Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

55" Sony Bravia KD-55XH9096

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia KD-55XH9096

Full Array LED Android TV Sony Bravia LED KD-55XH9096 vám poskytne nádherný obraz a priestorový zvuk

Sony Bravia LED KD-55XH9096 sa pýši uhlopriečkou 139 cm, na ktorej zobrazí obsah s podporou úchvatného 4K rozlíšenia. O verné podanie najrôznejších farebných odtieňov sa postará štandard HDR10 a prepracovaný TRILUMINOS displej. Televízor disponuje radom inteligentných funkcií, vďaka ktorým bude nielen jeho sledovanie, ale aj ovládanie úplne prirodzený a skvelý zážitok. Sony Bravia LED KD-55XH9096 je kompatibilný s VESA, takže ho môžete pokojne pripevniť na stenu. Či už bude stáť alebo visieť, vďaka svojmu dizajnu s čist ými líniami a minimálnymi rámčekmi vkusne doplní akýkoľvek interiér. Sony Bravia LED KD-55XH9096 má v sebe zabudované 20 W reproduktory s rýdzim, plnohodnotným zvukom. Vďaka systému Android budete mať k dispozícii rad inteligentných aplikácií. Sony Bravia LED KD-55XH9096 je ideálnym televízorom pre systém PlayStation.

Kľúčové vlastnosti Full Array TV Sony Bravia LED KD-55XH9096

  • Úchvatné 4K rozlíšenie
  • Čierne farebné vyhotovenie
  • Uhlopriečka 139 cm
  • Moderný a elegantný dizajn s tenkými rámčekmi
  • Kvalitné 20 W reproduktory
  • Podpora najrôznejších video formátov
  • Jednoduché pripojenie vášho inteligentného telefónu alebo USB k televízoru
  • Priame podsvietenia Full Array LED
  • Vysoký dynamický rozsah HDR10
  • 4 zvukové režimy (Štandardný, Hudba, Kino, Šport)
  • Priestorový zvuk DTS (digitálny priestorový zvuk)
  • Podpora Dolby Atmos
  • Dolby Video, HLG
  • Dynamické vylepšenie kontrastu a farieb
  • X-Motion Clarity (100 Hz)
  • Pripojenie k internetu pomocou WiFi alebo kábla
  • Kompatibilita s VESA
  • Bluetooth 4.2
  • Vstavané úložisko 16 GB

Prednosti Full Array Android TV Sony Bravia LED KD-55XH9096

Živý obraz so skvelým kontrastom

Kombinácia vysokého rozlíšenia, moderného procesora a vyspelého displeja vám zaistí maximálny zážitok zo sledovania.

Prvotriedne zvukové podanie

Výškové reproduktory slúžia na umiestnenie zvuku vzhľadom k obrazovke. Vďaka tomu budete počuť vyladený zvuk zo správnej časti scény.

Prepracovaný dizajn

Úzky hliníkový rám televízora Sony Bravia LED KD-55XH9096 vás nijako nebude rušiť, takže sa môžete úplne sústrediť na prehrávaný obsah.

Užite si obsah ako ho zamýšľali tvorcovia

Televízor Sony Bravia LED KD-55XH9096 oplýva radom funkcií, ktoré vám umožnia sledovať filmy v štúdiovej kvalite.

Nebudete ochudobnení ani o jediný detail

Televízor Sony Bravia LED KD-55XH9096 disponuje moderným procesorom, ktorý sa postará o zvýšenie kontrastu v každej scéne, vďaka čomu uvidíte nepreberné množstvo detailov.

Sony Bravia LED KD-55XH9096 vám sprostredkuje realistický kontrast

Full Array LED je špeciálna technológia, ktorá využíva zóny LED diód s nezávislým rozsvietením. Takto môže televízor zobraziť svetlé miesta svetlejšie a tmavé miesta ešte tmavšie. Vďaka tomu bude kontrast oveľa realistickejší. Technológia X-tended Dynamic Range™ zase upravuje jas, aby televízor Sony Bravia LED KD-55XH9096 mohol zobraziť viac odleskov a hlbšiu čiernu v tieňoch.

Sony Bravia H90

Špičkový panel LCD siahajúci až k okrajom

Sony Bravia H90

Bežné podsvietenie Full Array LED

Sony Bravia H90

Full Array LED a X-tended Dynamic Range od Sony

Vylepšenia objektov pomocou HDR

Object-based HDR remaster je technológia, ktorá sa stará o analýzu farieb objektov na obrazovke televízora Sony Bravia LED KD-55XH9096 a následnú úpravu kontrastu. Vďaka jednotlivo vylepšeným objektom dosiahne televízor sprostredkovanie oveľa väčšej hĺbky obrazu a detailnejšie textúry.

Užite si aj ten najdrobnejší detail vďaka 4K rozlíšeniu

Sony Bravia LED KD-55XH9096 disponuje moderným procesorom 4K HDR Processor X1, ktorý vám sprostredkuje obraz plný detailov v 4K rozlíšení. Ak budete sledovať film v 2K alebo Full HD rozlíšení, televízor automaticky zlepší rozlíšenie takmer na úroveň 4K prostredníctvom technológie 4K X-Reality™ PRO.

S TV Sony Bravia LED KD-55XH9096 odhalíte svet farieb

Televízor Sony má špeciálny TRILUMINOS displej, ktorý sprostredkuje oveľa širšiu paletu farieb, než ste boli doteraz zvyknutí. Vďaka tomu uvidíte tie najrôznejšie odtiene farieb a svet na obrazovke televízora Sony Bravia LED KD-55XH9096 doslova ožije vo vašej obývačke.

Aj svižné scény môžu byť čisté a jasné

Sony Bravia LED KD-55XH9096 má k dispozícii technológiu X-Motion Clarity™, vďaka ktorej bude obraz jasný, čistý a plynulý. Technológia jednotlivo kontroluje zábery a upravuje jeho jas, aby vám nič neuniklo.

Spolupráca Dolby Vision s HDR

Sony Bravia LED KD-55XH9096 disponuje technológiou Dolby Vision a štandardom s vysokým rozlíšením (HDR), vďaka čomu si budete môcť užiť pútavý zážitok pri sledovaní filmov a seriálov. Scény doslova ožijú pomocou výraznejšieho osvetlenia, žiarivejších farieb a temnejšej čiernej.

Netflix Calibrated Mode

Tento režim bol vyvinutý pre pôvodné relácie streamovacej služby Netflix. Vďaka tomu si na televízore Sony Bravia LED KD-55XH9096 užijete obraz tak, ako ho zamýšľali autori.

Obklopte sa kvalitným zvukom

Sony Bravia LED KD-55XH9096 má 20 W reproduktory, ktoré sprostredkujú čistý zvuk prichádzajúci zo všetkých smerov. Vďaka tomu sa tak vždy ocitnete priamo v centre diania.

Všadeprítomný zvuk s Dolby Atmos

Sony Bravia LED KD-55XH9096 vám sprostredkuje komplexný zážitok zo sledovania ľubovoľného obsahu. Užite si nielen skvelý obraz, ale aj perfektný zvuk. Ten vďaka technológii Dolby Atmos prichádza nie iba spredu, ale aj zhora.

S-Force Front Surround zaistí multidimenzionálny zvuk

Táto technológia vytvára priestorový zvuk, ktorý je porovnateľný so zvukom z niekoľkých samostatných reproduktorov. Vďaka tomu sa ponoríte ešte viac do sledovania vášho filmu.

Špeciálne tvarované reproduktory X-Balanced Speaker vám umožnia započúvať sa do zvuku vo vysokej kvalite

Sony Bravia H90

Bežný okrúhly reproduktor

Zvuk z bežných reproduktorov je dobrý, ale ide o rozmerné konštrukčné riešenie.

Sony Bravia H90

Tenký oválny reproduktor

Pri snahe o zoštíhlenie televízora dochádza k zníženiu kvality zvuku.

Sony Bravia H90

Reproduktor X-Balanced Speaker

Sony Bravia LED KD-55XH9096 má špeciálne reproduktory, ktoré vydávajú skvelý zvuk, ale TV si zachová tenkú konštrukciu.

Elegantný dizajn doplní akýkoľvek interiér

Sony Bravia LED KD-55XH9096 exceluje aj po dizajnovej stránke. Televízor sa pýši úzkym, čistým, hliníkovým rámom, ktorý vám umožní plne sa sústrediť na obrazovku. Vďaka svojmu vypracovanému dizajnu televízor Sony Bravia bez problémov splynie s vaším interiérom a vkusne ho doplní.

Sony Bravia H90

Úzky hliníkový rám

Vďaka tomu sa môžete úplne odovzdať dianiu na obrazovke.

Sony Bravia H90

Nenápadný stojan

Stojan televízora Sony Bravia LED KD-55XH9096 má dve polohy, ktoré možno využiť – na úzku alebo širokú montáž.

Sony Bravia H90

Kovový stojan

Úzky kovový stojan je dostatočne elegantný, vďaka čomu nebude narúšať váš interiér.

Nebojte sa prehovoriť

Sony Bravia LED KD-55XH9096 disponuje vylepšeným hlasovým ovládaním, ktoré vám ihneď umožní užívať si najrôznejšie aplikácie alebo filmy a ďalšie relácie. Stačí si len povedať.

Android TV ponúkne rad aplikácií

Preberajte sa neskutočne širokou ponukou aplikácií, ktoré vám Sony Bravia LED KD-55XH9096 ponúka. Užite si viac radosti a zábavy s oveľa väčšou porciou aplikácií.

Už nebudete musieť čakať

Sony Bravia LED KD-55XH9096 spustí aplikácie rýchlejšie ako kedykoľvek predtým – napríklad Netflix nabehne až 3× rýchlejšie ako predtým.

Sony Bravia LED KD-55XH9096 podporuje funkcie Apple AirPlay a Apple HomeKit

Vďaka funkcii Apple AirPlay možno zdieľať audio alebo video z vášho iPhonu, iPadu alebo Macu priamo na obrazovku televízora Sony Bravia LED KD-55XH9096. Taktiež budete môcť sledovať filmy a relácie z aplikácie Apple TV.

Stačí jedno stlačenie a môžete si vybrať obľúbený program na Netflixe

Aby ste mali maximálne pohodlie pri výbere programu, disponuje ovládač televízora Sony Bravia LED KD-55XH9096 špeciálnym tlačidlom Netflix, po ktorého stlačení sa aplikácia ihneď zapne.

Využite svoj inteligentný telefón naplno s Chromecast

Android TV Sony Bravia LED KD-55XH9096 má v sebe zabudovanú službu Chromecast, vďaka ktorej môžete preniesť všetky videá, fotky, aplikácie alebo hry z displeja telefónu na obrazovku TV, a to v plnej kvalite. Stačí iba jedno kliknutie a požadovaný obsah z vášho inteligentného zariadenia s Android alebo iOS sa objaví na obrazovke televízora Sony Bravia LED KD-55XH9096.

Inteligentné diaľkové ovládanie

K Sony Bravia LED KD-55XH9096 môžete pomocou HDMI pripojiť set-top box alebo iné zariadenie, a všetko budete môcť ovládať iba jediným ovládačom. Tento šikovný ovládač má nový zaoblený dizajn s lepším rozložením tlačidiel, takže ovládanie Android TV Sony Bravia LED KD-55XH9096 a ďalších zariadení bude úplne jednoduché a intuitívne.

Softvér na autokalibráciu

Full Array televízor Sony Bravia LED KD-55XH9096 využíva autokalibračný softvér Calman. Ide o nástroj, ktorý sa postará o presnú kalibráciu a doladenie obrazu a zobrazenie farieb. Táto kalibrácia vám umožní vidieť farby v reálnom podaní.

Parametre a špecifikácia

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime 116 kWh/1000h
Spotreba v HDR režime 153 kWh/1000h

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Technológia LCD LED
Podsvietenie Direct LED
Ďalšie vlastnosti obrazu HDR
Podporované HDR štandardy HDR10, Dolby Vision, HLG

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Modelový rok

Modelový rok 2020

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, NETFLIX, HBO Max, Apple TV
Kompatibilita s hlasovým asistentom Google Assistant, Amazon Alexa

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth
Výstupy 2.0 USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, CI+, Kompozitný
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 123,1 cm
Výška 78 cm
Hĺbka 33,8 cm
Výška bez podstavca 71 cm
Hĺbka bez podstavca 7 cm
Šírka podstavca/rozstup nožičiek 105,3 cm
Hmotnosť 17,5 kg
VESA prichytenie 300×300

Farba

Farba Čierna

Obsah balenia

Ovládač v balení Inteligentný

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1019e4
Produktové číslo:  KD55XH9096BAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04