Obnoviť stránku

55" Sony Bravia KD-55A1

Doručenie na
predajňu zadarmo
1 929,22 €

55" Sony Bravia KD-55A1

Nový pôsobivý dizajn televízora Sony Bravia KD-55A1 získal ocenenie Red Dot, Best of the Best.

Úžasná OLED technológia

Procesor X1 Extreme ovláda viac ako 8 miliónov pixelov s vlastným osvetlením. Aj preto obraz ožíva v hlbokej čiernej a prirodzených farbách. Vychutnajte si jedinečný a neopakovateľný kontrast.


4K HDR Processor X1 Extreme

Obraz ožije s väčšou hĺbkou, detailami a zreteľne definovanou štruktúrou vďaka procesoru 4K HDR Processor X1 Extreme a Super Bit Mapping 4K HDR. Každý pixel je vylepšený a jednotlivé časti scény sa analyzujú a porovnávajú so špeciálnou obrazovou databázou, ktorá oddelene rieši štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Tiež minimalizuje farebné pruhovanie (tzv. colour banding), aby sa jemne gradovali odtiene tváre, západ slnka aj nebeská modrá.

Sony Bravia KD-55A1

Vysoký dynamický rozsah 4K

Tento televízor s uhlopriečkou 55" kombinuje vynikajúcu zreteľnosť rozlíšenia 4K s jasom, farbou a detailami vysokého dynamického rozsahu (HDR). Teraz si tak môžete vychutnať detaily aj v oblastiach tmavých tieňov a slnečného svetla.

Sony Bravia KD-55A1

Užite si HDR aj počas hrania

Tento 4K HDR televízor je ideálnym parťákom na herné konzoly PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Doprajte si zábavný herný svet so živými textúrami a výraznými farbami.

Farby TRILUMINOS

Podsvietenie reprodukuje jas v oveľa väčšej intenzite ako bežné LED televízory a unikátny algoritmus ho riadi tak, aby bol rozsah medzi svetlou a čiernou širší. Svetlé farby sú jasnejšie a čierna v hlbších odtieňoch najmä počas prehrávania HDR videa. Technológia TRILUMINOS následne selektívne mapuje farby v širšej palete, aby jemné farby neboli presýtené a neprirodzené. Verný obraz oživí každú scénu.

Na rozdiel od väčšiny televíznych reproduktorov zvuk vychádza z celej obrazovky - vy sa tak môžete naplno ponoriť do úplne novej zábavy.

Sony Bravia KD-55A1 - 360° ohromujúceho dizajnu

Celý dizajn dizajn tohto pôsobivého televízora bol podriadený tomu, aby naplno vynikol dokonalý OLED obraz. Preto neuvidíte žiadne reproduktory a obraz lemuje len úzky rámček, ktorý maximalizuje zobrazovaciu plochu. Vyhotovenie bez stojanu podporuje plné sústredenie na servírovaný obsah, ktorý si to bez pochyby zaslúži. Bude však skvele vyzerať aj na stene, kde bude obraz zdanlivo plávať priestorom.

Obrazovka je ohraničená tenkým úzkym rámikom, ktorý maximalizuje zobrazujúci plochu.

Sony Bravia KD-55A1

Televízor vždy bude ladiť s vaším životným štýlom - či už na stene alebo na stojane.

Sony Bravia KD-55A1

Svet Google Android a Google Play

Inteligentný televízor je teraz ešte inteligentnejší. Objavujte filmy, hry a ďalší obsah v službe Google Play. Čaká na vás obrovská, stále rastúca ponuka. Pracné zadávanie textu odpadá s hlasovým vyhľadávaním. Len povedzte, čo chcete alebo si nechajte odporučiť film napríklad podľa žánru. Cez Chromecast potom prenesiete aj obsah zo svojho osobného zariadenia na úchvatnú obrazovku televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka 55 " (139,7 cm)
Maximálne rozlíšenie 3840 × 2160 Mpx

Obrazovka

Ďalšie vlastnosti obrazu HDR

Typ

Operačný systém Android TV
Typ Smart TV

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie YouTube, Telly
SMART funkcie HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB

Herné funkcie

Herné funkcie Herný režim (GAME MODE)

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie WiFi, Bluetooth, DLNA
HDMI 4 ×
USB 3 ×

Tunery

Typ tuneru DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Rozmery a hmotnosť

Šírka 122,8 cm
Výška 71 cm
Hĺbka 33,9 cm
Výška bez podstavca 71,1 cm
Hĺbka bez podstavca 8,6 cm
Hmotnosť 28,8 kg
VESA prichytenie 400×200

Farba

Farba Čierna
Kód:  WS1019b5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KD55A1BAEP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01