Obnoviť stránku

55 "Sony Bravia KDL-55W805B

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55 "Sony Bravia KDL-55W805B

Televízor od spoločnosti Sony KDL-55W805B ponúka veľký panel s uhlopriečkou 55 palcov a LED podsvietením. Vďaka jedinečnému obrazovému procesoru si užijete úchvatnú kvalitu obrazu, či už sa jedná o filmy prehrávanej pomocou Blu-ray diskov alebo bežné televízne vysielanie. Výrazne redukuje šum a ponúka skutočne kvalitný ostrý obraz v rozlíšení Full HD (1980 x 1020 pixelov). Novinkou je pridaný režim pre futbalových nadšencov, kedy dokáže optimalizovať obraz aj zvuk pre živú prenesenie atmosféry štadióne do vašej obývačky. K tomu má pričlenené nové rozhranie, kde zobrazí novinky z rôznych zdrojov, a vy tak budete dodanými informáciami vždy presne v obraze.
Ani zvuková reprodukcia nezostáva pozadu. O kvalitnú reprodukciu zvuku sa starajú dva reproduktory s celkovým výkonom 20 W. Technológie CLEARAUDIO + dokáže vyladiť zvuk televízora na pôsobivý, citovo obohacujúce zážitok, ktorý vás obklopí. Technológie Bass Reflex a špeciálna konštrukcia reproduktorov vytvára čistý a bohatý zvuk od j asných výšok po mohutnej hĺbky. Zvuk bude vždy krásne čistý, či už počúvate hudbu alebo filmy s priestorovými efektmi.
Sledujte filmy v 3D na disku Blu-ray Disc, televízne vysielanie v 3D a videá na webe s obrázkami v 3D plnými drobných detailov - to všetko s prirodzenou hĺbkou ostrosti, ktorá sa príjemne sleduje. Dvoje okuliare TDG-BT400 sú súčasťou balenia. Rýchle a intuitívne rozhranie Bravia umožňuje prechádzať televízne kanály, odporúčaná videá, fotografie alebo dokonca obsah internetu. Využiť môžete svoje chytré telefóny alebo tablety so systémom Android alebo iOS pre zdieľanie fotografií a videí. Prehliadanie internetu zjednoduší vstavaný internetový prehliadač a pripojiť možno široké spektrum bezdrôtových klávesníc či myší.
Televízne vysielanie si užijete vďaka vstavanému digitálnemu, satelitnému u káblovému tunera. Samozrejmosťou je príjem kanálov v HD rozlíšení. Obľúbené relácie môžete nahrávať na externé úložisko pomocou USB konektora. Na pripojenie všetkých druhov prehrávačov slúži HDMI porty s podporou MHL, ktoré má na starosti káblové spojenie s kompatibilnými telefónmi a tablety. Vo chvíli, kedy zrkadlí obsah na televíziu, zároveň dobíja batériu. Neoddeliteľnou súčasťou je plnohodnotný SCART k prepojeniu so staršími prístrojmi napr videorekordérov. Iste poteší slúchadlový výstup pre nerušené počúvanie.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podpora 3D Aktívny 3D

Typ

Operačný systém Vlastný OS
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Svetelný senzor

Pripojenie

HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,4 cm
Výška 76,4 cm
Hĺbka 19,7 cm
Výška bez podstavca 72,2 cm
Hĺbka bez podstavca 6,5 cm
Hmotnosť 18 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS755h6
Produktové číslo:  KDL55W805BBAE2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04