Obnoviť stránku

55" Sony Bravia OLED XR-55A80J

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia OLED XR-55A80J

Inteligentný TV Sony Bravia XR-55A80J vás vtiahne do deja sýtym zvukom a detailným 4K rozlíšením na skvostnom OLED paneli

Vybavte svoju obývačku novým inteligentným televízorom Sony Bravia XR-55A80J so systémom Android a vychutnajte si detailné 4K rozlíšenie na 55“ uhlopriečke. Využitím moderných technológií a algoritmov si na obrazovke vychutnáte hladký a detailný obraz v takmer reálnych farbách. Veľkou výhodou inteligentného televízora Sony Bravia XR-55A80J je využitie OLED panelu. K internetu televízor Sony Bravia XR-55A80J pripojíte buď cez LAN kábel, alebo pomocou bezdrôtového WiFi pripojenia. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Vision a Dolby Atmos. Priestorovýzvuk vychádza z reproduktorov s celkovým výkonom 30 W. Android TV podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma i HDR10. Na pripevnenie televízora na stenu vám poslúži držiak štandardu VESA 300 × 300 mm.

Kľúčové vlastnosti inteligentného OLED TV Sony Bravia XR-55A80J

  • Televízor má 55“ uhlopriečku a pracuje s detailným 4K rozlíšením
  • Možnosť inštalácie držiaka TV so štandardom VESA 300 × 300 mm
  • Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A80J využíva skvostný OLED panel poskytujúci bezkonkurenčný obraz
  • O kvalitné ozvučenie sa postarajú 30 W reproduktory a technológia Dolby Atmos
  • Sony Bravia XR-55A80J využíva systém Android, ktorý ponúka rad inteligentných funkcií a aplikácií
  • Výhodou televízora Sony je aj podpora Google TV
  • Po pripojení externého HDD je možné nahrávať obľúbené relácie
  • Integrované 16 GB úložisko na aplikácie a podobne
  • Na pripojenie inteligentných zariadení, či soundbarov môžete využiť Bluetooth pripojenie
  • K internetu sa môžete pripojiť prostredníctvom WiFi, alebo LAN kábla
  • Televízor Sony Bravia XR-55A80J podporuje hlasové ovládanie
  • Komponenty televízora Sony Bravia XR-55A80J sú vyrobené z recyklovaného plastu
  • Pre hráčov je v televízore pripravený špeciálny herný režim

Vnútri televízora Sony Bravia XR-55A80J sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž televízor Sony Bravia XR-55A80J vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto vám bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Pozrite sa na 4K obraz tak, ako ho vníma naše oko

Sony Bravia XR-55A80J sprostredkuje obraz s reálne pôsobiacou hĺbkou. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak v priebehu chvíľky prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Táto technológia v spolupráci s OLED panelom vytvorí na obrazovke televízora Sony Bravia XR-55A80J vysoko reálny obraz s čistou čiernou.

Sony Bravia XR-55A80J

Úžasná hĺbka obrazu, ktorá nemá obdobu

Technológia XR Contrast Booster upravuje jas a zobrazí oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zaručí televízoru Sony Bravia XR-55A80J dych vyrážajúci kontrast. U OLED panelu nehrozí, že by ste prišli aj o najmenšie detaily kvôli tieňom, alebo prehnanému jasu.

Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J presne zobrazí všetky farby

Inteligentný televízor Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS PRO zvládne Sony Bravia XR-55A80J reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo vám zaručí reálne podanie farieb.

Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J dokáže reprodukovať stratené textúry

Televízor Sony Bravia XR-55A80J dokáže previesť akýkoľvek obsah, či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 4K, vďaka funkcii XR 4K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami, s pomocou ktorých zvládne obnoviť stratené textúry a detaily.

Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J ukáže obraz bez rozmazania

Televízor pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo vám zaručí plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zabezpečí, aby bol výsledný obraz televízora Sony Bravia XR-55A80J zreteľný a plynulý.

Sony Bravia XR-55A80J rozoznie vašu obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A80J má kvalitné reproduktory s celkovým výkonom 30 W, ktoré vytvárajú pohlcujúci zvuk v spolupráci s procesorom Cognitive Processor XR. Vďaka tomu budete počuť zvuk ako nikdy predtým, pretože teraz bude oveľa zreteľnejší, a to nech sledujete čokoľvek. Televízor Sony Bravia XR-55A80J vám poskytne dokonale zladený obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J zladí zvuk s akciou na obrazovke

S pomocou funkcie XR Sound Position bude obraz televízora Sony Bravia XR-55A80J doplnený o reálny zvuk, perfektne zladený s práve prebiehajúcim dejom.

Sony Bravia XR-55A80J

Nechajte sa obklopiť 3D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, tak si môžete byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. Sony Bravia XR-55A80J využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk na poskytnutie komplexného zážitku zo sledovania obsahu.

Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J zvýrazní hlasy počas dialógov

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A80J automaticky zvýši hlasitosť dialógov využitím technológie Voice Zoom 2. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýze a následnom zvýšení jeho čistoty.

Ovládajte televízor Sony Bravia XR-55A80J hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si na televízore Sony Bravia XR-55A80J požadovanú reláciu. Môžete vysloviť celý názov titulu, alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý vám ukáže širší výber zo zvoleného žánru. Na Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

Sony Bravia XR-55A80J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Ak vlastníte iPhone určite oceníte, že televízor Sony Bravia XR-55A80J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízoru a streamovať video aj audio na obrazovku Sony Bravia XR-55A80J. Na ľahké streamovanie videí, fotografií a ďalšieho obsahu z vášho inteligentného telefónu do televízora Sony Bravia XR-55A80J využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačenie jediného tlačidla na vašom zariadení a všetko z vášho telefónu získa nový, väčší rozmer.

Sony Bravia XR-55A80J využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať jednoducho jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a na televízore Sony Bravia XR-55A80J sa zapne vaša obľúbená streamovacia služba.

Sony Bravia XR-55A80J šetrí životné prostredie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-55A80J sú vyrobené z recyklovateľného plastu SORPLAS, ktorý má v sebe vysoký podiel už recyklovaného plastu.

Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J má nastaviteľný stojan Prestige

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A80J umiestníte bez problémov kamkoľvek, a to nielen vďaka kompatibilite s VESA 300 × 300 mm, ale hlavne vďaka hliníkovému stojanu. Ten je nastaviteľný v troch smeroch:

  • Štandardné nastavenie pri sústredení sa na obraz
  • Úzke nastavenie je zase ideálne pre menšie police
  • Nastavenie pre soundbar
Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J má minimálne okraje

Televízor Sony Bravia XR-55A80J má úplne minimálny kovový rámik, čo vám umožní maximálne sa sústrediť na samotný obraz a nie na rámik.

Sony Bravia XR-55A80J

Prémiový hliníkový stojan

Vrstvený hliníkový stojan bol navrhnutý tak, aby ladil ako s televízorom Sony Bravia XR-55A80J, tak aj s vaším interiérom.

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A80J optimalizuje obraz aj zvuk podmienkam v miestnosti

Obrazovka inteligentného televízora Sony Bravia XR-55A80J disponuje svetelnými senzormi, ktoré upravujú jas obrazovky v závislosti na svetelných podmienkach v miestnosti. Na podobnom princípe funguje aj akustická kalibrácia upravujúca zvukový výstup z televízora Sony Bravia XR-55A80J.

Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J využíva presnú akustickú kalibráciu

Bude úplne jedno, kam sa usadíte. Televízor Sony Bravia XR-55A80J dokáže zistiť vašu polohu a na mieru tak upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli vychutnať zvuk ako by ste sedeli priamo pred obrazovkou televízora Sony Bravia XR-55A80J.

Sony Bravia XR-55A80J

Režim určený špeciálne pre Netflix

Televízor Sony Bravia XR-55A80J má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne relácie z dielne Netflixu. Vďaka tomu budú vízia aj zámer autora úplne zachované.

Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia vám zaručí, že televízor Sony Bravia XR-55A80J verne reprodukuje obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-55A80J

Vychutnajte si zážitok ako v kine

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A80J podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu vám všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Doly Atmos zase vyplní vašu obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Sony Bravia XR-55A80J

Sony Bravia XR-55A80J má skvelý kontrast

XR OLED Contrast zosilňuje farby a kontrast v svetlých miestach obrazovky a zobrazenie naozaj sýtej čiernej. Vďaka tomu si vychutnáte výrazný kontrast, takže všetky detaily budú zreteľné aj v oblastiach s tmavými tieňmi, či odleskmi.

Sony Bravia XR-55A80J

Vychutnajte si veľké množstvo zábavy

S televízorom Sony Bravia XR-55A80J na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete.

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 106 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 129 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2021

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link
SMART funkcie HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2
Výstupy 2.0 USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,7 cm
Výška 73,5 cm
Hĺbka 33 cm
Výška bez podstavca 71,2 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 103 cm
Hmotnosť 19 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Klasický
Kód:  WS7910
Produktové číslo:  XR55A80JAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07