Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" TCL 55P635

4,6 43 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
379 €

55" TCL 55P635

Smart televízor TCL P635 4K HDR TV – množstvo zábavy s pestrou výbavou a systémom Google TV

TCL televízory série P635 prinášajú nadštandardnú 4K HDR kvalitu obrazu s dôrazom na detaily, farby a kontrast. Použitý VA panel s Direct LED podsvietením sa stará o vysoký kontrast a hlboké podanie čiernej farby, čo poteší najmä filmových a seriálových fanúšikov. Nadšení ale budú aj hráči vďaka modernej výbave s HDMI 2.1 a hernej optimalizácii Game Master pre nízku odozvu a automatický herný režim. Zvukovo vsádza Smart televízor TCL P635 4K HDR TV na vysokú kvalitu pod taktovkou Dolby Audio technológie. Google TV má pestrú ponuku funkcií, medzi ktorými nájdete napríklad vstavaný Chromecast a Google Assistant, a taktiež aplikácií, ktorých je na výber naozaj veľa. Tento funkciami a technológiami napchatý model P635 prichádza v krásne tenkom a elegantnom vyhotovení v bezrámčekovom kovovom dizajne.

Google TV TCL 55P635

4K HDR – živosť obrazu UHD TV TCL P635 vďaka úžasnému kontrastu, farbám a detailom

Vyššia kvalita dnešného obsahu nie je daná len vyšším rozlíšením v pixeloch, ale aj HDR – vysokým dynamickým rozsahom. HDR zaisťuje výbornú úroveň detailov a prekreslenie svetlých aj tmavých scén UHD TV TCL P635.

Google TV TCL 55P635

SMART LED televízor poteší podporou HDR10 pre obraz bohatý na detaily

HDR 10 zaistí optimálne nastavenie kontrastu, jasu a farieb pre najvyššiu kvalitu, vernosť a živosť obrazu. Smart LED televízor TCL P635 tak zachytáva každý najjemnejší detail vo všetkých typoch scén.

Dynamic colour enhancement – technológia pre lepšie zobrazenie farieb

Funkcia Dynamic Color Enhancement pochádza z dielne TCL a je tu preto, aby lepšie reprodukovala farby a optimalizovala ich živosť pre celkovo lepší zážitok z obrazovej kvality. Finálny obraz vás pri 4K Ultra HD TV TCL P635 určite poteší.

Game master pre skvelý herný zážitok

Funkcia Game Master pri televízii TCL P635 prináša optimálne nastavenie pre hry – na docielenie najlepšej možnej grafiky na hranie, ale aj najkratšie možné odozvy (input lag) pre komfortné hranie a možnosť rýchlych reakcií. S HDMI 2.1 a funkciou ALLM sa tak deje automaticky. 
Kvôli výborným herným vlastnostiam je aj TCL oficiálna TV pre hru Call of Duty.

Dolby Audio garantuje čistý a dynamický zvuk

Vďaka Dolby Audio si môžete vychutnať čistý a bohatý zvuk pre všetky žánre vašej zábavy tiahnuci sa z reproduktorov Smart TV TCL P635. Dolby Laboratories sú profesionáli v obore zvuku a dodávajú svetovej kinematografii a zábavnému priemyslu svoje špičkové technológie, a vy si môžete vychutnať kvalitné podanie zvuku v réžii Dolby na televízii TCL P635 priamo u vás doma.

Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories.

Google TV – Jednoducho neobmedzená zábava s TCL P635

Google TV pre ľahko dostupnú neobmedzenú zábavu. Všetok obsah, ktorý máte radi, presne tak, ako ho chcete – na 4K LED televízore TCL P635.
* Niektoré aplikácie, obsah alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých regiónoch. Google Assistant vyžaduje internetové/dátové pripojenie. Dátové tarify môžu byť spoplatnené. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí na službách, zariadeniach a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých lokalitách. 

Google assistant – váš spoločník do inteligentného sveta Google TV

Inteligentný televízor TCL P635 je dodávaný so vstavaným Google Assistantom. Vydávajte príkazy, pýtajte sa a Asistent vám ich poskytne. Dokonca sa naučí vaše preferencie a pomôže vám odporučiť váš ďalší obľúbený program. Asistent robí všetko, od najnovších verzií až po ovládanie domáceho osvetlenia.


* Asistent Google nie je k dispozícii v niektorých jazykoch a krajinách. Asistent Google vyžaduje internetové/dátové pripojenie. Môžu byť účtované poplatky za prenos dát. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí od služby, zariadenia a siete a nemusí byť k dispozícii vo všetkých oblastiach.

Google Duo – Buďte spolu s vašimi blízkymi pomocou TV s WiFi TCL P635

Google Duo* je aplikácia na komunikáciu. Nájdete ju v mobiloch, počítačoch aj smart televíziách Google TV a Android TV. Ponúka vám možnosť priamo z vašej TV s WiFi TCL P635 využiť hlasové hovory a videohovory na spojenie sa s vašimi blízkymi. Na hlasové hovory postačí vstavaný mikrofón a pokiaľ chcete využiť aj videohovory, tak môžete pripojiť USB kameru s podporou UVC.


* Vyžaduje prihlásenie sa pomocou vášho Google účtu.

Netflix, HBO Max, Apple TV, Disney+, Amazon Prime Video a mnoho ďalšieho

Smart LED televízory TCL Android TV aj Google TV ponúkajú streamingové aplikácie všetkých svetových gigantov. Niektoré služby sa na našom území už zabývali a niektoré sú nové. Všetky si svojou kvalitou aj rozsiahlou ponukou titulov z radov filmov a seriálov hovoria o vašu pozornosť.

55-palcový televízor TCL zaujme ultra tenkým bezrámčekovým kovovým vyhotovením

55-palcový televízor TCL P635 kladie dôraz na eleganciu. Bezrámčekový kovový dizajn pôsobí elegantne a zároveň použitie kovu zvyšuje odolnosť celého produktu. Bezrámčekové vyhotovenie nechá obraz naozaj vyniknúť. 139 cm TV TCL P635 jednoducho zapadne do každého interiéru.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 px

Obrazovka

Technológia LCD LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR, Local Diming
Maximálny jas 330 nit

Typ

Operačný systém Google TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2022

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Meet, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+, CI+ 1.4
HDMI 3 ×
USB 1 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,6 cm
Výška 76,5 cm
Hĺbka 26,7 cm
Výška bez podstavca 71,5 cm
Hĺbka bez podstavca 8,1 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 111,6 cm
Hmotnosť 10 kg
VESA prichytenie 200×200

Farba

Farba Čierna

Zvuk

Ďalšie vlastnosti zvuku Automatická regulácia hlasitosti, Oddelená regulácia hlasitosti slúchadiel

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 59 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 90 kWh/1000h

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii
Kód:  WK690c2k3d0
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  55P635
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14