízora TCL

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje nielen sledovanie televízie, ale tiež prístup k ďalším online možnostiam bez potreby používania ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Pomocou smart funkcií môžete prechádzať internetový obsah, vyhľadávať informácie, sledovať videá, streamovať online obsah, komunikovať prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie.

Ideálny televízor pre každého z vás

Podporuje komunikáciu a synchronizáciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami za pomoci WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast a WiFi5. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Atmos. Dolby Atmos poskytuje 3D zvukovú reprodukciu pomocou väčšieho počtu kanálov. V jednom kanáli môže byť počuť zvuk streľby a v inom kanáli zase mechanika zbrane, to zaručí väčšiu presnosť a reálnosť umiestnenia zvuku v priestore.

Televízor 55
Televízor 55

Vyskúšajte nové rozmery zábavy so špičkovou multimediálnou technológiou

QLED televízor TCL vás určite upúta svojimi multimediálnymi funkciami. Keď vás televízne vysielanie prestane baviť, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov.

Farebná hĺbka:

10

Rozmery:

76,2 × 122,6 × 28 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

71,1 × 8,1 cm (V × H)

Hmotnosť:

11,1 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, TÜV Low Blue Light
Povrch obrazovky Matný
Podporované HDR štandardy HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG
Farebná hĺbka 10

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2024

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV, Vodafone TV, F1 TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,6 cm
Výška 76,2 cm
Hĺbka 28 cm
Výška bez podstavca 71,1 cm
Hĺbka bez podstavca 8,1 cm
Hmotnosť 11,1 kg
VESA prichytenie 200×300

Farba

Farba Titán

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 77 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 150 kWh/1000h

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný
Kód:  WK690c2l2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55T7B
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12