Obnoviť stránku

55'' Sony Bravia KD-55XH9505

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55'' Sony Bravia KD-55XH9505

Full Array LED Android TV Sony Bravia KD-55XH9505 vám poskytne nádherný obraz a priestorový zvuk

Sony Bravia KD-55XH9505 sa pýši uhlopriečkou 139 cm, na ktorej zobrazí obsah s podporou úchvatného 4K rozlíšenia. O verné podanie najrôznejších farebných odtieňov sa postará štandard HDR10 a prepracovaný TRILUMINOS displej. Televízor disponuje radom inteligentných funkcií, vďaka ktorým bude nielen jeho sledovanie, ale aj ovládanie, úplne prirodzený a skvelý zážitok. Sony Bravia KD-55XH9505 je kompatibilný s VESA, takže ho môžete pokojne pripevniť na stenu. Či už bude stáť alebo visieť, vďaka svojmu dizajnu s čistými líniami a minimálnymi rámčekmi vkusne doplní akýkoľvek interiér. Sony Bravia KD-55XH9505 má v sebe zabudované 20 W reproduktory s rýdzim, plnohodnotným zvukom. Vďaka systému Android budete mať k dispozícii rad inteligentných aplikácií. Sony Bravia KD-55XH9505 je ideálnym televízorom pre systém PlayStation.

Kľúčové vlastnosti Full Array TV Sony Bravia KD-55XH9505

  • Úchvatné 4K rozlíšenie
  • Uhlopriečka 139 cm
  • Moderný a elegantný dizajn s tenkými rámčekmi
  • Kvalitné 20 W reproduktory
  • Podpora najrôznejších video formátov
  • Jednoduché pripojenie vášho inteligentného telefónu alebo USB k televízoru
  • Priame podsvietenie Full Array LED
  • Vysoký dynamický rozsah HDR10
  • 4 zvukové režimy (Štandardný, Hudba, Kino, Šport)
  • Priestorový zvuk DTS (digitálny priestorový zvuk)
  • Podpora Dolby Atmos
  • Dolby Video, HLG
  • Dynamické vylepšenie kontrastu a farieb
  • X-Motion Clarity (100 Hz)
  • Pripojenie k internetu pomocou WiFi alebo kábla
  • Kompatibilita s VESA
  • Bluetooth 4.2
  • Vstavané úložisko 16 GB

Prednosti Full Array Android TV Sony Bravia KD-55XH9505

Sony Bravia XH95

Živý obraz so skvelým kontrastom

Kombinácia vysokého rozlíšenia, moderného procesora a vyspelého displeja vám zaistí maximálny zážitok zo sledovania.

Sony Bravia XH95

Prvotriedne zvukové podanie

Výškové reproduktory slúžia na umiestnenie zvuku vzhľadom k obrazovke. Vďaka tomu budete počuť vyladený zvuk zo správnej časti scény.

Sony Bravia XH95

Prepracovaný dizajn

Úzky rámik televízora Sony Bravia KD-55XH9505 vás nijako nebude rušiť, takže sa môžete celkom sústrediť na prehrávaný obsah.

Nebudete ochudobnení ani o jediný detail

Televízor Sony Bravia KD-55XH9505 disponuje moderným procesorom, ktorý sa nachádza aj v 8K televízoroch. Tento procesor analyzuje dáta a postará sa tak o zvýšenie kontrastu v každej scéne, vďaka čomu uvidíte nepreberné množstvo detailov.

Sony Bravia KD-55XH9505 vám sprostredkuje realistický kontrast

Full Array LED je špeciálna technológia, ktorá využíva zóny LED diód s nezávislým rozsvietením. Takto televízor môže zobraziť svetlé miesta svetlejšie a tmavé miesta ešte tmavšie. Vďaka tomu bude kontrast oveľa realistickejší. Technológia X-tended Dynamic Range™ PRO ešte upravuje jas, aby televízor Sony Bravia KD-55XH9505 mohol zobraziť viac odleskov a hlbšiu čiernu v tieňoch.

Sony Bravia XH95

Špičkový panel LCD siahajúci až k okrajom

Sony Bravia XH95

Bežné podsvietenie Full Array LED

Sony Bravia XH95

Full Array LED a X-tended Dynamic Range od Sony

Vylepšenia objektov pomocou HDR

Object-based HDR remaster je technológia, ktorá sa stará o analýzu farieb objektov na obrazovke televízora Sony Bravia KD-55XH9505 a následnú úpravu kontrastu. Vďaka jednotlivo vylepšeným objektom dosiahne televízor sprostredkovanie oveľa väčšej hĺbky obrazu a detailnejšiu textúru.

Užite si aj ten najdrobnejší detail vďaka 4K rozlíšeniu

Sony Bravia KD-55XH9505 má vo svojej výbave moderný procesor X1™ Ultimate, ktorý analyzuje a spracováva dáta, vďaka čomu doplňuje 4K obraz o detaily a textúry. Ak budete sledovať film v 2K alebo Full HD rozlíšení, televízor automaticky zlepší rozlíšenie takmer na úroveň 4K prostredníctvom technológie 4K X-Reality™ PRO. Sony Bravia KD-55XH9505 disponuje technológiou Object-based Super Resolution, ktorá sa postará a verné zobrazenie textúr objektov.

S TV Sony Bravia KD-55XH9505 odhalíte svet farieb

Televízor Sony má špeciálne TRILUMINOS displej, ktorý sprostredkuje oveľa širšiu paletu farieb, než ste boli doteraz zvyknutí. Vďaka tomu uvidíte tie najrôznejšie odtiene farieb a svet na obrazovke televízora Sony Bravia KD-55XH9505 doslova ožije vo vašej obývačke.

Aj svižné scény môžu byť čisté a jasné

Sony Bravia KD-55XH9505 má k dispozícii technológiu X-Motion Clarity™, vďaka ktorej bude obraz jasný, čistý a plynulý. Technológia jednotlivo kontroluje zábery a upravuje jeho jas, aby vám nič neuniklo.

Spolupráca Dolby Vision s HDR

Sony Bravia KD-55XH9505 disponuje technológiou Dolby Vision a štandardom s vysokým rozlíšením (HDR), vďaka čomu si budete môcť užiť pútavý zážitok pri sledovaní filmov a seriálov. Scény doslova ožijú pomocou výraznejšieho osvetlenia, žiarivejších farieb a temnejšej čiernej.

Netflix Calibrated Mode

Tento režim bol vyvinutý pre pôvodné relácie streamovacej služby Netflix. Vďaka tomu si na televízore Sony Bravia LED KD-55XH9505 užijete obraz tak, ako ho zamýšľali autori.

Dobré farebné podanie zo všetkých strán

Či už sa na televízor pozeráte priamo alebo z uhla, obraz uvidíte vždy v rovnakých sýtych farbách. Panel X-Wide Angle zaistí vždy verné farebné podanie.

Obklopte sa kvalitným zvukom

Sony Bravia LED KD-55XH9505 má 20 W reproduktory, ktoré sprostredkujú čistý zvuk prichádzajúci zo všetkých smerov. Vďaka tomu sa tak vždy ocitnete priamo v centre diania.

Acoustic Multi-Audio

Sony Bravia LED KD-55XH9505 disponuje dvoma výškovými reproduktormi, ktoré slúžia na polohovanie zvuku v zadnej časti televízora. Vďaka tomu môže zvuk presne nasledovať pohyb na obrazovke a dodať to správne ozvučenie.

Sony Bravia XH9505

Bežný okrúhly reproduktor

Zvuk z bežných reproduktorov je dobrý, ale ide o rozmerné konštrukčné riešenie.

Sony Bravia XH9505

Tenký oválny reproduktor

Pri snahe o zoštíhlenie televízora dochádza k zníženiu kvality zvuku.

Sony Bravia XH9505

Reproduktor X-Balanced Speaker

Sony Bravia LED KD-55XH9505 má špeciálne reproduktory, ktoré vydávajú skvelý zvuk, ale TV si zachová tenkú konštrukciu.

Všadeprítomný zvuk s Dolby Atmos

Sony Bravia KD-55XH9505 vám sprostredkuje komplexný zážitok zo sledovania ľubovoľného obsahu. Užite si nielen skvelý obraz, ale aj perfektný zvuk. Ten vďaka technológii Dolby Atmos prichádza nie iba spredu, ale aj zhora.

S-Force Front Surround zaistí multidimenzionálny zvuk

Táto technológia vytvára priestorový zvuk, ktorý je porovnateľný so zvukom z niekoľkých samostatných reproduktorov. Vďaka tomu sa ponoríte ešte viac do sledovania vášho filmu.

Technológia Voice Zoom

Sony Bravia KD-55XH9505 vám vďaka Voice Zoom umožní počuť úplne zreteľne ľudskú reč, a to bez nutnosti zvyšovať hlasitosť na ovládači. Túto funkciu využijete pri sledovaní dokumentov alebo spravodajstva.

Ambientná optimalizácia

Televízor Sony Bravia KD-55XH9505 vám zaistí ideálny zážitok zo sledovania. Televízor disponuje technológiou, ktorá sa stará o optimalizáciu obrazu a zvuku podľa okolitého prostredia. Pohodlne sa usaďte a užite si skvelé sledovanie.

Prispôsobenie jasu vašej miestnosti

Televízor Sony Bravia KD-55XH9505 má zabudovaný svetelný snímač, ktorý slúži na určenie svetelných podmienok vo vašej miestnosti. Na základe nameraných hodnôt inteligentný televízor Sony Bravia KD-55XH9505 automaticky upraví jas obrazovky tak, aby bol výsledný obraz vždy dokonalý.

Sony Bravia KD-55XH9505 prispôsobí zvuk prostrediu

Full Array LED TV Sony Bravia KD-55XH9505 je natoľko inteligentný, že dokáže prispôsobiť zvukový výstup vašej miestnosti tak, aby ste si mohli užiť kvalitné ozvučenie. Televízor deteguje najrôznejšie objekty, ktoré by mohli pohlcovať zvuk a reprodukuje zvuk optimalizovaný pre danú miestnosť.

Elegantný dizajn doplní akýkoľvek interiér

Sony Bravia KD-55XH9505 exceluje aj po dizajnovej stránke. Televízor sa pýši úzkym, čistým rámom, ktorý vám umožní plne sa sústrediť na obrazovku. Vďaka svojmu vypracovanému dizajnu televízor Sony Bravia bez problémov splynie s vaším interiérom a vkusne ho doplní.

Sony Bravia XH95

Zapustený hliníkový povrch

Vďaka tomu sa môžete úplne odovzdať dianiu na obrazovke.

Sony Bravia XH95

Nenápadný stojan

Stojan televízora Sony Bravia KD-55XH9505 má dve polohy, ktoré možno využiť – na úzku alebo širokú montáž.

Sony Bravia XH95

Takmer neviditeľné káble

Televízor Sony Bravia KD-55XH9505 má špeciálne držiaky na káble, ktoré tak zostanú úhľadne ukryté. Vďaka tomu vyzerá televízor dobre zo všetkých uhlov.

Nebojte sa prehovoriť

Sony Bravia KD-55XH9505 disponuje vylepšeným hlasovým ovládaním, ktoré vám ihneď umožní užívať si najrôznejšie aplikácie alebo filmy a ďalšie relácie. Stačí si len povedať.

Android TV ponúkne rad aplikácií

Preberajte sa neskutočne širokou ponukou aplikácií, ktoré vám Sony Bravia KD-55XH9505 ponúka. Užite si viac radosti a zábavy s oveľa väčšou porciou aplikácií.

Už nebudete musieť čakať

Sony Bravia KD-55XH9505 spustí aplikácie rýchlejšie ako kedykoľvek predtým – napríklad Netflix nabehne až 3× rýchlejšie ako predtým.

Sony Bravia KD-55XH9505 podporuje funkcie Apple AirPlay a Apple HomeKit

Vďaka funkcii Apple AirPlay možno zdieľať audio alebo video z vášho iPhonu, iPadu alebo Macu priamo na obrazovku televízora Sony Bravia KD-55XH9505. Taktiež budete môcť sledovať filmy a relácie z aplikácie Apple TV.

Stačí jedno stlačenie a môžete si vybrať obľúbený program na Netflixe

Aby ste mali maximálne pohodlie pri výbere programu, disponuje ovládač televízora Sony Bravia KD-55XH9505 špeciálnym tlačidlom Netflix, po ktorého stlačení sa aplikácia ihneď zapne.

Využite svoj inteligentný telefón naplno s Chromecast

Android TV Sony Bravia KD-55XH9505 má v sebe zabudovanú službu Chromecast, vďaka ktorej môžete preniesť všetky videá, fotky, aplikácie alebo hry z displeja telefónu na obrazovku TV, a to v plnej kvalite. Stačí iba jedno kliknutie a požadovaný obsah z vášho inteligentného zariadenia s Android alebo iOS sa objaví na obrazovke televízora Sony Bravia KD-55XH9505.

Inteligentné diaľkové ovládanie

K Sony Sony Bravia KD-55XH9505 môžete pomocou HDMI pripojiť set-top box alebo iné zariadenie, a všetko budete môcť ovládať iba jediným ovládačom. Tento šikovný ovládač má nový zaoblený dizajn s lepším rozložením tlačidiel, takže ovládanie Sony Bravia KD-55XH9505 a ďalších zariadení bude úplne jednoduché a intuitívne.

Softvér na autokalibráciu

Full Array televízor Sony Bravia KD-55XH9505 využíva autokalibračný softvér Calman. Ide o nástroj, ktorý sa postará o presnú kalibráciu a doladenie obrazu a zobrazenie farieb. Táto kalibrácia vám umožní vidieť farby v reálnom podaní.

Podsvietené diaľkové ovládanie

Aby ste mohli ovládať Full Array televízor Sony Bravia KD-55XH9505 aj za šera, budete mať k dispozícii praktické ovládanie s podsvietenými tlačidlami.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 166 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 218 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie HBO Max, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Apple TV
SMART funkcie Inteligentný ovládač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
Výstupy 2.0 USB, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, CI+, Kompozitný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123 cm
Výška 77,9 cm
Hĺbka 31 cm
Výška bez podstavca 71 cm
Hĺbka bez podstavca 7 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 123 cm
Hmotnosť 18,1 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1019e5
Produktové číslo:  KD55XH9505BAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06