Obnoviť stránku

55 "SONY KD-55X8505BBAEP

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55 "SONY KD-55X8505BBAEP

Televízia SONY s rozlíšením Ultra HD vám prináša úplne nový rozmer televíznej zábavy. Spolu s najnovšou technológiou 4K ponúka štvornásobok detailov oproti Full HD , A tak objavíte jedinečné detaily, o ktorých ste doteraz nevedeli, že existujú. Po priblížení k obrazovke neuvidíte jednotlivé pixely, ako je tomu zvykom u bežných televízorov, ale naskytne sa vám pohľad na bezchybný a hladký obraz s úžasnou hĺbkou a ostrosťou. S Ultra HD obrazom sa sledovanie filmov stáva nezabudnuteľným zážitkom. Absolútne unikátne technológie Triluminos vytvára neuveriteľne skutočné a prirodzené odtiene farieb , Vďaka rozšírenému farebnému spektru. Získate pocit, že sa nepozeráte na televíziu, ale že vidíte prekrásne scenérie cez otvorené okno. Prečo pozerať na televízne vysielanie alebo filmy v nízkej kvalite, keď to ide aj inak.
Prevratná technológia X-Reality Pro optimalizuje obrazový signál . Už žiadne rozmazané šmuhy a kockovaný obraz. Technológia vylepšuje jednotlivé textúry a detaily tým, že redukuje šum a rušenie obrazu. Nedochádza teda k prekrývaniu farieb. Všetok obrazový materiál je okamžite zdokonalený na kvalitu, ktorá vám vyrazí dych. Novinkou je pridaný režim pre futbalových nadšencov , Kedy dokáže optimalizovať obraz aj zvuk pre živú prenesenie atmosféry štadióne do vašej obývačky. K tomu má pričlenené nové rozhranie, kde zobrazí novinky z rôznych zdrojov, a vy tak budete dodanými informáciami vždy presne v obraze.
WiFi pripojenie vám otvorí dvere do sveta multimediálnej zábavy, zvaného Sony Entertainment Network . Okrem prezeranie internetového obsahu pomocou webového prehliadača, tak môžete sťahovať stovky filmov, videí, alebo užitočných a zábavných aplikácií. Televízor spĺňa certifikáciu DLNA , Takže sa ľahko stane prvkom vašej domácej siete, kde bude môcť byť v spojení s ďalšími kompatibilnými zariadeniami. Vy budete mať možnosť napr. z notebooku či NAS servera prenášať multimediálny obsah priamo na obrazovku . Prítomnosť USB rozhranie sa ďalej ponúka pre pripojenie mobilného dátového úložiska, z ktorého si prehráte prakticky akýkoľvek multimediálny obsah. MHL rozhranie má na starosti káblové spojenie s kompatibilnými telefónmi a tablety. Vo chvíli, kedy zrkadlí obsah na televíziu, zároveň dobíja batériu .

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 54,72 " (139 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Pasívny 3D

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Svetelný senzor

Pripojenie

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,2 cm
Výška 78,5 cm
Hĺbka 28,5 cm
Výška bez podstavca 74 cm
Hĺbka bez podstavca 6,6 cm
Hmotnosť 24,1 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS767e3
Produktové číslo:  KD55X8505BBAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02